Connect with us

Stiri

Sfaturi care te vor ajuta sa gaseti un avocat profesionist

Sfaturi care te vor ajuta sa gaseti un avocat profesionist

 

Când vă confruntați cu o problemă juridică, pașii pe care îi luați în continuare pot avea un impact extrem de important pentru tot restul vieții. Angajarea unui profesionist juridic – și a face acest lucru în mod corect – este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți face. Nu sunteți sigur cum să angajați un avocat pentru cazul dvs.? Ești în locul potrivit! Continuați să citiți urmatoarele sfaturi care va vor ajuta sa alegeti un avocat mult mai simplu si mai rapid.

Cereți recomandări

Una dintre cele mai bune modalități de a găsi un avocat bun este de a întreba oameni în care aveți încredere de recomandări. Începeți cu familia și prietenii – întrebați dacă au avut o experiență personală pozitivă cu un avocat în zona de specialitate pe care o căutați. Totodata, intrati pe https://www.avocat365.ro/avocat.

Dacă aveți o relație cu un avocat care lucrează într-o specialitate diferită, el sau ea poate, de asemenea, să vă dea o recomandare. De exemplu, avocatul dvs. de afaceri, probabil, nu va poate ajuta cu un caz de vătămare corporală, dar el vă poate face referire la un mare avocat de vătămare corporală.

Utilizați aceste recomandări pentru a crea o listă scurtă de trei până la cinci avocați pe care ii veți investiga mai departe înainte de a lua o decizie.

Cercetarea online

Apoi, este timpul să mergeti online și să începeți să faceți niște cercetări despre fiecare dintre avocații din lista dvs. Verificați recenzia Google și cel puțin câteva site-uri de revizuire a avocatului respectiv.

Este, de asemenea, o idee bună să aruncați o privire prin intermediul site-ului web al avocatului și prin Social Media – inclusiv secțiunea Recenzii. Ce alti pasi mai trebuie sa urmezi pentru a gasi avocatul potrivit, afli si de pe https://www.news.ro.

Programați o consultare

Odată ce cercetarea dvs. este făcută, restrângeți lista dvs. la primii trei, apoi apelați la programul de consultări. Majoritatea avocaților se vor întâlni cu dvs. pentru cel puțin o scurtă consultare fără a vă fi taxat.

Fiți atenți la faptul dacă persoana care răspunde la telefon este politicoasă si respectuoasa. Când ajungeți la birou, observați dacă locația este convenabilă și dacă vă simțiți confortabil în acel spațiu.

Adresati întrebările corecte

Când stai de vorba cu avocatul, este o idee bună să aveți o listă de întrebări pregătite. Acest lucru vă va asigura că utilizați bine timpul pe care îl aveți și că nu uitați nimic important. Unele dintre întrebările pe care doriți să le adresati includ:

  • Vă specializați în cazuri ca al meu?
  • De cât timp ați practicat avocatura?
  • Credeți că am un caz puternic?
  • Cât de mult timp credeți că merită cazul meu?
  • Cine va manipula cazul meu?
  • Cum și când trebuie să plătesc?

Căutați un avocat care este cinstit când vă răspunde la întrebări. Nu vă fie frică să luați notite, deoarece veți dori să comparați interviurile astfel incat sa luati o decizie foarte buna.

Evaluați taxele și costurile

Nu doriți niciodată să angajați un avocat pe baza costurilor, dar, desigur, prețul contează. Cereți avocatului să explice cu atenție comisioanele și, dacă este posibil, să vă ofere un rezumat scris.

 

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: