Connect with us

Emisiunea TV Business Philososphy

Reprezentanți ai Business Philosophy, invitați la cel mai lung talk-show din lume. Maraton live de 73 de ore, supervizat de Guiness Book

Cel mai lung talk-show din lume de la la Canal 33 a început sâmbătă, 14 martie, de la ora 8:00 dimineața și va ține non-stop până marți la 9:00 dimineața.

La aniversarea a 3 ani de la lansare, în perioada 14-16 martie 2020, Canal 33 va difuza cel mai mare eveniment de televiziune al anului: Maratonul de 73 ore de emisiuni LIVE continue, moderate de Alexandru Răducanu.

Alexandru Răducanu, fondator Canal 33, are în fiecare din cele 73 de ore de talk-show maraton, invitați de marcă din economie, cultură, antreprenoriat, politică, jurnalism, sport, dezvoltare personală, spiritualitate, pentru a vă aduce informații de calitate.

Azi, de la ora 23:00, Alexandru Răducanu, îi va avea invitați în studio pe doi dintre reprezentanții emisiunii „Business Philosophy”.

Este vorba de Ileana Vlăduț, care are rubrica „Alegeri Potrivite”, și pe unul dintre moderatorii acestei emisiuni, Romeo Chiriac.

La aniversarea a 3 ani de la lansare, Canal 33 difuzează cel mai mare eveniment de televiziune al anului: Maratonul de 73 ore de emisiuni LIVE continue, moderate de Alexandru Răducanu, care este supervizat de Guiness Book.

Please follow and like us: