Connect with us

Succes Press & PR

Recomandarea noastră: Lector univ. Dr. Alice Piperea – Doctor în Farmacie, Farmacist primar

Lector univ. Dr. Farmacist Primar Alice Piperea, este fostă olimpică națională la Chimie și absolventă şef de promoţie a Facultăţii de Farmacie UMF Carol Davila din Bucureşti cu media 10.00, fiind Farmacist Primar în Laborator Farmaceutic şi Doctor în Știinţe Farmaceutice.

Are experienţă atât în farmacia de circuit deschis, cât şi în industria farmaceutică, laboratorul de analize toxicologice şi nu în ultimul rând, în mediul universitar.

A publicat 19 cărți didactico-științifice, dintre care 16 în calitate de unic autor și 3 în calitate de autor principal și 29 articole științifice, dintre care 26 în reviste BDI și 3 în reviste cotate ISI, în domeniile Toxciologie și Chimie a Medicamentului.

În prezent este Lector universitar la Facultatea de Farmacie din cadru Universității Titu Maiorescu, disciplina Toxicologie și colaborează cu mai multe companii și asociații în calitate de lector, autor, creator de conținut, speaker, blogger și specialist în domeniul farmaceutic și academic, precum și specialist în online marketing, graphic design și social media. Susține periodic un curs creditat cu 8 EFC de către Colegiul Farmaciștilor, destinat Farmaciștilor și altor specialiști din domeniul Medico-Farmaceutic, intitulat „Actualități cu privire la substanțele dopante utilizate în dopajul sportiv și suplimentele alimentare indicate sportivilor”.

Pe website-ul personal care are ca scop scop informarea publicului larg, dar și a specialiștilor din domeniul medico-farmaceutic în ceea ce priveşte numeroasele aspecte ale domeniului farmaceutic, publică permanent articole documentate științific și prezentate artistic din domeniu Health&Beauty. Anumite articole de pe acest website sunt adresate strict specialiștilor și sunt în limbaj de specialitate. Prin intermediul acestui website promovează, deasemenea, produse, servicii și persoane de calitate din domeniul Chimie, Medico-Farmaceutic și domenii conexe.

Oferă meditații la Chimie Organică pentru BAC, respectiv admitere la Facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Mai multe detalii despre ea puteti afla accesând link-urile CV, Pagina profesională de Facebook, Despre ea, Interviu La Gazette Medicale, Interviu Pharma Pro, Apariții în media, Hamangiu – cărți, Articole – Medijobs, Asociația Succes, Cărți Amfetamine, Carte medicamente potență masculină.

Please follow and like us:

Recent:

Analize & Studii16 ore ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna aprilie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna martie...

Emisiunea TV Business Philososphy18 ore ago

Dosarul dropiei în istoria recentă a României – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată azi, de la ora 18:00, care va fi moderată de Laurențiu Ciornei,...

Stiri7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: „Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri7 zile ago

Ce vinuri se potrivesc la masa de Pasti

In apropierea sarbatorilor, la masa de Paste din familie, mancarea traditionala si vinurile bune trebuie sa mearga mana in mana....

Emisiunea TV Business Philososphy7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: „Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat special pe...

Stirio săptămână ago

„Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion” – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 18:00, îl va...

Business-ul tau aicio săptămână ago

Mutu joacă cu Super Mutu

Adrian Mutu, ambasadorul FAVBET ROMÂNIA, a avut partea de o surpriză de proporții din partea partenerilor săi. De curând, Favbet...

Emisiuneo săptămână ago

„Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion” – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 18:00, îl va...

Editorialo săptămână ago

Meriţi o viaţă fără dureri. Alege terapiile alternative de la Osteomedicare!

Specialiştii Osteomedicare te ajută sǎ spui STOP durerii, să-ți redobândești sănătatea, şi să-ți ȋmbunǎtǎţeşti calitatea vieţii. Apelȃnd la terapii personalizate și...

Stirio săptămână ago

Casa Pariurilor, 300.000 de euro cheltuiți pentru un spot tv pentru bonus, considerat illegal. Amendă de la ONJN!

Statul a pus tunurile pe sponsorul Ligii 1, operatorul de pariuri cu cele mai multe matrapazlâcuri realizate pe metru pătrat,...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: