Connect with us

Creatii

O nouă reclamă epică Volvo Trucks! Președintele companiei stă deasupra la 4 camioane aflate în mers, așezate unul peste altul

Volvo Trucks a prezentat patru camioane, modelele Volvo FH, Vp;vp FH16, Volvo FM și Volvo FMX, așezate unul peste altul, cu o înălțime de 15 metri. Camioanele cântăresc împreună 58 de tone, iar deasupra lor a urcat președintele Volvo Trucks, Roger Alm.

“Lansăm patru camioane suficient de puternice încât să se transporte unele pe altele, dar și pe președintele nostru”, este mesajul care apare pe ecran.

“Sunt obișnuit să fiu deasupra lucrurilor și să am controlul, dar în acest caz, să fiu filmat în vârful turnului format din autocamioane a fost cu siguranță o zi neobișnuită la serviciu. Aș putea spune că am un anumit respect pentru înălțimi. Sunt un tip cu picioarele pe pământ”, a spus Roger Alm, președintele Volvo Trucks

Cei de la Volvo Trucks sunt specialiști în reclame spectaculoase. În urmă cu șapte ani, actorul Jean Claude van Damme a făcut șpagatul între două camioane Volvo care se deplasau în marșarier. Picioarele actorului din filmele de acțiune au rămas pe oglinzile celor două autotrenuri.

Please follow and like us: