Messi l-a depășit pe Ronaldo în topul salariilor din fotnal

Lionel Messi (FC Barcelona) l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) în clasamentului salariilor din fotbalul mondial, publicat de cotidianul sportiv „L’Equipe”.

Messi are un salariu brut de 8,3 milioane euro pe lună, fiind urmat de Ronaldo, cu 4,5 milioane euro, în timp ce Neymar (Paris Saint-Germain), ocupă poziţia a treia cu 3 milioane euro pe lună.

Pe locurile 5 și 6 al topului se află Antoine Griezmann şi Luis Suarez, ambii de la FC Barcelona, care încasează mai puţin de 3 milioane euro pe lună. Ei sunt urmaţi de Gareth Bale şi Eden Hazard, ambii de la Real Madrid, cu salarii brute lunare de câte 2,5 milioane euro.

În Premiere League (Campionatul Angliei), cel mai bine plătit fotbalist este portarul spaniol David De Gea, care încasează 1,76 milioane euro pe lună la Manchester United.

Polonezul Robert Lewandowski şi brazilianul Coutinho, fotbaliști la Bayern Munchen, se află în topul salariilor din Bundesliga, cu câte 1,66 milioane de euro lunar.

În Serie A, topul este dominat de Cristiano Ronaldo, fiind urmat de argentinienii de la Juventus Torino, Gonzalo Higuain şi Paolo Dybala, cu 1,09 respectiv 1,06 milioane euro pe lună, conform ziarului L’Equipe”.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password