Emisiunea Business Philosophy, ediția a II-a (VIDEO)

Cea de a II-a ediție a emisiunii Buiness Philospy de la Canal 33 l-a avut ca invitat special pe făuritorul de caractere Frederico Tchabass Tavares, care mai este intitulat și „Dumnezeul Negru”.

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei s-a dezbătut tema programelor de recuperare a copiilor din zonele defavorizate și a formării lor ca oameni.

Acest lucru l-a realizat Frederico, originar din Insula Capului Verde, în cadrul unor programe speciale de sport și mental coaching. Astfel, el a format câteva mii de oameni adevărați din 1976 de când a venit în România și până acum.

A luat copii din orfelinate și din zone defavorizate și i-a modelat să devină caractere puternice și să se integreze în societate. Cu banii câștigați din medaliile de campioni europeni și mondiali aceștia și-au întreținut familiile.

Apoi i-a îndrumat către facultate, le-a găsit joburi și i-a ajutat să-și întemeieze familii. Printre aceștia se numără actori, senatori și oameni de business. 

El a adus-o să concerteze pe Cesaria Evora în România. Freddy are 47 frati și 6 copii, dintre care 3 fete și 3 baieti.

A jucat în filmui “Vacanță la București” regizat de Sergiu Nicolaescu și trebuia să mai fie distribuit în “Ringul”, pentru care a filmat.

De asemenea, în cadrul emisiunii business coachingul Ileana Vlăduț, a prezentat rubrica „Alegeri potivite“, iar actorul Victor Yila pastila „Munca la negru“.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password