Connect with us

Stiri

Echipa de avocați Răzvan Hopu|Avocat – gamă completă de servicii juridice

Răzvan Hopu│Avocat furnizează servicii juridice complete. Acestea includ atât consultanță juridică, cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată. Echipa are competențe în materie de drept societar și comercial, de dreptul muncii, insolvență, bancar și financiar, fuziuni și achiziții, asigurări, achiziții publice, proprietate intelectuală, chestiuni fiscale.

Biroul de avocatură Răzvan Hopu și-a creat și consolidat deja o reputație pe piața serviciilor juridice din România.

Activitatea biroului se bazează pe principii solide, înțelegerea nevoilor fiecărui client și implementarea corectă a normelor legale pentru a obține soluții viabile. Astfel, cu o combinație unică de excelență juridică, gândire creativă și experiență, avocații de la Răzvan Hopu|Avocat studiază în detaliu problemele clienţilor și caută soluții practice.

De asemenea, avocații biroului sprijină clienții, colaborând cu diverși consultanți profesioniști, inclusiv contabili, consultanți de afaceri și alți experți, pentru a oferi servicii complete clienților. În plus, compania oferă servicii de asistență juridică și reprezentare în cazuri pro bono.

Răzvan Hopu, Partener Fondator al biroului: sectorul juridic îți oferă o mulțime de provocări zilnice. Interesele clientului primează, iar experiența noastră a demonstrat că suntem o echipă unită, dedicată, care pune clientul în centrul deciziilor și solutiilor pe care le implementăm.

Printre domeniile în care echipa Răzvan Hopu|Avocat și-a demonstrat deja abilitățile, obținând rezultate notabile pentru proprii clienți se regăsesc:

Litigii – Răzvan Hopu│Avocat se mândrește cu o practică consacrată în litigii și dispute, cu experiență în consilierea și reprezentarea clienților într-un spectru larg de chestiuni litigioase, inclusiv litigii comerciale și civile, de dreptul muncii, drept penal, administrativ, proprietate intelectuală, societar, asigurări, insolvență și de drept fiscal.

Biroul de avocatură a acumulat o experiență solidă în cazuri complexe, asigurând reprezentarea clienților de la judecătorii până la Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și în fața Curții Constituționale a României. Răzvan Hopu│Avocat analizează situațiile specifice clienților săi, separând în detaliu riscurile și oportunitățile, punctele forte și punctele slabe înainte de a stabili cea mai avantajoasă strategie pentru client.

Bancar & Financiar – Biroul sfătuiește în permanență băncile, instituțiile financiare, companiile, investitorii și companiile de management românești și străine cu privire la activitatea lor de zi cu zi și în toate sectoarele principale ale finanțării cu efect de pârghie și ale finanțării afacerilor. Acestea includ finanțarea achizițiilor, finanțarea proiectelor imobiliare, finanțarea proiectelor și toate tipurile de produse financiare structurate.

De asemenea, cabinetul oferă consultanţă în ceea ce privește noile modificări legislative în domeniul bancar, inclusiv cu privire la credite, debite și garanții. Experiență substanțială în litigii bancare, inclusiv privind clauze abuzive, scrisori de credit, scrisori de garanție, fraudă, cecuri și contracte de credit/acorduri de împrumut, etc.

Drept societar & comercial – Echipa de avocați asigură consultanță juridică și îi însoțește pe clienți în toate etapele tranzacției, de la planificarea strategiei, structura corporativă până la rapoartele de due diligence, negocieri, redactarea documentelor relevante, finalizarea tranzacției și alte chestiuni ulterioare încheierii tranzacției.

De asemenea, biroul oferă consultanță și asistență cu privire la activitatea de zi cu zi, inclusiv redactare, negociere și analiză pentru o mare varietate de contracte comerciale.

Dreptul muncii – Răzvan Hopu│Avocat oferă servicii de reprezentare și consultanţă atât angajaților, cât și angajatorilor, sfătuind în permanență clienții cu privire la discriminarea în muncă, contracte de muncă și declarații privind date specifice angajării, regulamente și politici interne, beneficii și pensii pentru angajați, externalizarea personalului, transferul angajaţilor, compensații, desfășurarea investigațiilor și soluționarea disputelor, prin negociere sau în fața instanțelor de judecată.

De asemenea, oferă consultanţă în chestiuni legate de asigurările sociale, de sănătate și de siguranța la locul de muncă.

Proprietate intelectuală – Cabinetul oferă servicii de consultanță juridică într-o gamă variată de aspecte, inclusiv în procesul de înregistrare a mărcilor, a brevetelor, modelelor, transferurilor de proprietate intelectuală, precum și în ceea ce privește drepturile de autor.

Răzvan Hopu│Avocat asigură asistența și reprezentarea atât în etapele de negociere, cât și în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci sau instanțelor de judecată, în litigii complexe privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală împotriva încălcărilor, contrafacerii, deturnării și concurenței neloiale.

Serviciile acoperite includ, de asemenea, redactarea și negocierea tranzacțiilor, licențelor, contractelor de vânzare și utilizare a drepturilor de proprietate intelectuală.

Gama completă de servicii și informații despre echipa de profesioniști a biroului de avocatură Răzvan Hopu│Avocat sunt disponibile pe www.hopu.ro

 

#             #             #

 

Contact media: Liliana Uleia | Specialist comunicare

Contact: 0766.395.799.

Recent:

ECONOMIC2 weeks ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business3 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: