Connect with us

Stiri

De ce ai nevoie de implanturi mamare?

 

De cele mai multe ori lipsa unul material genetic generos duce la diverse complexe de inferioritate ale femeilor mai ales legate de forma sanilor. Pentru ca uneori chiar si inaintarea in varsta are efectele sale, sanii devin mai lasati si isi pierd din volum.

Pentru a corecta pozitia si dimensiunea sanilor se poate apela la implanturile mamare. Augmentarea mamara consta in cresterea volumului sanilor si imbuntatirea echilibrului siluetei, insa pentru corectarea sanilor cazuti sau ptozati se va efectua o operatie secundara. Operatia de lifting mamar va ajuta la corectarea acestui aspect.

Procedura de marire a sanilor prin implanturi mamare este printer cele mai solicitate interventii estetice chirurgicale in acest moment. Interventia se realizeaza sub anestezie generala iiar pacienta trebuie sa ramana internata postoperator cel putin 24 ore. Interventia de augmentare propriu-zisa se realizeaza prin efectuarea inciziilor in zone ascunse si introducerea implanturilor mamare. La randul lor, inciziile pot fi de trei tipuri, in functie de zona in care sunt efectuate: incizia in santul submamar, incizia transaxilara si cea periareolara.

Exista mai multe tipuri de implanturi, care depind de marimea si anatomia pacientei. Spre exemplu, implanturile pot fi cu silicon sau saline (contin ser fiziologic). Implanturile saline difera ca forma si volum, precum si in functie de nivelul de fermitate. Chiar si in cazuri nefericite in care implantul se fisureaza din diverse motive, serul nu va dauna organismului. Acesta va fi absorbit si eliminat, fara ca pacienta sa fie afectata pe termen lung.

Pe de alta parte, implanturile cu silicon contin un gel elastic ( gel coeziv) si au un aspect asemanator tesutului mamar. Cu siguranta un implant nu se va dezumfla niciodata si in cazul in care vor exista scurgeri, acestea vor ajunge in buzunarul implantului. Pentru a verifica daca implantul este intact si totul este in regula, se recomanda efectuarea unor consultatii si explorari paraclinice la anumite intervale de timp.

La finalizarea operatiei vor ramane cateva cicatrici care se vor estompa in timp. Cu toate acestea, operatia de implant mamar este o decizie personala, iar inainte de efectuarea acesteia trebuie sa te asiguri ca esti constienta de riscurile la care te expui.

Recuperarea dupa operatie dureaza cateva saptamani si cel mai important va fi sa astepti trecerea primelor 48 de ore de la finalizarea acesteia. Cu siguranta durerile si tumefierea vor dura cateva saptamani, iar in functie de recomandarea medicului se poate relua si sportul si activitatea fizica dupa o anumita perioada de timp. Ti se vor prescrie medicamente pentru a reduce riscul de infectie si pentru a-ti creste sansele de recuperare mai rapida si va trebui sa revii pentru consultatii periodice la chirurgul plastician.

Printre riscurile asociate unei proceduri de implant mamar se numara: cicatrizarea vicioasa, infectiile, dificultatile de vindecare ale plagilor, cudarea pielii deasupra inplantului, microcalciificarile, contracture capsulara si limfomul anaplazic cu celule mari.

Implanturile mamare raman o solutie viabila la ora actuala pentru foarte multe femei care se confrunta cu sani prea mici si in ciuda riscurilor prezentate, sunt o solutie pentru cresterea increderii in sine si imbunatatirea propriului aspect. Experienta medicului chirurg conteaza foarte mult, mai ales in evitarea cu succes a factorilor de risc si asigurarea ca nu va fi nevoie de o interventie corectoare.

Fiind o operatie foarte serioasa, este recomandat sa alegi un specialist in domeniu si sa optezi pentru tip de implant adaptat nevoilor tale. Medicul va sti sa te sfatuiasca in cel mai bun mod, in asa fel incat sa nu ai parte de complicatii in cazul unei decizii inadecvate corpului tau. Oricat de mult ne-am dori, nu putem sa decidem in totalitate asupra a ceea ce am putea imbunatati la aspectul personal fara ajutorul unui specialist. Chiar si alegerea celor mai bune implanturi mamare se face sub indrumarea unui chirurg plastician in functie de forma sanilor si caracteristicile locale.

In cazul in care te intereseaza sa afli mai multe despre implant mamar pret, marirea sanilor si tot ce tine de acest subiect, te asteptam la Clinica de Chiruurgie Estetica Zone Medical Estet. Dr. Eugen Turcu, medic primar churgie plastica-estetica si echipa sa de specialisti sunt gata sa iti ofere toate detaliile necesare.

Recent:

ECONOMIC7 hours ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC1 day ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 days ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 days ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 days ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC4 days ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business7 days ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC1 week ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy1 week ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC2 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: