Connect with us

Stiri

Cum îți poți face promovare online în 2022?

La ce ne referim când vorbim de promovare online? Există anumite tehnici care ne ajută afacerea să devină mai vizibilă? Citind acest articol vei afla câteva tips & tricks despre cum îți poți face promovare în mediul online. Îți vom dezvălui și o echipă de experți cu care poți colabora pentru a-ți promova afacerea așa cum trebuie.

Cum începem să ne promovăm organic afacerea apeland la o agentie SEO?

Ești antreprenor și visezi să îți vezi afacerea propulsată în top-uri? Oricine își dorește aceasta. Din păcate, nu toată lumea cunoaște modalitățile prin care să ajungă la acest nivel. Drumul pare lung și anevoios, însă cu câteva sfaturi decente și practice, se va ajung și la acel punct.

Întrebarea de astăzi este: cum începem să ne promovăm afacerea? Ce anume trebuie făcut pentru a deveni vizibili, în special în mediul online – facand SEO in Romania? Trebuie luați câțiva pași standard pentru a ajunge acolo unde trebuie:

 1. crearea unui site care sa corespunda tehnic SEO;
 2. optimizarea site-ului din punct de vedere tehnic și estetic;
 3. prezentarea gamei de produse și servicii cât mai acurat posibil;
 4. crearea de canale social media.

Trăim într-o eră în continuă dezvoltare, iar noi trebuie să ținem pașii cu ea. Așadar, cum ne vor ajuta acești patru pași să ne creștem numărul de clienți?

Primul pas: crearea unui site

Cum devenim mai ușor vizibili în mediul online? Primul pas care trebuie luat în considerare este crearea unui site web. Imaginează-ți afacerea prinzând contur în spațiul virtual doar cu câteva click-uri. Așadar, primul pas care trebuie făcut este să îți creezi un site web.

De ce este așa de important acest pas? Cu ajutorul unui site web, ajungi mai aproape de clienți, fără prea multe complicații. Site-ul cuprinde toate detaliile despre afacerea ta de care potențialii clienți au nevoie pentru a se decide asupra serviciilor/produselor tale.

Al doilea pas: optimizarea site-ului

Bun, am creat site-ul. Acum ce urmează? În primul rând, acesta trebuie optimizat. Optimizarea unui site cuprinde și ea mai multe fațete:

 • optimizare SEO (search engine optimization) pentru cuvinte cheie;
 • viteza de încărcare a paginii;
 • aranjarea în pagină a paginilor site-ului (plus imaginile);
 • optimizarea site-ului web pentru utilizatorii de telefoane mobile.

Acestea sunt doar câteva aspecte majore care trebuie să fie bine puse la punct. Optimizarea site-ului ține și de alte tehnici, însă cele prezentate mai sus sunt printre cele mai importante. Dacă site-ul este optimizat cum se cuvine, putem trece mai departe.

Al treilea pas: prezentarea gamei de produse/servicii prestate de afacerea noastră într-un mod acurat

Cel mai important aspect pe care viitori consumatori îl au în vedere este gama de servicii/produse prestate de afacerea ta. Aici vorbim atât despre modul în care acestea sunt prezentate din punct de vedere estetic, cât și de utilitatea lor. De ce ar alege oamenii afacerea noastră în detrimentul alteia?

În scopul creării unei clientele fidele, serviciile/produsele necesită o prezentare succintă și la obiect. O agentie de copywriting profesionista, asa cum este Agentie SEO Bucuresti face diferenta.  Se prezintă utilitatea lor și informațiile de care clienții au nevoie să le cunoască. Dacă un serviciu nu este prezentat adecvat, ar fi cumpărat de clienți? Această întrebare trebuie să ne-o punem.

Al patrulea pas: promovare în mediul online

După ce toate punctele anterioare au fost atinse, putem trece la treabă. Una dintre cele mai conveniente metode de promovare online din anul 2022 este social media. Canalele de social media au o influență majoră asupra clienților din mai multe motive:

 • mulți potențiali clienți petrec timp îndelungat pe rețelele de social media;
 • decizia cumpărării produselor/serviicilor este influențată de opinia altor clienți;
 • afacerea ta „circulă” și ajunge mai repede la ceilalți;
 • rețele de social media sunt ușor de manevrat.

Cu cine vorbim pentru servicii de promovare în mediul online?

Noi ți-am spus în mare ce ai de făcut pentru a deveni vizibil în online. Cu toate acestea, nu strică să apelezi la o echipă de experți. O echipă tânără și cu experiență cu care afacerea ta poate colabora este Agentie SEO București.

Un exemplu de client multumit este Pescaria Cumpana – care a ajuns repede cu expresii geolocalizate pe prima pagina , dar si cu expresii generale precum ”peste proaspat”.

Cei de la Agentie SEO București sunt barca salvatoare a celor care își doresc succesul în afaceri. Cu „uneltele” și tehnicile potrivite la ei, cei de la Agentie SEO București știu să facă treabă. Apelează la serviciile lor când metodele convenționale de promovare nu mai funcționează.

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: