Connect with us

Stiri

Cauți experți pentru servicii de copywriting?

Cuvintele potrivite vând. Promovarea online a afacerii tale depinde foarte mult de cuvintele folosite în acele texte. Te-ai lăsat și tu convins de un text pentru a cumpăra ceva? Sau l-ai ignorat? Textele potrivite fac diferența în strategia ta de marketing online. Afacerea ta se poate folosi de servicii copywriting de la o echipă de copywriteri specialiști.

Servicii SEO  București – servicii de copywriting pentru marketing făcut așa cum trebuie

Țineți minte că în multe filme, copiilor li se citeau povești înainte de culcare? Vi s-a întâmplat și vouă când erați mai mici sau faceți asta copiilor voștri? Unele cuvinte specifice le trezeau anumite emoții copiilor. La fel se întâmplă și cu serviciile de copywriting.

Modul prin care serviciile sau produsele afacerii tale ajung la potențialul client îi poate influența decizia de cumpărare. Astfel, specialiștii în copywriting se folosesc de tehnici specifice pentru a ajunge la clienți și a-i persuada să cumpere.

Specialiștii în copywriting se folosesc de anumite tipuri de texte:

 1. postări pe diferite canale de social media (în special Facebook, Instagram și Twitter);
 2. e-mailuri (aici se trimit, în general, noutăți despre promoții);
 3. comunicate de presă;
 4. advertoriale;
 5. descrieri de produse/servicii;
 6. postări de blog;
 7. transcrieri video etc.

Cum ne folosim de aceste tipuri de texte pentru a vinde? Haideți să aflăm!

Postări pe social media

În ultima decadă, utilizarea rețelelor de social media a crescut exponențial. Multă lume folosește canalele de social media din diferite motive. Unul dintre aceste motive este căutarea de informații sau chiar și pentru idei de shopping.

Atenție, însă. Oricine poate avea un cont de social media unde să scrie despre afacerea sa. Felul în care scrii, tipul textului utilizat, dar și imaginile au un anumit impact asupra utilizatorilor. Un copywriter specialist cunoaște nevoile clienților și știe exact ce să facă pentru a-i convinge.

E-mailuri: sunt ele învechite sau relevante pentru copywriting?

Când ne gândim la e-mail, probabil ne vin în minte acele calculatoare „antice”, cu un monitor gigant. E-mailul pare un termen scos din uzanță, însă nu este chiar așa. Pentru copywriting, e-mailurile sunt mijloace indispensabile pentru strategia de marketing online.

La ce ne folosesc e-mailurile? Acestea nu sunt așa de învechite precum par. Prin e-mail, clienții au parte de:

 • noutăți despre servicii/produse;
 • promoții sau ofertele zilei;
 • clienții sunt înștiințați dacă au produse în coșul de cumpărături;
 • documente PDF gratuite pe diverse teme.

Prin e-mail se clarifică și anumite neclarități pe care unii clienți le-ar putea întâmpina. Viva la e-mail!

Advertoriale – reclame de la mine pentru tine

Un alt tip de texte importante pentru copywriting sunt advertorialele. Acestea sunt texte despre servicii/produse postate pe anumite site-uri care fac promovări sau oriunde oamenii citesc. Textele înglobează sintagma de „de la mine pentru tine”. Un text de tip advertorial folosește și un limbaj specific, diferit de postările de blog.

Textele sunt scrise într-un limbaj persuasiv, care să convingă. Doar un expert este capabil să se folosească de cuvinte „puternice” pentru a atrage clienții. Este nevoie și de puțină psihologie a maselor; orice trick funcționează.

Postări de blog: texte mai aproape de clienți

Orice site beneficiază de pe urma unui blog. Aici sunt scrise, de obicei, noutăți și informații despre serviciile/produsele prestate. Chiar dacă unii clienți nu dau click pe această rubrică, pentru motoarele de căutare articolele de blog contează.

Anumite cuvinte și fraze cheie utilizate în acele texte influențează „comportamentul” motoarelor de căutare. De exemplu, Google sortează zilnic mii de cuvinte și texte, pentru a găsi cele mai relevante site-uri. Site-ul tău va fi „băgat în seamă” dacă lași un expert copywriting să se ocupe de blogul tău.

Servicii SEO Romania  – marketing de calitate la prețuri excepționale

Succesul în online se construiește în echipă. Deși multe lucruri se pot face de unul singur, tot există anumite aspecte care au nevoie de mai multe persoane. Acestea includ, pentru un marketing reușit:

 • promovarea online;
 • servicii copywriting;
 • creare site web;
 • optimizare SEO.

O echipă care se va dovedi a fi un partener indispensabil este Servicii SEO București. Serviciile prestate de ei în materie de marketing online îți vor garanta succesul în mediul online. Contactează-i prin e-mail sau WhatssApp și privește cum afacerea va fi adusă printre primele căutări de pe Google.

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: