Connect with us

Stiri

Cine sunt câștigătorii celei de a VII-a ediții a Vitality Open Tour

Croatul Duje Ajdukovic a câștigat cea de a VII-a ediție a Vitality Open Tour după ce l-a învins în finală, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4, pe Franko Agamenone Franco (Italia).

„A fost un meci dificil care a durat 3 ore. Am fost obosit după un turneu ca acesta, motiv pentru care am avut și câteva greșeli. Dar în final am reușit să îmi revin și să câștig. Fizic nu mi-a fost ușor din moment ce temperatura a fost destul de ridicată, dar pe măsură ce am jucat m-am simțit mai bine. Organizarea a fost bună, baza sportivă este plăcută, personalul extrem de drăguț și am avut parte de tot ce am avut nevoie”, a declarat Duje Ajdukovic.

Perechea Ștefan Paloși/Adrian Barbu a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Michal Dembek (Polonia)/Vitality  Sachko (Ucraina) în finala celei de a VII-a ediții a Vitality Open Tour.

„Meciul a fost extrem de dificil, au fost foarte multe mingi grele și foarte multe puncte decisive. A trebuit să fim concentrați pentru fiecare punct. Mental a fost extrem de dificil. Felicitări adversarilor noștri. Terenurile au fost în regulă, organizarea a fost extrem de bună, arbitrii turneului, meciurile de încălzire, totul impecabil, mai ales în această perioadă dificilă, iar pentru asta le mulțumim organizatorilor și sponsorilor”, au declarat  câștigătorii probei de dublu.

„Ne-a bucurat că am avut o prezență atât valoroasă cât și numerică, fiind la start sportivi din 22 de țări la cea de-a VII-a ediție a Vitality Open Tour, concurs din calendarul ITF. Aș dori să mulțumesc tuturor participanților care au avut ocazia și plăcerea de a participa la acest eveniment. Aș spune că anul acesta a fost un an într-adevăr cu probleme nu numai pentru tenis, ci pentru întreg sportul românesc și mondial, fiind foarte multe concursuri anulate. În România. În acest an nu s-au desfășurat decât două competiții de 15 mii, unul la București, cu o săptămână înainte și cel de la Curtea de Argeș. Aș dori să mulțumesc pe această cale sponsorului principal Dr. Oetker România, reprezentat de domnul Director General Ioan Cozma. De asemenea să mulțumesc și tuturor sponsorilor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment deosebit pentru municipiul Curtea de Argeș. Am avut într-adevăr un grup valoros de jucători de certă perspectivă. Jucători tineri care poate cu siguranță vor ajunge să joace și la concursurile mult mai mari. A fost o competiție în care într-adevăr capii de serie nu au confirmat în mare parte, dar acesta este într-adevăr turneul. Surprizele există și ne bucură că noi am putut organiza acest eveniment și că timpul a fost de partea noastră. Într-adevăr Curtea de Argeș a devenit un punct de reper pe harta tenisului internațional începând cu 2011 când în fiecare an am organizat competiții atât din calendarul ITF, cât și din calendarul Tennis Europe. Am modernizat în totalitate baza. Este o bază micuță, dar cochetă și ne bucură că toți cei care sunt prezenți la evenimentele pe care le organizăm sunt mulțumiți și ne apreciază pentru efortul depus. Mulțumim atât societății Dr. Oetker, cât și  Macromex și Euro Tehno Group, care au fost alături de noi”, a declarat Directorul Turneului, Gheorghe Borțan.

„Un turneu foarte bun, pregătit în condiții speciale pe care le știm cu toții. Au fost organizate doar două competiții profesioniste ITF în România anul acesta. Tenisul a fost practic anulat internațional până pe 31 august. Dar cu toate neajunsurile pricinuite de această stare de alertă ne-am descurcat bine la Vitality Open Tour, s-a păstrat distanța, lumea în interior a purtat măști. Am avut niște proceduri foarte stricte impuse de federația internațională. A fost o participare chiar foarte bună și valoroasă. Jucători buni și un tenis de calitate, care erau dornici să reînceapă activitatea după atâta timp. Organizarea a fost foarte bună. Aici echipa este sudată, fiecare știe ce are de făcut. Rolul sponsorilor este esențial, aici este vorba de Dr. Oetker. Terenurile s-au prezentat foarte bine, baza sportivă este mică, cochetă și bine organizată”, a declarat Arbitrul principal al turneului Andrei Bardan.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului au fost Euro Tehno Group şi Macromex, parteneri media – Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului a fost Harmony Advertising.

Please follow and like us:

Recent:

Creatii4 zile ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri4 zile ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy4 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri6 zile ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy7 zile ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 6 ianuarie, de la ora 18:00, îi va...

Analize & Studii2 săptămâni ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna ianuarie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna ianuarie...

PR Emotional2 săptămâni ago

Andreea Chiţu, dublă vicecampioană mondială la judo, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Mă gândesc la faptul că voi fi pe podium. Ar fi o imensă bucurie pentru mine »

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...