Connect with us

ECONOMIC

Ce nu știai despre Dermapen?

Dacă domeniul esteticii te-a preocupat dintotdeauna și ți-ai dorit mereu să păcălești timpul cu mici trucuri de frumusețe, a venit momentul să încerci o procedură revoluționară numită simplu DERMAPEN.

Acesta este, de fapt, un dispozitiv medical format din două părți: o piesă electrică de mâna, conectată la o sursă de energie și un dispozitiv de unică folosință format din douăsprezece microace dispuse în formă de cerc.

Atunci când dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscilează foarte rapid și pătrund în piele la o adâncime care poate fi presetată în funcție de scopul urmărit și zona care trebuie tratată, cu o viteză care, de asemenea, poate fi presetata.

Cum acționează Dermapen și de ce e atât de căutat?

Dispozitivul este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricelor chirurgicale și acneei.

Fracționarea cu microace sau terapia prin inducția de colagen utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis.

Acesta este atât de căutat printre doamne și domnișoare deoarece reintinerește tenul, diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate, îmbunătățește aspectul pielii, tratează acneea etc.

Este procedura dureroasă?

Multe persoane nu testează Dermapen, deoarece se gândesc că este o procedură dureroasă, care lasă urme pe piele și care presupune disconfort pe toată durata tratamentului. Nimic mai fals!

Tratamentul este nedureros și pentru majoritatea afecțiunilor nu este necesară anestezie locală. Există câteva efecte secundare, însă acestea sunt absolut minore.

Este vorba de mici puncte de sângerare tranzitorii și o senzație de uscăciune la nivelul zonei tratate.

Comparativ cu alte tratamente de întinerire a pielii, Dermapen este sigur pentru orice tip de piele, se realizează într-un timp scurt și presupune un disconfort minim.

Unde poți începe procedura?

În cadrul salonului Kontur din București, poți beneficia de cele mai bune tratamente estetice, printre care și Dermapen. Iată care sunt rezultatele obținute de specialiști în urmă ședințelor:

  • Chiar după prima ședința, pielea este mai întinsă, netedă, textura uniformă, aspect mai luminos, efect de lifting și de reîntinerire a pielii.
  • Acționarea la nivelul profund al dermului favorizează producerea de colagen nou.
  • Reduce vizibil porii și diverse semne de la nivelul dermului ajută la îndepărtarea cheloidelor și a cicatricilor lăsate de acnee.
  • Diminuează semnificativ diverse formă de acnee, inclusiv rozacee.
  • Reduce secreția excesivă de sebum.
  • Reduce ridurile și cutele fine.
  • Permite absorbirea eficientă, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substanre active.

Acum că ai aflat câteva lucruri interesante despre renumita procedură, tot ce trebuie să faci este să te programezi pentru o ședință de tratament la numărul de telefon 0769 697 434 sau pe site-ul konturbeautylabs.ro.

Astfel, vei beneficia de rezultate optime încă de la început și te vei bucura de o piele fermă, sănătoasă și vizibil întinerită.

Spune “adio” ridurilor și imperfecțiunilor și bucură-te de frumusețe și naturalețe, fără să ții cont de vârsta din buletin! Îți vei mulțumi ție însăți pentru curajul de care ai dat dovadă pentru a reintineri!

 

 

Recent:

Creatii17 hours ago

Elemente de amenajări interioare inedite care vor transforma complet locuința ta

Amenajarea interioară reprezintă o modalitate minunată de a-ți exprima personalitatea și de a crea un spațiu unic și reconfortant în...

Creatii17 hours ago

Cum îți surprinzi iubitul de Crăciun? Top 3 idei de cadou inedite

Perioada Crăciunului se apropie, iar odată cu ea și dăruirea cadourilor între prieteni și cei apropiați. Dacă ai un partener...

ECONOMIC17 hours ago

Analiza datelor și automatizarea în auditul financiar: beneficii pentru businessul tău

Auditul financiar a evoluat semnificativ în ultimele decenii, odată cu avansarea tehnologiei și creșterea volumului de date disponibile pentru auditori....

ECONOMIC21 hours ago

Îți dorești să menții aroma proaspătă în casă? Iată 3 metode mai puțin cunoscute pentru a menține mirosul plăcut acasă

Mirosul din casă este primul detaliu care descrie atmosfera spațiului, fiind resimțit chiar din primele trei secunde de la intrarea...

ECONOMIC2 days ago

Alexandrion Group, premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului Financiar

Alexandrion Group a primit un premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului...

TV Business Philosophy6 days ago

Despre economia circulară, cu Neacşu Cristina, responsabil CSR GreenGroup

Emisiunea “Business Philosophy” de la Canal 33, programată miercuri, 22 noiembrie, de la ora 18:00, a avut-o ca invitată pe Neacşu...

PODCAST - Business1 week ago

Superstiții în lumea plantelor. Un business Verde – Podcast

Podcastul Business Philosophy a avut-o ca invitată pe Alexandra Pîrîianu, fondator şi peisagist “Bonsai Landscape & Design“. DESCRIERE: 01:00 Job...

ECONOMIC1 week ago

“Roata Norocului” de la Alexandrion, o adevărată atracție la deschiderea Supermarketului “La Cocoș 2”

“Roata Norocului” a fost o adevărată atracție pentru cei care au venit să facă cumpărături şi să se bucure de...

ECONOMIC2 weeks ago

AQUA Carpatica la doză a primit ”Premiul pentru cel mai bun produs nou” la Categoria Băuturi Nealcoolice

AQUA Carpatica la doză a primit ”Premiul pentru cel mai bun produs nou” la Categoria Băuturi Nealcoolice, îa cadrul ediției...

ECONOMIC2 weeks ago

Fundaţia Alexandrion anunţă laureaţii celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu

Fundaţia Alexandrion anunţă laureaţii celei de-a X-a ediţii a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu. În cadrul galei au fost premiaţi oameni...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: