Ce invitați va avea emisiunea Business Philosophy și ce teme vor fi dezbătute

A doua ediție a emisiunii Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc azi, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe făuritorul de caractere Frederico Tchabass Tavares, care mai este intitulat și “Dumnezeul Negru”.

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei se va dezbate tema programelor de recuperare a copiilor din zonele defavorizate și a formării lor ca oameni.

Acest lucru l-a realizat Frederico în cadrul unor programe speciale de sport și mental coaching, formând câteva mii de oameni adevărați din 1976 de când a venit în România și până acum.

A luat copii din orfelinate și din zone defavorizate și i-a modelat să devină caractere puternice și să se integreze în societate.

Cu banii câștigați din medaliile  de campioni europeni și mondiali aceștia și-au întreținut familiile.

Apoi i-a îndrumat către facultate, le-a găsit joburi și i-a ajutat să-și întemeieze familii. Printre aceștia se numără actori, senatori și oameni de business. 

De asemenea, în cadrul emisiunii business coachingul Ileana Vlăduț, va prezenta rubrica “Alegeri potivite , iar actorul Victor Yila pastila „Munca la negru„.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password