Au fost lansate peste 400 de farmacii Dr.Max in Romania

Dr.Max, cel mai mare lant de farmacii din Europa Centrala si de Est, s deschid 418 farmacii in 93 de orase din Romania, printre care Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta si Arad.

Dr.Max este detinut de fondul de investitii Penta Investments, care in decembrie 2017 a cumparat grupul A&D Pharma (retelele Sensiblu si Punkt si distribuitorul de medicamente Mediplus).

Dupa o analiza detaliata a nevoilor consumatorilor romani in ceea ce priveste piata de retail a farmaciilor, Grupul A&D Pharma a decis sa raspunda nevoilor pietei cu doua branduri distincte: Sensiblu, cu peste 200 de locatii in Romania, si Dr. Max, fostele farmacii Punkt, cu 418 locatii in Bucuresti, Galati, Constanta, Iasi, Craiova, Braila, Vaslui, Sibiu, Timisoara, Arad, Satu-Mare. Lista completa a locatiilor, AICI.

Misiunea brandului Dr.Max este sa ofere cele mai bune produse la preturi accesibile, punand accent in special pe nevoile pacientilor cu afectiuni cronice, ale seniorilor si ale tinerelor mame. Totodata, farmaciile Dr.Max mizeaza pe oferte speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max, care poate fi activat in orice locatie.

Brandul Dr.Max este prezent si in Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia si Italia si are acelasi obiectiv de a contribui la imbunatatirea nivelului de sanatate a consumatorilor, oferind o gama extinsa de medicamente si servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul sa inoveze si sa ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente solutii pentru o viata sanatoasa, cu produse de calitate la preturi accesibile.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password