Connect with us

Editorial

“Ape curate asumate” – ianuarie in Parcul National Riviera, Bucuresti

“Ape curate asumate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, continua calatoria, fizica si virtuala, in care descoperi frumusetea si unicitatea apelor din Romania, dar si modul in care poti participa la ecologizarea acestora.

In prima luna a anului am poposit mai aproape de inima capitalei, in frumosul Parc National din Bucuresti, cunoscut si sub pseudonimul „Riviera”.

Multa lume asociaza parcul cu fotbal, sporturi si mari concerte. Pe scurt, Parcul National inseamna Stadionul National, cel mai mare din Romania, fiindca aici au loc toate aceste evenimente.

Totusi, putini sunt cei care cunosc partea cu lac si verdeata a Parcului National, Riviera, cea care gazduieste si Centrul Cultural Mihai Eminescu.

De pe malul lacului  poti privi cum apa  tasneste din fantani, sub a caror apa se balacesc rate salbatice, oferind o panorama relaxanta si romantica. Lacul poate fi traversat pe un pod amenajat care duce pe malul plin cu salacii si verdeata dinspre turnul de parasutism.

Cu toata aceasta frumusete, sunt inca vizitatori care uita sa foloseasca locurile special amenajate pentru deseuri, iar acestea ajung in apele lacului, contaminandu-i curatenia.

Asadar, o mana de ajutor a fost necesara pentru a curata zona din apropierea malurillor lacului Riviera, cu apele inca partial inghetate.

Daca in plimbarile sau calatoriile tale prin tara, poposesti pe malul apelor, fie ele rauri sau lacuri, echipa Tot Ceea Ce Este te invita sa contribui si tu la mentinerea si refacerea curateniei lor.

Gestul tau de ecologizare ii va motiva si pe altii sa iti urmeze exemplul.

Efortul tau va fi recompensat cu o portie zdravana de apa oferita de Aqua Crapatica, sustinatorul proiectului „Ape curate asumate”.

Da Share acestui articol si urmareste periodic postarile noastre. Fa proiectul cunoscut in comunitate si in grupul tau de prieteni. Fa poze cu apele vizitate si curatate de tine si trimite-le la adresa contact@totceeaceeste.ro.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele Romaniei cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Please follow and like us:

Recent:

Emisiunea TV Business Philososphy12 ore ago

Educația limpezește apele și-n sport – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 04 august, de la ora 18:00, îl va...

Creatii5 zile ago

#împreunăprinfilm la Gala de deschidere TIFF 2021

Proiecția în premieră a comediei spaniole Dineu cu vecinii de sus/ Sentimental (r. Cesc Gay), organizată simultan în 20 de...

Emisiunea TV Business Philososphy7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Pelerinaj istoric și spiritual în Iordania, cu ghidul Adel Mahadin

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe ghidul turistic iordanian Adel Mahadin. Adel a...

Creatiio săptămână ago

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

Creatiio săptămână ago

Micile detalii pentru nunta, sau cum sa nu uitati ceva

Magazinul online „Nunta-Lux” va face ca evenimentul principal al vietii dvs. sa fie de neuitat si memorabil. Aici puteti cumpara...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Pelerinaj istoric și spiritual în Iordania, cu ghidul Adel Mahadin

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 18:00, îl va...

Creatiio săptămână ago

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane 

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

Creatiio săptămână ago

Elena Chiriac promovează sucurile naturale Ana Are

Elena Chiriac, finalista reality-show-ului Ferma Vedetelor de la Pro TV, promovează sucurile naturale Ana Are. Fosta campioană națională la taekwondo...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului

https://www.youtube.com/watch?v=SEoZnpIHgps Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului în Emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 21 iulie, de la ora 18:00, o va...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: