Connect with us

Editorial

“Ape curate asumate” – ianuarie in Parcul National Riviera, Bucuresti

“Ape curate asumate”, eveniment lunar susținut de AQUA Carpatica, continua calatoria, fizica si virtuala, in care descoperi frumusetea si unicitatea apelor din Romania, dar si modul in care poti participa la ecologizarea acestora.

In prima luna a anului am poposit mai aproape de inima capitalei, in frumosul Parc National din Bucuresti, cunoscut si sub pseudonimul „Riviera”.

Multa lume asociaza parcul cu fotbal, sporturi si mari concerte. Pe scurt, Parcul National inseamna Stadionul National, cel mai mare din Romania, fiindca aici au loc toate aceste evenimente.

Totusi, putini sunt cei care cunosc partea cu lac si verdeata a Parcului National, Riviera, cea care gazduieste si Centrul Cultural Mihai Eminescu.

De pe malul lacului  poti privi cum apa  tasneste din fantani, sub a caror apa se balacesc rate salbatice, oferind o panorama relaxanta si romantica. Lacul poate fi traversat pe un pod amenajat care duce pe malul plin cu salacii si verdeata dinspre turnul de parasutism.

Cu toata aceasta frumusete, sunt inca vizitatori care uita sa foloseasca locurile special amenajate pentru deseuri, iar acestea ajung in apele lacului, contaminandu-i curatenia.

Asadar, o mana de ajutor a fost necesara pentru a curata zona din apropierea malurillor lacului Riviera, cu apele inca partial inghetate.

Daca in plimbarile sau calatoriile tale prin tara, poposesti pe malul apelor, fie ele rauri sau lacuri, echipa Tot Ceea Ce Este te invita sa contribui si tu la mentinerea si refacerea curateniei lor.

Gestul tau de ecologizare ii va motiva si pe altii sa iti urmeze exemplul.

Efortul tau va fi recompensat cu o portie zdravana de apa oferita de Aqua Crapatica, sustinatorul proiectului „Ape curate asumate”.

Da Share acestui articol si urmareste periodic postarile noastre. Fa proiectul cunoscut in comunitate si in grupul tau de prieteni. Fa poze cu apele vizitate si curatate de tine si trimite-le la adresa contact@totceeaceeste.ro.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele Romaniei cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Please follow and like us:

Recent:

Emisiunea TV Business Philososphy2 zile ago

Emisiunea “Business Philosophy“ a împlinit 1 an

Emisiunea “Business Philosophy“ a fost vizionată în ultimul an în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la Canal 33 pe toate rețelele de...

Stiri3 zile ago

“Focus to Green-Eco-Life”. Seară ReciCreativă in ajun de Dragobete

Evenimentul “Focus to Green-Eco-Life”,  susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, sub toate formele, ne-a...

Creatii3 zile ago

Dragobetele sărută fetele

Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii, se serbează pe 24 februarie și este considerată ziua care anunță venirea primăverii prin începerea...

Stiri3 zile ago

Trăiește momente divine cu fiecare strop de vin The Iconic Estate – câștigă cea mai frumoasă experiență în primăvara aceasta!

Crama THE ICONIC ESTATE, parte a Alexandrion Group, vine în luna iubirii și în pragul primăverii, în întâmpinarea iubitorilor de...

Creatii3 zile ago

Cinci cărți de citit în luna iubirii, lângă un pahar de vin din gama Domeniile Sâmburești

Cinci cărți de citit în luna iubirii, lângă un pahar de vin din gama Domeniile Sâmburești: Dragoste în vremea holerei...

Emisiunea TV Business Philososphy4 zile ago

Emisiune aniversară “Business Philosophy“

Emisiunea “Business Philosophy“ a fost vizionată în ultimul an în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la Canal 33 pe...

Analize & Studii5 zile ago

Finanțare HoReCa

Sectorul HoReCa a fost cel mai afectat în 2020, anul pandemiei. Restricțiile impuse de stat au generat pierderi importante pentru...

Business-ul tau aici5 zile ago

Ce trebuie să știi despre întreținerea corectă a cutiei de viteze automate și schimbul de ulei al acesteia

Mașinile dotate cu o cutie de viteze automată sunt o adevărată plăcere la condus și asigura șoferilor un confort deplin....

Emisiunea TV Business Philososphy6 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Sărbători fără culori – o invitație într-un periplu interior

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Raluca Radu – artist și etnolog și Ștefan...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Sărbători fără culori – o invitație într-un periplu interior. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 17 februarie, de la ora 18:00, îi va...