Connect with us

PR Emotional

„Alegeri potrivite”pe calea vindecārii prin operele lāsate moștenire de Brāncuși

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o astazi ca invitata speciala pe terapeuta Ileana Vladut. De aceasta data nu in postura de prezentator al rubricii „Alegeri Potrivite”, ci in calitate de stranepoata a marelui sculptor Constantin Brancusi.

Ne-a prezentat si mandala pe care a pictat-o pe 19 februarie 2020, cu ocazia implinirii a 144 de ani de la nasterea maestrului. Drept un omagiu simbolic pentru mostenirea lasata.

Ileana ne-a vorbit despre valoarea spirituala a operelor lui Brancusi. Despre „omul cosmic” pe care il simbolizeaza ansamblul monumental de la Targu Jiu, format din Masa Tacerii, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului. Dar si despre rolul terapeutic, vindecator adus de operele sculptorului, care a reusit sa ajunga, prin simplitate, la insasi esenta lucrurilor, la profunzimea omului.

Moderatorii emisiunii, Romeo Chiriac si Laurentiu Ciornei, au adus in discutie necesitatea punerii in valoare si a promovarii eficiente a mostenirii lasate de Brancusi. Putinele opere ale sale aflate pe teritoriul tarii noastre, cum este si „Cumintenia Pamanatului”, se afla intr-o „magazie” a statului, in loc sa se faca demersuri pentru a fi expusa spre vizionare publicului larg.

A mostenit pasiunea pentru desen si pentru vindecare. Acestea s-au transpus in viata Ilenei prin munca terapeutica pe care o desfasoara de peste 30 de ani. Cat si prin imbinarea acesteia cu desenul, in cadrul atelierelor de desen mandale, pe care le foloseste ca suprt in lucrul cu subconstientul. Pentru eliberarea emotiilor si tiparelor mentale negative si pentru vindecare.

Ce „Alegeri potrivite” putem face in aceasta perioada?

„Neptun ne ajuta zilele acestea sa ne trezim la dimensiunea noastra spirituala. Sa avem situatii de genul AHA! Care ne fac sa vedem o alta perspectiva a faptelor, a lectiilor si a vietii in general. Avem in continuare acces la o cunoastere mai inalte, subtile, ajutati fiind de maestrul Jupiter.

Tema universala este in aceasta perioada cea a angajamentului si a devotiunii. Iar cand ne referim la angajament, vorbim de angajamentul fata de propriul sine. De ceea ce vine din inima fiecaruia si este menit sa se manifeste.

Va invit sa faceti alegerile potrivite, astfel incat  sa dati la o parte straturile de emotii si tipare mentale negative,  pentru a lasa adevarata vindecare sa se manifeste din interior.”  –  Ileana Vladut, terapeut holistic & coach

Ca sa vezi primul noutatile, concursurile si inregistrarile difuzate, aboneaza-te la canalul Youtube.

Please follow and like us:

Recent:

Creatii21 de ore ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri21 de ore ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo zi ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri3 zile ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy4 zile ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 6 ianuarie, de la ora 18:00, îi va...

Analize & Studiio săptămână ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna ianuarie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna ianuarie...

PR Emotionalo săptămână ago

Andreea Chiţu, dublă vicecampioană mondială la judo, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Mă gândesc la faptul că voi fi pe podium. Ar fi o imensă bucurie pentru mine »

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...