Connect with us

Business-ul tau aici

Alegerea unui atomizor de gradina

atomizor

Atomizoarele ajuta la asigurarea ingrijirii corespunzatoare a plantelor. Este imposibil sa ai o recolta buna fara ele. Dupa germinare, plantele de gradina sunt atacate activ de daunatori si de infectii. Singura modalitate de a le face fata este prin pulverizarea cu compusi speciali. Diferite tipuri de atomizoare de gradina sunt concepute pentru a oferi un tratament atent si sigur al terenului.

Aceste unitati multifunctionale ajuta nu numai sa combata atacul afidelor si gandacului de Colorado. Domeniul de aplicare al acestora este mult mai larg – irigarea solului, umidificarea aerului, spalarea masinilor si chiar varuirea tavanelor.

Principalele avantaje ale atomizoarelor

  • distributia uniforma a solutiei chimice;
  • pulverizarea cu picaturi fine;
  • calculul precis al dozei;
  • reglarea unghiului de pulverizare;
  • rezervoare inchise ermetic, din care este imposibil sa varsati accidental solutia;
  • facilitarea lucrarilor de gradina.

Pe piata exista diverse tipuri de pulverizatoare. Este posibil sa alegeti dupa mai multe criterii: functionalitatea necesara, volumul rezervorului, pretul, producatorul.

Care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le aiba neaparat un atomizor de gradina? Care sunt calitatile care disting o masina de nivel inalt de un produs ieftin? In continuare, vom enumera cateva criterii directoare pe care sa le folositi atunci cand cumparati un atomizor de gradina.

Sursa de alimentare

Atomizoarele de gradina pot functiona datorita utilizarii benzinei, electricitatii sau bateriilor reincarcabile.

De obicei produsele apartinand ultimelor doua categorii se caracterizeaza printr-o mai mare lejeritate si o compactitate mai evidenta. De fapt, nu au rezervor pentru a colecta combustibilul (care, la randul sau, poate cantari mult) si sunt in general mai usor de gestionat.

Atomizatoarele cu benzina, la fel ca si motocoasa pe benzina,  totusi, sunt considerate de obicei mai performante. Ultimele doua variante cu siguranta polueaza mai putin si ofera avantajul de a putea fi folosite fara a fi nevoie sa se cumpere combustibil. Bineinteles, in special versiunile alimentate cu baterie, acestea au o autonomie limitata si, prin urmare, trebuie lasate la incarcare inainte de a incepe sa lucreze in gradina.

Pe scurt: in acest caz alegeti in functie de nevoile si de obiceiurile voastre pentru ca, pana la urma, fiecare varianta aduce cu sine o gama variata de avantaje si dezavantaje legate de utilizarea sa.

Rezervorul pentru solutia de stropit

atomizor gradinaUn alt element de luat in considerare la cumparare este capacitatea rezervorului. Produsele de pe piata se lauda cu o anumita diferentiere din acest punct de vedere. In mod clar nu exista un rezervor ideal: trebuie deci sa optati pentru o solutie sau alta, in raport cu caracteristicile voastre fizice si cu nevoile gradinii.

Evident, un rezervor mai mare va va permite sa nu mergeti inainte si inapoi pentru a umple mereu recipientul cu solutiile de stropit. Acest lucru va va economisi timp si va va face afacerea mai usor de finalizat. Cu toate acestea, un rezervor mare va cantari in continuare mult in comparatie cu un container mai mic, ceea ce va avea ca rezultat, pe termen lung, o munca mai putin obositoare.

Usurinta in utilizare

Pentru ca un atomizor de gradina sa fie simplu de utilizat, trebuie luate in considerare mai multe variabile. In primul rand trebuie sa fie, pe cat posibil, cat mai usor. In acest sens, am discutat mai sus despre tipul de alimentare preferat si capacitatea rezervorului. Evident, insa, nici cadrul nu trebuie sa fie prea voluminos sau greu in sine.

Greutatea obiectului trebuie sa se poata distribui uniform pe spate. De aici si necesitatea de a opta pentru un produs dotat cu bretele reglabile si ambalat in tesaturi moi si respirabile. Unele variante ale atomizorului de gradina sunt dotate chiar si cu o curea de umar care, in functie de caz, face si mai usoara utilizarea pompei.

In cele din urma, aveti grija sa evaluati designul atomizatorului de rucsac pe care urmeaza sa-l cumparati din magazinul online Gradenia. Optati intotdeauna pentru ceva ergonomic, pentru a nu intra in pericol sau a suferi disconfort.

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: