Connect with us

Emisiunea TV Business Philososphy

Victor Hănescu vorbește despre mental coaching și Train Like a Pro în emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 5 august, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe Victor Hănescu.

În cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, fostul număr 26 ATP va povesti despre programele de mental coaching care le aplică la Academia ce îi poartă numele și în taberele Train Like a Pro.

De asemenea, Victor va vorbi despre situația în care se află tenisul românesc și cel mondial în perioada epidemiei de COVID 19.

În cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, fostul număr 26 ATP va povesti despre traseul pe care l-a avut de la sportiv de înaltă performanță către business-ul de succes, Academia Victor Hănescu.

Victor Hănescu a fost cel mai bine clasat jucător român peste un sfert de secol. Cel mai bun loc al carierei lui Hănescu a fost 26 ATP, în anul 2009. A acces până în sferturile de finală de la Roland Garros, în 2005 și a cucerit un titlu ATP (Gstaad), disputând alte patru finale ATP.  

A reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Beijing. În 2005 i-a luat un set lui Roger Federer.

În 2006, din cauza unui accident, Victor a fost nevoit să se retragă din tenis pentru aproape un an, dar în 2007 a revenit pe teren și a câștigat 3 Challenger-uri.  

– în 2008 a câștigat Allianz Suisse Open Gstaad, după ce l-a învins pe rusul Igor Andreev (ATP 7);  

Victor a participat la toate turneele din cadrul Davis Cup în fiecare an al întregii sale cariere (2001 – 2014). A câștigat partida de calificare împotriva Belarusului și a dus România în sferturile de finală ale Davis Cup (2005).

Hănescu a evoluat în 21 de întâlniri pentru România, disputând 37 de partide la simplu și la dublu.

După ce s-a retras din echipa de Cupa Davis, Federația Internațională de Tenis i-a oferit trofeul “ITF Commitment Award” pentru aportul adus în promovarea sportului alb pe plan mondial.

După ce a încheiat cariera de jucător, Hănescu a susținut programe precum “Dream Young Team” sau ”Orice campion are un început”, efectuate la Arenele BNR, în Craiova, București, Cluj sau Curtea de Argeș, care s-au bucurat de real succes.

Victor Hănescu este printre puținii, dacă nu singurul, care are o Academie de tenis în România la standarde internaționale.

De asemenea, el a organizat tabere de mental coaching în care au fost oferite lecții de consultanță, coaching, dezvoltare personală, antrenamente, meciuri demonstrative sau scouting, cu profesioniști din țară și din străinatate. Iar acum va organiza o nouă ediție Train Like a Pro la București

Tabere “Train Like a Pro“, care sunt sprijinite de Aqua Carpatica, s-au organizat până acum în orașe precum Târgu Jiu, Cluj sau Curtea de Argeș. Iar în acest an tabăra Train Like a Pro va avea loc în București.

Aici au fost invitați experți internaționali, printre care Dave de Haan, Cristina Rolo (mentalist echipa SUA) sau Patricio Remindegui.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy de miercuri, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite„.

Iar actorul Victor Yila va prezenta pastila „Munca la negru„.

Please follow and like us:

Recent:

Creatii18 ore ago

Dragobetele sărută fetele

Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii, se serbează pe 24 februarie și este considerată ziua care anunță venirea primăverii prin începerea...

Stiri23 de ore ago

Trăiește momente divine cu fiecare strop de vin The Iconic Estate – câștigă cea mai frumoasă experiență în primăvara aceasta!

Crama THE ICONIC ESTATE, parte a Alexandrion Group, vine în luna iubirii și în pragul primăverii, în întâmpinarea iubitorilor de...

Creatiio zi ago

Cinci cărți de citit în luna iubirii, lângă un pahar de vin din gama Domeniile Sâmburești

Cinci cărți de citit în luna iubirii, lângă un pahar de vin din gama Domeniile Sâmburești: Dragoste în vremea holerei...

Emisiunea TV Business Philososphy2 zile ago

Emisiune aniversară “Business Philosophy“

Emisiunea “Business Philosophy“ a fost vizionată în ultimul an în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la Canal 33 pe...

Analize & Studii3 zile ago

Finanțare HoReCa

Sectorul HoReCa a fost cel mai afectat în 2020, anul pandemiei. Restricțiile impuse de stat au generat pierderi importante pentru...

Business-ul tau aici3 zile ago

Ce trebuie să știi despre întreținerea corectă a cutiei de viteze automate și schimbul de ulei al acesteia

Mașinile dotate cu o cutie de viteze automată sunt o adevărată plăcere la condus și asigura șoferilor un confort deplin....

Emisiunea TV Business Philososphy4 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Sărbători fără culori – o invitație într-un periplu interior

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Raluca Radu – artist și etnolog și Ștefan...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Sărbători fără culori – o invitație într-un periplu interior. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 17 februarie, de la ora 18:00, îi va...

Creatii2 săptămâni ago

Crama THE ICONIC ESTATE relevă noua identitate vizuală a vinurilor spumante Millennium, o ilustrare modernă a atributelor esențiale ale gamei: distincție, efervescență, prospețime

Crama THE ICONIC ESTATE, parte a Alexandrion Group, relevă noua identitate vizuală a gamei Millennium, care ilustrează într-o manieră modernă...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Esență de Campion. Gala Trofeelor Alexandrion

  Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe gimnasta Larisa Iordache, cea mai bună sportivă...