Connect with us

Succes Press & PR

Unde poti inchiria o nacela in Bucuresti?

Toate tipurile de nacele au prevazute stabilizatori mici in josul sasiului care stabilizeaza nacela cand se ridica, sau care au rolul de a impiedica rasturnarea nacelei cand aceasta este supraincarcata. La nacele mai mici, stabilizatorii se extrag manual si se echilibreaza simplu.  La nacelele mai moderne sau mai mari, stabilizatorii se vor cobora automat intrucat sunt sub comanda hidraulica. In cazul nacelelor in care calele iasa in lateral, se va urmari ca in pozitia de lucru, rotile sau senila nacelei sa fie suspendate in aer, astfel incat nacela sa apese cu toata greutatea proprie pe toate 4 calele. In acest fel, nacela asigura stabilitate maxima in lucru la inaltime. In cazul nacelelor PRB cu inaltime mai mare de lucru, este recomandata asezarea stabilizatorilor pe placi din teflon, lemn sau metal pentru a mari suprafata pe care acestia apasa pe sol.

 

TTA ofera o gama de utilaje de constructii disponibile pentru inchiriere in Bucuresti include utilaje de ridicare, in special nacele si platforme autoridicatoare.

 

Inchirieri nacele – modele diverse in functie de necesitati

 

Cum nacelele sunt deosebit de importante pe un santier de constructii – exista situatii cand fara ajutorul unei nacele munca ar stagna – trebuie sa stii ca acestea sunt o alternativa mult mai confortabila si mai usor de utilizat a schelelor.

 

Rolul nacelei este de a ridica personal si materiale la inaltime, chiar si in spatiile inguste, nu trebuie sa mai piarda nimeni timp si energie  cu montarea si demontarea unei schele. Nu mai punem la socoteala faptul ca odata ridicata la inaltime, nacela se poate manevra de pe platforma, oferind multiple pozitii de lucru pentru muncitor – lucru imposibil in munca la inaltime de pe schela.

 

Inchiriere nacela – Domenii de utilizare:

  • La intretinerea structurilor
  • La manipularea marfurilor la inaltime pe rafturile de depozitare
  • La orice proiect de inlocuire de echipamente la inaltime, etc.

 

Serviciile de inchiriere nacele pentru:

  • Lucrari la inaltime pentru bransamente aeriene sau iluminat interior, stradal sau pietonal;
  • Montaj si intretinere diverse panouri de afisaj, bannere, reclame sau afise;
  • Inchiriere nacele de lucru la inaltime pentru intretinere si reparatii fatade cladiri sau monumente;
  • Montaj si intretinere jgheaburi si burlane.

 

Platformele de ridicare sunt o componenta importanta a desfasurarii si finalizarii multor proiecte de constructie. Cu toate acestea, avand in vedere dimensiunea, scara si structura acestui tip de echipamente, acestea pot prezenta, de asemenea, un risc substantial si pot avea un prejudiciu grav daca nu se respecta masurile de siguranta eficiente. Aceste sfaturi de siguranta sunt importante pentru a fi luate in considerare si puse in aplicare atunci cand functioneaza nacelele si pot ajuta la evitarea accidentelor.

 

 

Nacelele de tip platforma se folosesc la diferite tipuri de activitati dintre cele mai variate dintre care enumeram urmatoarele: vopsire, intretinere, reparatii electrice si montaj instalatii, tamplarie, servicii profesionale de curatenie sau interventiile rapide la inaltime.

 

Tipuri de nacele

 

Cand va ganditi sa inchiriati nacele de lucru la inaltime, aveti mai multe variante de utilaje dintre care puteti selecta echipamentul cel mai potriviti pentru munca dumneavoastra:

  • Nacele autopropulsate tip foarfeca in Bucuresti: Acest model de nacela poate fi utilizat in spatiile stramte indeosebi pe culoare si coridoare inguste unde accesibilitatea este redusa.
  • Nacele autopropulsate tip verticale: Gama de nacele verticale isi arata eficienta oriunde la interior, mai ales datorita bratului extensibil pe inaltime si a rulmentului de rotire.

3) Inchirieri nacele Bucuresti cu brat: Aceste nacele se folosesc cel mai mult la constructii civile, industriale, constructii rezidentiale.

4) Nacele telehandler Bucuresti: Aceste utilaje sunt tot mai des folosite pentru ridicarea persoanelor la inaltime. Se pot utiliza cu succes in lucrari industriale, in constructii, in alpinism utilitar, in scopuri comerciale, pentru montarea cat si intretinerea iluminatului stradal, pentru intretinerea si reparatia cladirilor.

 

Cat de rapid puteti inchiria o nacela in Bucuresti?

 

Pentru Bucuresti si judetul Ilfov, in cazul in care va decideti sa inchiriati din scurt o nacela, fie si sporadic, in functie de zona santierului, putem livra nacela intr-un timp de 1-2 ore sau chiar mai putin. Colectam datele prin telefon si email de la dvs, dupa care dispeceratul firmei noastre analizeaza care este cea mai apropiata nacela potrivita pentru lucrarea dumneavoastra.

 

Pretul de inchiriere nacele Bucuresti si in zonele limitrofe este stabilit anterior trimiterii utilajului, iar acesta depinde de inaltimea maxima la care trebuie sa se ridice platforma, greutatea maxima de ridicat si bineinteles in functie de durata inchirierii.

 

Nacelele au rolul de a facilita accesul la proiectele care se desfasoara la inaltime. Un prim criteriu in functie de care se alege modelul de la firma de inchirieri nacele este spatiul in care se desfasoara activitatea. Asa incat, fie se inchiriaza nacele pentru exterior fie pentru teren accidentat.

 

TTA va pune la dispozitie nacele de cea mai inalta tehnologie, autorizate ISCIR, ideale pentru orice tip de lucrare din domeniul constructiilor civile si industriale.

Recent:

Stirio zi ago

Meciuri false și decontări fictive, printre acuzele aduse FR de Hochei pe Gheață

Scandalul declanșat de jucătorii echipei naționale de hochei pe gheață care ar fi cântat Imnul Ținutului Secuiesc la finalul meciului...

Stiri2 zile ago

Cum poți amenaja o bucătărie modernă fără mari eforturi?

În vara asta ți-ai propus să faci o amenajare cum n-ai mai făcut, iar bucătăria merită ta toată atenția. Aici...

Emisiunea TV Business Philosophy2 zile ago

Aliuță a avut ofertă să joace pentru naționala Ucrainei – Emisiune Business Philosophy

Marian Aliuță a declarat în cadrul Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33 că a avut ofertă să joace în...

Emisiunea TV Business Philosophy3 zile ago

Ghencea-Donețk-Baku. Traseul fotbalului spectacol, cu Marian Aliuță

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 23 iunie, de la ora 22:00, îl va avea ca invitat pe fostul fotbalist...

Succes Press & PR5 zile ago

Cauti fotolii pentru living? Iata 5 secrete pretioase!

Alegerea pieselor de mobilier pentru orice incapere se axeaza in principal pe gusturi, apoi pe functionalitate. Insa, lucrurile ar trebui...

Succes Press & PRo săptămână ago

Deratizarea – cea mai bună metodă pentru a scăpa de rozătoare fără prea multe eforturi

    Te confrunţi cu o invazie de şoareci şi şobolani şi ai nevoie de o intervenţie rapidă de deratizare...

Emisiunea TV Business Philosophyo săptămână ago

„Îndrăznește! Privește cerul!”, cu Elena Chiriac – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care este programată joi 16 iunie, ora 22:00, o va avea ca invitată specială pe vedeta...

Creatiio săptămână ago

Fundaţia Alexandrion a găzduit delegația Ordinului Sfântul Andrei, Arhonii Patriarhiei Ecumenice, ȋn cadrul misiunii de promovarea a libertăţii religioase

Domnul Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group şi Fundaţia Alexandrion: ,,Ȋmi doresc ca România să devină un model de libertate religioasă pentru celelalte ţări.’’...

Emisiunea TV Business Philosophy2 săptămâni ago

Emisiune BP: Totul despre multibusiness, cu Vivian Stroe

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat pe omul de afaceri Vivian Stroe, Fondatorul SGV Group, informează Revista Sport Magazin....

PR Emotional2 săptămâni ago

Tehnologia neurofeedback şi osteopatie. Abordarea holistică care susţine o viaţă fără dureri

Neurofeedback şi osteopatie. Abordarea holistică a sănătăţii şi stării de bine imbina din ce in ce mai mult cunoasterea straveche...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: