Connect with us

Stiri

Unde poti inchiria o nacela in Bucuresti?

Toate tipurile de nacele au prevazute stabilizatori mici in josul sasiului care stabilizeaza nacela cand se ridica, sau care au rolul de a impiedica rasturnarea nacelei cand aceasta este supraincarcata. La nacele mai mici, stabilizatorii se extrag manual si se echilibreaza simplu.  La nacelele mai moderne sau mai mari, stabilizatorii se vor cobora automat intrucat sunt sub comanda hidraulica. In cazul nacelelor in care calele iasa in lateral, se va urmari ca in pozitia de lucru, rotile sau senila nacelei sa fie suspendate in aer, astfel incat nacela sa apese cu toata greutatea proprie pe toate 4 calele. In acest fel, nacela asigura stabilitate maxima in lucru la inaltime. In cazul nacelelor PRB cu inaltime mai mare de lucru, este recomandata asezarea stabilizatorilor pe placi din teflon, lemn sau metal pentru a mari suprafata pe care acestia apasa pe sol.

 

TTA ofera o gama de utilaje de constructii disponibile pentru inchiriere in Bucuresti include utilaje de ridicare, in special nacele si platforme autoridicatoare.

 

Inchirieri nacele – modele diverse in functie de necesitati

 

Cum nacelele sunt deosebit de importante pe un santier de constructii – exista situatii cand fara ajutorul unei nacele munca ar stagna – trebuie sa stii ca acestea sunt o alternativa mult mai confortabila si mai usor de utilizat a schelelor.

 

Rolul nacelei este de a ridica personal si materiale la inaltime, chiar si in spatiile inguste, nu trebuie sa mai piarda nimeni timp si energie  cu montarea si demontarea unei schele. Nu mai punem la socoteala faptul ca odata ridicata la inaltime, nacela se poate manevra de pe platforma, oferind multiple pozitii de lucru pentru muncitor – lucru imposibil in munca la inaltime de pe schela.

 

Inchiriere nacela – Domenii de utilizare:

  • La intretinerea structurilor
  • La manipularea marfurilor la inaltime pe rafturile de depozitare
  • La orice proiect de inlocuire de echipamente la inaltime, etc.

 

Serviciile de inchiriere nacele pentru:

  • Lucrari la inaltime pentru bransamente aeriene sau iluminat interior, stradal sau pietonal;
  • Montaj si intretinere diverse panouri de afisaj, bannere, reclame sau afise;
  • Inchiriere nacele de lucru la inaltime pentru intretinere si reparatii fatade cladiri sau monumente;
  • Montaj si intretinere jgheaburi si burlane.

 

Platformele de ridicare sunt o componenta importanta a desfasurarii si finalizarii multor proiecte de constructie. Cu toate acestea, avand in vedere dimensiunea, scara si structura acestui tip de echipamente, acestea pot prezenta, de asemenea, un risc substantial si pot avea un prejudiciu grav daca nu se respecta masurile de siguranta eficiente. Aceste sfaturi de siguranta sunt importante pentru a fi luate in considerare si puse in aplicare atunci cand functioneaza nacelele si pot ajuta la evitarea accidentelor.

 

 

Nacelele de tip platforma se folosesc la diferite tipuri de activitati dintre cele mai variate dintre care enumeram urmatoarele: vopsire, intretinere, reparatii electrice si montaj instalatii, tamplarie, servicii profesionale de curatenie sau interventiile rapide la inaltime.

 

Tipuri de nacele

 

Cand va ganditi sa inchiriati nacele de lucru la inaltime, aveti mai multe variante de utilaje dintre care puteti selecta echipamentul cel mai potriviti pentru munca dumneavoastra:

  • Nacele autopropulsate tip foarfeca in Bucuresti: Acest model de nacela poate fi utilizat in spatiile stramte indeosebi pe culoare si coridoare inguste unde accesibilitatea este redusa.
  • Nacele autopropulsate tip verticale: Gama de nacele verticale isi arata eficienta oriunde la interior, mai ales datorita bratului extensibil pe inaltime si a rulmentului de rotire.

3) Inchirieri nacele Bucuresti cu brat: Aceste nacele se folosesc cel mai mult la constructii civile, industriale, constructii rezidentiale.

4) Nacele telehandler Bucuresti: Aceste utilaje sunt tot mai des folosite pentru ridicarea persoanelor la inaltime. Se pot utiliza cu succes in lucrari industriale, in constructii, in alpinism utilitar, in scopuri comerciale, pentru montarea cat si intretinerea iluminatului stradal, pentru intretinerea si reparatia cladirilor.

 

Cat de rapid puteti inchiria o nacela in Bucuresti?

 

Pentru Bucuresti si judetul Ilfov, in cazul in care va decideti sa inchiriati din scurt o nacela, fie si sporadic, in functie de zona santierului, putem livra nacela intr-un timp de 1-2 ore sau chiar mai putin. Colectam datele prin telefon si email de la dvs, dupa care dispeceratul firmei noastre analizeaza care este cea mai apropiata nacela potrivita pentru lucrarea dumneavoastra.

 

Pretul de inchiriere nacele Bucuresti si in zonele limitrofe este stabilit anterior trimiterii utilajului, iar acesta depinde de inaltimea maxima la care trebuie sa se ridice platforma, greutatea maxima de ridicat si bineinteles in functie de durata inchirierii.

 

Nacelele au rolul de a facilita accesul la proiectele care se desfasoara la inaltime. Un prim criteriu in functie de care se alege modelul de la firma de inchirieri nacele este spatiul in care se desfasoara activitatea. Asa incat, fie se inchiriaza nacele pentru exterior fie pentru teren accidentat.

 

TTA va pune la dispozitie nacele de cea mai inalta tehnologie, autorizate ISCIR, ideale pentru orice tip de lucrare din domeniul constructiilor civile si industriale.

Recent:

ECONOMIC2 weeks ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business3 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: