Connect with us

Business-ul tau aici

Top echipări de siguranța: Mercedes hibrid S-Class vs Mercedes EQS electric (P)

Noile modele electrice și hibride de la Mercedes sunt admirate de clienți pentru numeroasele calități legate de designul și performanța tehnice dar și pentru echipările de siguranță de top.

Noile modele EQ Mercedes se pot mândri cu sisteme de asistență menite să optimizeze orice călătorie.

Poți alege autoturismul preferat din gama de oferte Mercedes-Benz de pe site-ul auto-schunn.ro – dealer autorizat si partener Mercedes-Benz in Romania.

Acum poți conduce un automobil electric silențios și performant, care îți oferă un nivel înalt de siguranță la volan datorită dotărilor de top.

Noul Mercedes EQS este spațios, elegant, menit să impresioneze.

Să vedem așadar ce elemente esențiale de siguranță găsești la bordul acestui model creat de Mercedes.

Noul EQS  – elemente de siguranță

Suspensia pneumatică este construită pentru a oferi un confort excelent la rulare indiferent de starea carosabilului.

Sistemul de reglare a nivelului autoturismului se ajustează în funcție de încărcătură.

Modelul EQS are direcția punții spate cu un unghi de bracare de până la 4,5 grade, pentru o stabilitate excelentă pe carosabil, inclusiv la viteze mari.

Manevrabilitatea și ușurința în conducere definesc acest model Mercedes, iar parcările și întoarcerile sunt tot mai simplu de efectuat.

Pachetul plus de asistență la conducere oferă detaliile tehnice necesare pentru a șofa în deplină siguranță.

Conducerea aproape automatizată te ajută să eviți accidente și te asistă pentru un rulaj eficient.

Un alt element demn de menționat este sistemul de tracțiune integrală 4matic, care oferă o propulsie impresionantă. indiferent de condițiile carosabilului și starea vremii, noul EQS este foarte simplu de folosit.

Sisteme de asistență la bordul noului Mercedes S-Class

Limuzina Mercedes S Class beneficiază de o siguranță remarcabilă pe trasee lungi în perioadă de noapte chiar și pe drumuri necunoscute.

Nu mai ai stresul conducerii dificile, iar șofatul devine o experiență sigură și relaxantă pentru orice șofer.

Pachetul de asistență la rulare combină inteligent informațiile oferite de camera video și de harta de navigație pentru orientare excelentă pe teren.

Asistența pentru semne de circulație identifică limitările de viteză, restricțiile și interdicțiile de pe traseu reacționând la orice posibilă încălcare  involuntară regulilor de circulație.

Head Up display-ul oferă un cockpit digital total adaptat unui șofat modern. Realitatea augumentată este la îndemâna celui de la volan prin direcționare și asistență de top.

Pachetul de parcare cu cameră video 360 detectează eficient locurile libere de parcare și spațiile disponibile, oferind siguranță totală în manevre.

Vizualizarea dinamică și asistența la parcare elimină aproape total riscul de accidente. Asistența activa Parktronic este utilă oricărui conducător auto indiferent de nivelul de experiență la volan.

Aplicația Park service cu funcții de parcare la distanță manevrează automat procesul de parcare ce poate fi coordonat cu ajutorul unui smartphone, inclusiv în spații înguste și cu vizibilitatea redusă.

Digital light oferă condiții de iluminare deosebită datorită tehnologiei Multibeam LED, cu lumina de înaltă rezoluție.

Sistemul AIRMATIC este destinat unui confort deosebit fără a renunța la dinamică. Suspensia problematică oferă o deplasare lină chiar și pe teren accidentat, reglând nivelul autovehiculului în funcție de încărcătură.

Toate aceste echipări de siguranță sunt menite să sporească confortul la bordul noilor modele Mercedes, pentru a oferi șoferilor o experiență deosebită.

 

Recent:

ECONOMIC3 days ago

Evoluția cazinourilor online: Siguranță, distracție și decizii informate

În ultimele două decenii, cazinourile online au cunoscut o creștere exponențială, transformându-se într-o industrie globală evaluată la miliarde de dolari....

ECONOMIC3 days ago

Cum găsești cele mai bune oferte de cumpărături în rate pentru tehnologie de ultimă generație?

Tehnologia avansează într-un ritm uluitor, iar gadgeturile de ultimă generație devin din ce în ce mai accesibile. Totuși, prețurile pot...

ECONOMIC1 week ago

Vinurile Domeniile Panciu au obținut trei medalii la prestigiosul Concours Mondial de Bruxelles

La prestigiosul Concours Mondial de Bruxelles 2024, categoria Wine – Sparkling, vinurile noastre au strălucit și au fost recunoscute la...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Pregătirea tinerilor pentru viață și performanță prin kempo, cu Amatto Zaharia

Președintele Federației Române de Kempo, sensei Amatto Zaharia, a fost invitatul lui Romeo Chiriac la podcastul Business Philosophy, informează sportm.ro....

Monitorizare presa podcast2 weeks ago

Adevărul, sport.ro, Pro Sport și Revista Psychologies citează Podcastul Business Philosophy cu Adrian Ilie

https://www.psychologies.ro/timp-liber/alice-nicolae-invitata-la-podcastul-business-philosophy-2201143 Adrian Ilie a făcut calculele și știe cum România poate ajunge în optimi la EURO 2024: „Nu este o...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna iunie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” pentru luna...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Alina Dumitru: Am câștigat în toată cariera cât un fotbalist în jumătate de sezon

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, a fost invitata lui Romeo Chiriac în cadrul podcastului Business Philosophy, informează sportm.ro. DESCRIERE:...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Provocările întâmpinate de afaceri în marketingul digital

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat pe expertul în marketing digital, Călin Roman. “Provocările întâmpinate...

PODCAST - Business3 weeks ago

Semnal de alarmă din Diaspora față de neregulile organizatorilor de evenimente din România. Cazul Taste of Belgium

Podcastul Business Philosophy, moderat de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat pe antreprenorul Titus Marin, patronul Taste of Belgium. Fostul...

ECONOMIC3 weeks ago

Aqua Carpatica Forte – Superbula

AQUA Carpatica FORTE a intrat de acum la Universul “Superbula”, acolo unde apa acidulată a căpătat o altă dimensiune. “Superbula...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: