Tehnici de supraviețuire pentru perioada de izolare COVID-19 din partea unui erou INVICTUS. Emisiune Business Philosophy

Militarul în rezervă Eugen Mănăilă, rănit în Afganistan, a prezentat câteva tehnici de supraviețuire în perioada de izolare COVID-19 în cadrul emisiunii Business Philosophy.

În cadrul emisiunii, care a fost moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, eroul Invictus a vorbit despre camaraderie, iubire de țară, eroism, forța interioară, iubire, speranță și Dumnezeu.

A fost rănit în anul 2010, în Afganistan, suferind un traumatism la membrul inferior drept.

A suferit şase operații și a petrecut şase luni într-un scaun cu rotile.

A fost grav rănit, dar nu şi-a pierdut speranţa şi a început o luptă continuă cu el însuşi.

Și-a depăşit limitele iar acum ne oferă o lecție de viață care se datorează ambiţiei, eroismului și forței interioare de care a dat dovadă după momentele dramatice prin care a trecut.

În calitate de fost luptător în forțele speciale este obișnuit cu traiul în captivitate cu misiuni de tip deosebit pe timp de pace sau război.

De asemenea, a stat 6 luni în scaunul cu rotile urmând diverse programe de supraviețuire. În această calitate a vorbit telespectatorilor despre tehnici de supraviețuire pentru perioada COVID-19.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri potrivite”.

Iar actorul Victor Yila a avut pastila „Munca la negru”.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password