Partida dintre Halep și Muguruza din sfertul de finală Roland-Garros 2017, transmis pe Eurosport

Simona Halep rememorează evenimentele importante ale anului 2018, dar și sfertul de finală împotriva lui Angelique Kerber de la Roland-Garros 2017, unul dintre cele mai grele din cariera ei. Astăzi, începând cu ora 20:00, Eurosport 1 transmite sfertul de finală din 2017, împreună cu semifinala din 2018 împotriva lui Garbine Muguruza.

Miercuri, 13 mai, ora 20:00 – Halep v Kerber, sfert de finală Roland-Garros 2017
Ce simți când te gândești la 2018?

Este un sentiment cu adevărat special! Cu siguranță a fost cel mai bun an din viața mea, câștigând în sfârșit primul meu Grand Slam, și chiar la Roland-Garros, turneul meu preferat.

Deci Roland-Garros e turneul tău preferat. Cumva datorită suprafeței, după ce ai copilărit pe zgură, sau crezi că acolo ai cele mai mari șanse să câștigi?

Are toate motivele să fie turneul meu preferat. În plus, ador Parisul. Mă simt ca acasă acolo, mai ales că am câștigat și la junioare. Să pot juca finala și la seniori mi-a oferit mai multă încredere. Când se apropie Roland-Garros, simt că am cea mai bună șansă să câștig un Grand Slam.

Amintește-ne cum s-a desfășurat meciul cu Angelique Kerber fără să dezvălui scorul.

La Roland-Garros simțeam că mor în setul secund. Fiecare schimb de mingi avea 20 sau 25 de lovituri. Cineva m-a întrebat care e cel mai neplăcut sentiment pentru mine sau cea mai dificilă adversară și am spus că e atunci când joc contra lui Angelique Kerber. Este atât de puternică fizic încât simt că nu pot să lovesc decisiv împotriva ei. Bine, poate că loviturile decisive nu sunt punctul meu forte, dar împotriva ei este cel mai dificil. Acel meci a fost epic, pentru că mă simțeam încrezătoare că pot câștiga, dar niciodată nu știi când joci cu ea. Ai acel sentiment mixt, 50-50. Simți că trebuie să te lupți și să dai totul pentru a putea câștiga meciul. Am revenit atunci după ce am pierdut primul set, iar în setul decisiv m-am simțit mai puternică.

(Sursă foto: Getty Images_

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password