Noua aplicație mobilă MOVCAR, asistent de nădejde al oricărui conducător auto

Aplicația MOVCAR a fost creată în sprijinul conducătorilor auto și al proprietarilor de autovehicule. MOVCAR, o aplicație simplă, intuitivă și gratuită, permite păstrarea digitală a documentelor vehiculului, așadar în siguranță și întotdeauna la îndemână, monitorizează datele de expirare ale actelor mașinii, salvează istoricul reviziilor, notifică daune la orice asigurator în maximum 2 minute și plătește simplu și rapid pentru servicii prin SMS.

Mai exact, MOVCAR este un asistent auto personal care gestionează documentele auto și se asigură că utilizatorul nu ratează niciodată un termen limită. Aplicația pune la dispoziție o interfață intuitivă și ușor de navigat, împreună cu o serie de funcționalități precum gestionarea sigură și eficientă a documentelor.

Chiar dacă toate documentele mașinii sunt la zi și toate plățile au fost efectuate, conducătorul riscă să fie amendat în cazul în care nu le are asupra sa de fiecare dată când urcă la volan. Aceste situații pot fi evitate cu ușurință dacă toate documentele vehiculului sunt încărcate în aplicația Movcar.  Astfel, documentele vor fi mereu la îndemâna utilizatorului.

Dashboard

Faptul că există mai multe vehicule în proprietatea aceluiași individ sau a aceleiași companii, nu reprezintă o problem în utilizarea aplicației MOVCAR.

Aplicația are un panou de control intuitiv care ajută utilizatorul să consulte starea generală a documentelor și timpul rămas până la data de expirare pentru fiecare vehicul. Această funcționalitate este eficientă, în special pentru proprietarii companiilor care operează cu mai multe mașini și trebuie să știe dacă polițele RCA sunt valabile și dacă asigurările sunt la zi pentru fiecare mașină în parte.

Notificări eficiente

Aplicația MOVCAR anunță utilizatorul cu 30 de zile înainte de data de expirare a documentelor și continuă să o facă la intervale săptămânale până la data respectivă, pentru a se asigura că nu se ratează niciodată un termen limită.

Acest lucru înseamnă că, după ce se încarcă în aplicație documentele mașinii (rovignetă, CASCO, RCA, ITP, etc), când data de expirare a acestora se apropie, utilizatorul va fi notificat pentru a le reînnoi.

De asemenea, pot fi setate memento-uri pentru schimbarea anvelopelor, revizuirea tehnică, data de expirare a kit-ului de prim ajutor și alte taxe anuale.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI MOVCAR ÎN CAZ DE ACCIDENT

Procedura birocratica obisnuita Folosind
Cauti datele politei de asigurare (RCA sau CASCO) Descarci aplicatia si inregistrezi masina (masinile tale) GRATUIT
Cauti numar telefon companie asigurari Selectezi usor tipul de accident
Suni la callcenter si astepti, spui toate detaliile evenimentului si notifici dauna Semnezi electronic solicitarea
Trimiti documente si poze pe email Trimiti notificarea de dauna in 2 minute, impreuna cu toate documentele si pozele
Te duci la constatare, completezi iar detaliile evenimentului Compania de asigurari te contacteaza pentru constatare.
Semnezi documentele fizic  

 

 

 

În cazul in care are loc un accident, notificarea daunelor către asigurator este foarte complicată, întocmirea dosarului de dauna de asemenea, precum și timpul să fii preluat de un operator la telefon, să stai la cozi și așa mai departe.

Cu MOVCAR, de acum, se notifică orice daună auto, catre orice asigurator, în doar două minute, 100% gratuit.

Asiguratorul primește toate datele și pozele și încarcă numărul dosarului de dauna in aplicatie. Utilizatorul primeste notificare in aplicatie cu numarul dosarului de dauna incarcat de catre asigurator, si pastreaza toate datele intr-un singur loc.

În acest fel, se păstrează în aplicație istoricul de evenimente.

Plăți prin SMS

MOVCAR  va ajuta utilizatorul să efectueze plăți, rapid și simplu, prin intermediul aplicației. Servicii precum parcarea, plata taxei de pod Fetești sau a rovinietei pot fi plătite mai simplu prin SMS. În funcție de tipul serviciului de care ai nevoie, aplicația va completa mesajul, iar utilizatorul trebuie doar să îl trimită.

În viitor, MOVCAR va include facilitati precum:

  • Servicii pentru flote – interfata web pentru manager flota cu optiunea de comunicare instant intre el si conductorul auto, schimb de documente, sarcini, mesaje ad hoc, etc.;
  • Asistenta rutiera pe baza de abonament (accesibil si transparent) sau “on-demand”;
  • Posibilitatea de achizitie asigurari direct din aplicatie;
  • Posibilitatea de programare ITP sau service;
  • Posibilitatea de achizitie anvelope, kit medical si alte produse necesare pentru autovehicul;
  • Extinderea posibilitatilor de plata din aplicatie (rovinieta, parcari, taxe si in afara Romaniei).

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password