Connect with us

Stiri

Modele de lustră pentru living și cum le alegi?

 

Livingul este centrul casei tale, camera în care cel mai des se strâng cei dragi nouă,dar și cei care ne trec pragul. Lustrele pentru living devin și ele astfel punctul central al decorului.

Lustra folosită în living nu îți va oferi cea mai puternică sursă de lumină, dar designul acesteia e menit să atragă atenția și să impresioneze prin stilul pe care îl reprezintă.

Citește articolul nostru marca Vindem-ieftin.ro  pentru a afla mai multe despre ce lustre se poartă în living!

STILURI DE LUSTRE

În funcție de forma lor și de ambientul pe care îl creează, lustrele trebuie să se împace cu stilul de design adoptat în living și în restul locuinței.

Pentru o armonie totală, lustra trebuie să completeze și celelalte corpuri de iluminat din cameră. Stilul de design pe care îl alegi pentru livingul tău sau restul casei trebuie să fie reprezentat de lustra pe care ți-o dorești.

Lustre rustice

Cele mai potrivite lustre pentru un stil de design rustic sunt cele metalice în nuanțe de maro închis spre negru.

Lustre shabby chic

Stilul shabby chic se face remarcat prin nuanțe de alb, aranjamente florale și mobilier recondiționat. Atmosfera vintage este cea mai importantă, iar aceasta poate fi recreată și prin corpuri de iluminat noi. O lustră cu detalii florale va completa livingul shabby chic.

Lustre minimaliste

Lustrele minimaliste sunt accesorii subtile și funcționale ale decorului pereților. Aceste lustre sunt de obicei albe sau cu aspect de lemn sau piatră, iar designul lor urmează filosofia Less is more.

Amplasează strategic lustrele pentru a lumina locurile cele mai importante ale living-ului și combină mai multe lustre pentru a transforma un corp de iluminat obișnuit într-o mică instalație de artă.

Lustre pentru copii

Camera copilului deservește și ca și dormitor, dar și ca living pentru acesta, așa că ține cont de acest detaliu când amenajezi camera celor mici.  O lustră cât mai colorată și amuzantă le va atrage atenția și va transmite perfect atmosfera de joacă din camera copiilor.

Ce LUSTRE se poartă în LIVING?

Lustrele moderne sunt la cea mai mare căutare, în special cele cu forme sferice, lustrele cu mai multe capete agățate sau lustre de tip spider. Lustrele statement, dar și cele minimaliste asemănătoare corpurilor încastrate se potrivesc unui stil de design contemporan, însă pentru o notă dramatică, lustrele clasice pot fi folosite în combinație cu rozete decorative.

Lustre clasice

Lustrele clasice sunt caracterizate de detalii de sticlă și cristale, brațe tip lumânare și culori elegante. Lustrele de tip candelabru se potrivesc unei sufragerii clasice inspirate din stilul baroc.

Un decor boem se poate bucura de o lustră clasică care te ajută să faci un statement și să ieși din zona de confort cu un corp de iluminat dramatic. Lustrele cu cristale sau cu mai multe brațe și abajur tip lumânare vor da living-ului un aer regal sau misterios, în funcție de decorul de ansamblu.

Lustre moderne

Lustrele moderne aduc ceva nou prin forme deosebite. Lustrele moderne atrag atenția prin forme organice și prin eleganța culorilor subtile. Materialele folosite pentru lustrele moderne sunt în general sticla și metalul. Lustrele moderne pot fi minimaliste, dar și eclectice, iar cele hi-tech pot fi controlate prin telecomandă pentru a regla intensitatea luminii sau culoarea (caldă sau rece). Lustrele pot deveni punctele forte ale unui living modern, datorită modelelor inedite disponibile pe piață.

Bucură-te de timp alături de cei dragi în livingul visurilor tale și nu acorda mai puțină atenție lustrelor. Dacă îți dorești să ai cel mai trendy living și cel mai original decor, gama extrem de variată de corpuri de iluminat te ajută să găsești cireașa de pe tort.

Vindem-ieftin.ro îți urează spor la decorat!

Recent:

TV Business Philosophy2 days ago

Despre Brȃncuşi, relaţii şi mistica iubirii, in cadrul emisiunii „Business Philosophy”

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, de joi, 11 august, de la ora 22:00, a avut-o ca invitată pe...

PODCAST2 days ago

PODCAST: Arta kinetoterapiei și performanța, cu Dragoș Luscan

Dragoș Luscan, founder & Wellness Coach at KinetoFit, a fost invitatul lui Romeo Chiriac la Business Philosophy PODCAST. “Arta kinetoterapiei...

PODCAST2 days ago

PODCAST: Go Invictus România! Spirit al sacrificiului și renașterii

Câțiva componenți ai delegației Invictus România au fost invitații lui Romeo Chiriac la Business Philosophy PODCAST. “Go Invictus România! Spirit al...

TV Business Philosophy3 days ago

Brȃncuşi – Relaţii şi mistica iubirii. Emisiune „Business Philosophy”

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, de joi, 11 august, de la ora 22:00, o va avea ca invitată pe terapeuta...

TV Business Philosophy1 week ago

Motivele revenirii spectatorilor români în tribune

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut ca temă revenirea publicului pe stadioanele din campionatul românesc. Romeo Chiriac și Mihai Igiroșanu...

ECONOMIC1 week ago

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour,...

TV Business Philosophy1 week ago

Motivele revenirii spectatorilor români în tribune – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 va avea ca temă revenirea publicului pe stadioanele din campionatul românesc. Romeo Chiriac și Mihai Igiroșanu vor...

ECONOMIC2 weeks ago

AQUA Carpatica și PepsiCo anunță încheierea unui parteneriat strategic

Brandul premium de apă minerală AQUA Carpatica întregește portfoliul de produse PepsiCo destinat piețelor europene , cu perspective de expansiune...

TV Business Philosophy2 weeks ago

Despre astrologie si spiritualitate pe ȋnţelesul copiilor

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 28 iulie, de la ora 22:00, le-a avut ca invitate pe...

PODCAST2 weeks ago

PODCAST: Pelerinaj spiritual în Iordania, cu ghidul Adel Mahadin

Ghidul turistic iordanian Adel Mahadin a fost invitatul lui Romeo Chiriac la Business Philosophy PODCAST. “Pelerinaj spiritual în Iordania” a...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: