Connect with us

Emisiunea TV Business Philosophy

Mental coaching și pregătiri pentru record de Guiness Book la înot în ape înghețate, cu Paul Georgescu

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 4 noiembrie, de la ora 18:00, îl va avea ca invitat special pe Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate și deținător a numeroase recorduri în ape libere.

Fostul campion național la polo, care a anunțat că iarna asta o sa încerce să doboare recordul mondial Guiness Book pentru cea mai lungă distanță înotată în apă înghețată, va vorbi în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei despre secretele obținerii performanței, programe de mental coaching și cum a ajuns să îi inspire pe tineri.

În situația în care această disciplină nu se va introduce la JO de iarnă, este posibil ca aceasta să fie cursa de retragere a lui Paul din Iceswimming. Vor veni nume mari din înotul în ape deschise și ape înghețate din lume: bulgarul Petar Stoychev, irlandezul Ger Kennedy, Răzvan Florea și oficiali din Canalul Mânecii. Ei vin atât pentru a îl observa oficial pe Paul, cât și ca semn de mulțumire pentru tot ce a făcut în această disciplină sportivă.

Data exactă nu este încă stabilită încă pentru ca depinde de mulți factori: temperatura exterioară, temperatura apei, cât și bineînțeles de evoluția pandemiei. Paul speră ca locul să fie în Marea Neagră pe traseul 2 mai – Vama Veche, un traseu de care îl leagă multe amintiri plăcute.

Acolo se desfășoară concursurile lui de suflet: triatlonul Fără Asfalt și concursul înot în ape deschise Cupa Hamsia. Dacă temperatura apei nu va scădea sub 5°, va înota într o piscina semi-olimpica descoperită aparținând unui club din centrul Capitalei.

Printre performanțele lui Paul, care este și profesor de educație și sport la International British School, se numără:

  • Cel mai rapid român care a traversat Canalul Mânecii (timpul lui a fost de 13 ore și 34 de secunde);
  • Deținătorul ”Triple Crown” la înotul în ape deschise (Canalul Mânecii, Canalul Catalina și 20 Bridges);
  • Parcurgerea unei mile (1600m) în ape înghețate în România, devenind primul român care reușește asta;
  • Obținerea medaliei de aur la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate din Rusia pe distanța de 500 m;
  • Traversarea Canalelor Mânecii, Molokai și Catalina, parte din proiectul Oceans Seven.

După ce a înotat o milă în apele înghețate de la Cercul Polar pe 22 februarie 2020, Paul, în vârstă de 41 de ani, a bătut alte trei recorduri:

  • A fost înotătorul cu cea mai rapidă milă la Cercul Polar (Cath Pendleton din Marea Britanie a înotat, de asemenea, o milă în 32 de minute și 54 de secunde);
  • A fost înotătorul cu cea mai rapidă milă în Antarctica;
  • A fost înotătorul care a înotat cea mai rapidă milă extremă numită Ice Zero (temperatura apei la Cercul Polar a fost de 0.1 grade Celsius).

Unul din secretele lui Paul Georgescu este faptul că se antrenează la sala Alexandreea Club Fitness@Spa din Capitală.

(FOTO: Paul Georgescu alături de Alexandru Hârleșteanu, patronul sălii Alexandreea Club Fitness@Spa)

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

Recent:

ECONOMIC1 day ago

Evoluția cazinourilor online: Siguranță, distracție și decizii informate

În ultimele două decenii, cazinourile online au cunoscut o creștere exponențială, transformându-se într-o industrie globală evaluată la miliarde de dolari....

ECONOMIC2 days ago

Cum găsești cele mai bune oferte de cumpărături în rate pentru tehnologie de ultimă generație?

Tehnologia avansează într-un ritm uluitor, iar gadgeturile de ultimă generație devin din ce în ce mai accesibile. Totuși, prețurile pot...

ECONOMIC6 days ago

Vinurile Domeniile Panciu au obținut trei medalii la prestigiosul Concours Mondial de Bruxelles

La prestigiosul Concours Mondial de Bruxelles 2024, categoria Wine – Sparkling, vinurile noastre au strălucit și au fost recunoscute la...

PODCAST SPORT1 week ago

Pregătirea tinerilor pentru viață și performanță prin kempo, cu Amatto Zaharia

Președintele Federației Române de Kempo, sensei Amatto Zaharia, a fost invitatul lui Romeo Chiriac la podcastul Business Philosophy, informează sportm.ro....

Monitorizare presa podcast2 weeks ago

Adevărul, sport.ro, Pro Sport și Revista Psychologies citează Podcastul Business Philosophy cu Adrian Ilie

https://www.psychologies.ro/timp-liber/alice-nicolae-invitata-la-podcastul-business-philosophy-2201143 Adrian Ilie a făcut calculele și știe cum România poate ajunge în optimi la EURO 2024: „Nu este o...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna iunie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” pentru luna...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Alina Dumitru: Am câștigat în toată cariera cât un fotbalist în jumătate de sezon

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, a fost invitata lui Romeo Chiriac în cadrul podcastului Business Philosophy, informează sportm.ro. DESCRIERE:...

TV Business Philosophy2 weeks ago

Provocările întâmpinate de afaceri în marketingul digital

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat pe expertul în marketing digital, Călin Roman. “Provocările întâmpinate...

PODCAST - Business3 weeks ago

Semnal de alarmă din Diaspora față de neregulile organizatorilor de evenimente din România. Cazul Taste of Belgium

Podcastul Business Philosophy, moderat de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat pe antreprenorul Titus Marin, patronul Taste of Belgium. Fostul...

ECONOMIC3 weeks ago

Aqua Carpatica Forte – Superbula

AQUA Carpatica FORTE a intrat de acum la Universul “Superbula”, acolo unde apa acidulată a căpătat o altă dimensiune. “Superbula...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: