Maratonul LIVE de 72 ore de la Canal 33 va fi supervizat de Guiness Book. Cel mai mare eveniment TV al anului

La aniversarea a 3 ani de la lansare, în zilele de 14-16 martie 2020, Canal 33 va difuza cel mai mare eveniment de televiziune al anului: Maratonul de 72 ore de emisiuni LIVE continue, moderate de Alexandru Răducanu.

“Vrei să fii în platou, alături de mine, în tentativa mea de a bate recordul mondial pentru cel mai lung talk-show din lume, în zilele de 14, 15 și 16 martie? Timp de 73 de ore, adică trei zile și trei nopți, voi realiza 73 de interviuri de câte o oră. Doar că eu nu mă mulțumesc doar să fac cel mai lung, ci și cel mai WOW record, așa că voi aduce invitați numai unul și unul – unii care nu au apărut în trecut în nici un interviu, dar fac o excepție pentru acest eveniment. Alții sunt Personalități cunoscute, din diverse domenii, pe care le vei putea vedea live. Vei putea asista, din platou, la un eveniment unic în lume. Poți sta 4 ore”, spune Alexandru Răducanu, care este fondatorul stației, jurnalist, personalitate cunoscută și apreciată pentru abilitățile sale de moderare în emisiuni pe teme si cu invitați din cele mai variate domenii.

Află detalii pe link.
(https://www.facebook.com/events/632539324226621/)

Emisiunile vor avea invitați de excepție, personalități cu notorietate din domenii diverse: politică, social, cultură, sport, administrativ, divertisment, show-biz, spiritual, artistic etc.

Maratonul va beneficia de supervizarea reprezentantului Guinness BOOK, și urmărește doborârea recordului mondial actual.

Ai posibilitatea să participi ca spectator, timp de 4 ore, în studio-ul Canal 33, la evenimentul de televiziune al anului: cel mai lung talk-show din lume. Tentativa de record Guinness Book va dura 73 de ore și va fi un spectacol de televiziune, nu doar prin durată, ci și prin calitatea invitaților.

Unii dintre ei, personalități marcante ale României și ale lumii, nu au acordat nici un interviu de televiziune în ultimii 10 sau chiar 20 de ani, dar au ales să facă o excepție pentru a fi parte din acest Record realizat de Canal 33 și fondatorul televiziunii, Alexandru Răducanu, în calitate de moderator.

Alti invitati sunt celebrități îndrăgite ale României, în diverse domenii, sau mari personalități ale lumii, pe care le cunoașteți de la televizor, dar le veți putea vedea live, în fața voastră, în cadrul unui dialog de excepție.

Îți vei putea întâlni de asemenea prezentatorii preferați de la Canal 33, pe anumite intervale orare, care vor fi și ei prezenți în cadrul maratonului, în calitate de invitați (mai ales pe segmentul de noapte).

Intervalele pentru care poti opta să fii prezent în studio sunt 8.00 AM – 12.00 PM; 12.00 – 16.00; 16.00 – 20.00; 20.00 – 24.00; 24.00 – 4.00 AM; 4.00 AM – 8 AM, in oricare dintre cele 3 zile & nopți în care se desfășoară maratonul: 14 martie, 15 martie și 16 martie (sâmbătă, duminică și luni).

Participarea este gratuită. Este necesar să fii foarte punctual și să rămâi în studio pe durata celor 4 ore. Organizatorii îți vor pregăti și niște surprize care să îți facă această experiență cât mai memorabilă.

Dacă vrei să fii parte din scrierea istoriei în televiziune, înscrie-te chiar acum în grupul de whatsapp dedicat, pentru a primi informatii suplimentare. Te poți adauga singur intrând pe link: https://chat.whatsapp.com/Izwbjt69F8ZHoQS1eW1eVk

  • Canal 33 – Televiziunea care te inspiră – este o televiziune independentă difuzată pe cablu și online, care se adresează segmentului de populație interesată în dezvoltare personală și profesională, fie ca antreprenori, freelanceri sau angajați.
  • Canal 33 aduce publicului său modele și surse de inspirație pentru a se dezvolta în toate planurile

(profesional și personal, corp, minte și suflet), pentru a-și conștientiza punctele forte și a-și urma pasiunile si credințele, cu scopul de a-și atinge potențialul.

  • Canal 33 urmărește să repună la locul meritat valorile autentice în societate și să fie o sursă de inspirație pentru creativitate, prosperitate și împlinire personală, precum și pentru dezvoltarea spiritului de comunitate și colaborare.
  • Deși se poziționează ca o televiziune de business, programul stației include toate aspectele de viață și încurajează spiritul antreprenorial în sensul larg, de asumare a responsabilității pentru propria viață și pentru dezvoltarea personală și profesională.

Canal 33 s-a lansat în martie 2017, în prezent emițând 24h/24h pe cablu și online pe site-ul www.canal33.ro. Emisiunile live sunt transmise de asemenea pe YouTube. Companiile de cablu care difuzează in prezent emisiunile Canal 33 sunt: RCS-RDS analog (799,25 MHz), UPC (pozitia 408), Next-Gen, Ines, Direct One, Media Sud, Arktv.ro. Începând cu primul trimestru din 2020, Canal 33 va fi difuzata de toți distribuitorii pe cablu, stația fiind inlusă de CNA în lista must-carry.

Emisiunile postului Canal 33 pot fi urmărite și pe RCD-RDS Digital, la poziția 121.

Postul mai poate fi urmărit în toată țara pe UPC la poziția 408, pe Orange TV Go, precum și la nivel global pe site-ul www.canal33.ro și pe canalul YouTube al stației .

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password