Connect with us

Stiri

„Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori” cu Aqua Carpatica

Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica s-au reunit luna aceasta pentru a celebra COPIII si exprimarea inocentei prin desen.

„Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori”

De ce vorbim despre copii si exprimarea inocentei? Pentru ca este luna iunie, cea dedicata lor si pentru ca avem ocazia sa ne amintim si noi, cei mai in varsta, cum ne simteam in anii copilariei. Unele amintiri sunt mai placute, altele mai putin, dar fiecare dintre ele ne-a condus la cine suntem astazi.

Daca ati urmarit deja Partea 1 – „Materialele de care aveti nevoie pentru a construi si picta o mandala cu culori acrilice”, inseamna ca sunteti deja pregatiti pentru pasul urmator. Mergem mai departe in tehnica desenului mandalei si invatam sa construim scheletul, structura care va da in final panzei forma pe care dorim sa o exprimam.

Iar acum, ca aveti deja pregatite materialele necesare pentru desenul mandalei, va invit sa vizionati Partea 2 – „Modul de constructie al structurii mandalei”.

Ca sa fiti siguri ca urmariti si continuarea, abonati-va la canalul Youtube Ileana Vladut.

Fiti pregatiti sa scoateti la iveala copilul artist din voi,  avand alaturi  un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica.

Desenati mai departe, pe structura cadru, formele care va inspira. Nu exista o varianta corecta sau gresita, Totul tine de exercitiu, de preferinte si de personalitatea celui care deseneaza.

Desenul mandalei ne va ajuta sa ne eliberam de acele blocaje, de acele bariere invizibile ochiului, care ne tin pe loc. Mandala vibreaza armonios cu ființa noastra, fiind parte din construcția noastra cosmică. Ne pune in acord cu noi inșine, cu partile profunde din noi.

Este un process care se desfasoara uneori constient, alteori mai putin vizibil. Prezenta fiecaruia este unica si stie cel mai bine cum sa faca acest lucru.

Asadar, fii prezent si urmereste-ne pentru a vedea si partea 3  – “Tehnica de pictura in puncte a mandalei, cu culori acrilice”.

Daca consideri ca aceste materiale ti-au fost de folos, ne-am bucura de aprecierea ta.

Da Share acestui articol, astfel incat sa ajunga la cat mai multi oameni. Iar daca ai timp si de un Like, poti sa o faci pentru paginile:

https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/
https://www.facebook.com/focustolife.ro/
https://www.facebook.com/totceeaceeste.ro/

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Please follow and like us:

Recent:

Creatii3 zile ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri3 zile ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy3 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri6 zile ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy6 zile ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 6 ianuarie, de la ora 18:00, îi va...

Analize & Studii2 săptămâni ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna ianuarie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna ianuarie...

PR Emotional2 săptămâni ago

Andreea Chiţu, dublă vicecampioană mondială la judo, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Mă gândesc la faptul că voi fi pe podium. Ar fi o imensă bucurie pentru mine »

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...