Connect with us

Stiri

„Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori” cu Aqua Carpatica

Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica s-au reunit luna aceasta pentru a celebra COPIII si exprimarea inocentei prin desen.

„Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori”

De ce vorbim despre copii si exprimarea inocentei? Pentru ca este luna iunie, cea dedicata lor si pentru ca avem ocazia sa ne amintim si noi, cei mai in varsta, cum ne simteam in anii copilariei. Unele amintiri sunt mai placute, altele mai putin, dar fiecare dintre ele ne-a condus la cine suntem astazi.

Daca ati urmarit deja Partea 1 – „Materialele de care aveti nevoie pentru a construi si picta o mandala cu culori acrilice”, inseamna ca sunteti deja pregatiti pentru pasul urmator. Mergem mai departe in tehnica desenului mandalei si invatam sa construim scheletul, structura care va da in final panzei forma pe care dorim sa o exprimam.

Iar acum, ca aveti deja pregatite materialele necesare pentru desenul mandalei, va invit sa vizionati Partea 2 – „Modul de constructie al structurii mandalei”.

Ca sa fiti siguri ca urmariti si continuarea, abonati-va la canalul Youtube Ileana Vladut.

Fiti pregatiti sa scoateti la iveala copilul artist din voi,  avand alaturi  un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica.

Desenati mai departe, pe structura cadru, formele care va inspira. Nu exista o varianta corecta sau gresita, Totul tine de exercitiu, de preferinte si de personalitatea celui care deseneaza.

Desenul mandalei ne va ajuta sa ne eliberam de acele blocaje, de acele bariere invizibile ochiului, care ne tin pe loc. Mandala vibreaza armonios cu ființa noastra, fiind parte din construcția noastra cosmică. Ne pune in acord cu noi inșine, cu partile profunde din noi.

Este un process care se desfasoara uneori constient, alteori mai putin vizibil. Prezenta fiecaruia este unica si stie cel mai bine cum sa faca acest lucru.

Asadar, fii prezent si urmereste-ne pentru a vedea si partea 3  – “Tehnica de pictura in puncte a mandalei, cu culori acrilice”.

Daca consideri ca aceste materiale ti-au fost de folos, ne-am bucura de aprecierea ta.

Da Share acestui articol, astfel incat sa ajunga la cat mai multi oameni. Iar daca ai timp si de un Like, poti sa o faci pentru paginile:

https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/
https://www.facebook.com/focustolife.ro/
https://www.facebook.com/totceeaceeste.ro/

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Please follow and like us:

Recent:

Emisiunea TV Business Philososphy12 ore ago

Educația limpezește apele și-n sport – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 04 august, de la ora 18:00, îl va...

Creatii5 zile ago

#împreunăprinfilm la Gala de deschidere TIFF 2021

Proiecția în premieră a comediei spaniole Dineu cu vecinii de sus/ Sentimental (r. Cesc Gay), organizată simultan în 20 de...

Emisiunea TV Business Philososphy7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Pelerinaj istoric și spiritual în Iordania, cu ghidul Adel Mahadin

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe ghidul turistic iordanian Adel Mahadin. Adel a...

Creatiio săptămână ago

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

Creatiio săptămână ago

Micile detalii pentru nunta, sau cum sa nu uitati ceva

Magazinul online „Nunta-Lux” va face ca evenimentul principal al vietii dvs. sa fie de neuitat si memorabil. Aici puteti cumpara...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Pelerinaj istoric și spiritual în Iordania, cu ghidul Adel Mahadin

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 18:00, îl va...

Creatiio săptămână ago

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane 

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

Creatiio săptămână ago

Elena Chiriac promovează sucurile naturale Ana Are

Elena Chiriac, finalista reality-show-ului Ferma Vedetelor de la Pro TV, promovează sucurile naturale Ana Are. Fosta campioană națională la taekwondo...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului

https://www.youtube.com/watch?v=SEoZnpIHgps Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului în Emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 21 iulie, de la ora 18:00, o va...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: