Connect with us

Stiri

“Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori” cu Aqua Carpatica

Evenimentele lunare “Focus to Green Eco Life” si “Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica s-au reunit luna aceasta pentru a celebra COPIII si exprimarea inocentei prin desen.

“Inocenţa copilāriei desenatā în forme și culori”

De ce vorbim despre copii si exprimarea inocentei? Pentru ca este luna iunie, cea dedicata lor si pentru ca avem ocazia sa ne amintim si noi, cei mai in varsta, cum ne simteam in anii copilariei. Unele amintiri sunt mai placute, altele mai putin, dar fiecare dintre ele ne-a condus la cine suntem astazi.

Daca ati urmarit deja Partea 1 – “Materialele de care aveti nevoie pentru a construi si picta o mandala cu culori acrilice”, inseamna ca sunteti deja pregatiti pentru pasul urmator. Mergem mai departe in tehnica desenului mandalei si invatam sa construim scheletul, structura care va da in final panzei forma pe care dorim sa o exprimam.

Iar acum, ca aveti deja pregatite materialele necesare pentru desenul mandalei, va invit sa vizionati Partea 2 – “Modul de constructie al structurii mandalei”.

Ca sa fiti siguri ca urmariti si continuarea, abonati-va la canalul Youtube Ileana Vladut.

Fiti pregatiti sa scoateti la iveala copilul artist din voi,  avand alaturi  un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica.

Desenati mai departe, pe structura cadru, formele care va inspira. Nu exista o varianta corecta sau gresita, Totul tine de exercitiu, de preferinte si de personalitatea celui care deseneaza.

Desenul mandalei ne va ajuta sa ne eliberam de acele blocaje, de acele bariere invizibile ochiului, care ne tin pe loc. Mandala vibreaza armonios cu ființa noastra, fiind parte din construcția noastra cosmică. Ne pune in acord cu noi inșine, cu partile profunde din noi.

Este un process care se desfasoara uneori constient, alteori mai putin vizibil. Prezenta fiecaruia este unica si stie cel mai bine cum sa faca acest lucru.

Asadar, fii prezent si urmereste-ne pentru a vedea si partea 3  – “Tehnica de pictura in puncte a mandalei, cu culori acrilice”.

Daca consideri ca aceste materiale ti-au fost de folos, ne-am bucura de aprecierea ta.

Da Share acestui articol, astfel incat sa ajunga la cat mai multi oameni. Iar daca ai timp si de un Like, poti sa o faci pentru paginile:

https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/
https://www.facebook.com/focustolife.ro/
https://www.facebook.com/totceeaceeste.ro/

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Recent:

ECONOMIC2 weeks ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business3 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: