Connect with us

Stiri

Hub de learning și conținut pentru pasionații de imagine – Academia F64

Academia F64 este platforma dedicată comunității de creatori de conținut și pasionați de imagine, indiferent că sunt fotografi, videografi, graficieni, ilustratori, pasionați de tech sau gadgeturi, de editare video, de vlogging sau podcast.

Este locul de unde poti învăța, intra în contact cu fotografi sau videografi cunoscuți și experimentați, cu profesioniști și antreprenori din lumea imaginii, este locul de unde poți afla noutățile relevante din piață și, mai ales, te poți dezvolta ca pasionat de exprimarea prin imagine, ducându-ți pasiunea la următorul nivel!

Odată membru în Academia F64 te poți înscrie la cursuri online și offline și poți afla informații despre evenimentele pe care le organizăm periodic alături de partnerii noștri, reprezentanții celor mai renumiți producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc.

Cei care locuiesc în alte localități și nu aveau șansa să se deplaseze la București sau în alte localități din țară pentru a participa la evenimente offline, conferințe, debate-uri etc, acum vor putea beneficia de aceste lucruri. Practic aducem evenimentele la tine acasă!

Dacǎ nu te-am convins ȋnca, ȋţi oferim mai jos cȃteva detalii despre 2 cursuri la care poţi participa alǎturi de Academia F64.

Curs online – Planul de start pentru vlogging și creație cu Gabriel V. Barna

Vrei să începi un vlog sau să creezi conținut video pentru a-ți promova brandul personal sau pentru a te promova ca freelancer? Dacă nu știi de unde să începi, despre ce să creezi conținut, cum să îți alegi audiența sau cu ce echipamente să realizezi conținutul, acest curs este pentru tine.

Continutul video este cel mai puternic tip de continut, iar tu, daca vrei sa te promovezi, ai nevoie de el. Acest curs iti da startul corect in crearea continutului.

Curs online – Compoziția în fotografia de natură cu Dan Dinu

Vrei să înveți care sunt principalele reguli de compoziție și cum să le aplici atunci când fotografiezi în natură? Cursul online susținut de fotograful Dan Dinu, pe 27 și 28 martie 2021, este exact ceea ce ai nevoie, dacă dorești să înveți cum să realizezi fotografii frumoase, care se remarcă prin compoziție și armonie vizuală.

Acest curs îți va deschide ochii asupra unor aspecte care adeseori sunt trecute cu vederea. Vei afla care sunt principalele reguli de compoziție de la unul dintre cei mai buni fotografi de natură din România. Mai mult decât atât, vei afla cum trebuie să aplici aceste reguli atunci când fotografiezi în natură.

Academia F64 te invitǎ sa fii parte din cea mai nouǎ comunitate a pasionaților si iubitorilor de imagine! Nu uita … scopul nostru este acela de a susţine dezvoltarea unei comunitaţi de creatori de conţinut bine informaţi şi de a crea un mediu cȃt mai prosper pentru pasionaţii de exprimare prin imagine.

Please follow and like us:

Recent:

Analize & Studii17 ore ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna aprilie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna martie...

Emisiunea TV Business Philososphy19 ore ago

Dosarul dropiei în istoria recentă a României – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată azi, de la ora 18:00, care va fi moderată de Laurențiu Ciornei,...

Stiri7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: „Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri7 zile ago

Ce vinuri se potrivesc la masa de Pasti

In apropierea sarbatorilor, la masa de Paste din familie, mancarea traditionala si vinurile bune trebuie sa mearga mana in mana....

Emisiunea TV Business Philososphy7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: „Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiriac, l-a avut ca invitat special pe...

Stirio săptămână ago

„Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion” – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 18:00, îl va...

Business-ul tau aicio săptămână ago

Mutu joacă cu Super Mutu

Adrian Mutu, ambasadorul FAVBET ROMÂNIA, a avut partea de o surpriză de proporții din partea partenerilor săi. De curând, Favbet...

Emisiuneo săptămână ago

„Urmează-ți visul! Octavian Ciovică, povestea unui campion” – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 28 aprilie, de la ora 18:00, îl va...

Editorialo săptămână ago

Meriţi o viaţă fără dureri. Alege terapiile alternative de la Osteomedicare!

Specialiştii Osteomedicare te ajută sǎ spui STOP durerii, să-ți redobândești sănătatea, şi să-ți ȋmbunǎtǎţeşti calitatea vieţii. Apelȃnd la terapii personalizate și...

Stirio săptămână ago

Casa Pariurilor, 300.000 de euro cheltuiți pentru un spot tv pentru bonus, considerat illegal. Amendă de la ONJN!

Statul a pus tunurile pe sponsorul Ligii 1, operatorul de pariuri cu cele mai multe matrapazlâcuri realizate pe metru pătrat,...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: