Connect with us

Creatii

Hendrick’s Neptunia, ediție limitată, al treilea produs din seria “Cabinetului de curiozități”, lansat în România de Alexandrion Group

Hendrick’s Neptunia, cea mai nouă “invenție” din ”Cabinetul de curiozități” Hendrick’s Gin, este disponibil acum, în ediție limitată, pentru consumatorii din România, prin intermediul Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi alcoolice şi vinuri din țară. Hendrick’s Neptunia este al treilea produs din seria”Cabinetului de curiozități”, după Hendrick’s Midsummer Solstice și Hendrick’s Lunar, lansate în anii trecuți.

„Cabinetul de Curiozități” nu este o simplă metaforă, ci este un adevărat laborator din Scoția, parte a Palatului Hendrick’s, prin intermediul căruia Leslie Gracie, maestrul distiler Hendrick’s, experimentează combinații surprinzătoare de plante și alte ingrediente care, la final, sunt distilate, îmbuteliate și oferite publicului amator de experiențe inedite.

Majoritatea produselor pe care le creez îmi evocă amintiri și iau naștere prin alăturarea de ingrediente neașteptate pentru a induce anumite senzații. Nici Neptunia nu a făcut excepție. Mi-am propus să mă autodepășesc, să sfidez imposibilul, să aduc sentimentul eliberator transmis de valurile mării într-o sticlă impozantă, care să transpună consumatorul în lumea marină și să-i dea o senzație revigorantă.” – spune Leslie Gracie, maestru distiler Hendrick’s și creatoarea ”Cabinetului de curiozități”.

Până la etapa de îmbuteliere, Neptunia parcurge un drum complex marcat de testarea a 10 tipuri de alge marine, în combinație cu cimbrul care crește pe plajele de pe coasta scoțiană și lime. Toate aceste etape îi conferă, în final, gustul intens de plante, completat de note de citrice, trandafir și castravete.

Toate elementele care compun identitatea vizuală – forma sticlei, designul etichetei – evocă pe deplin proveniența acestei băuturi din”Cabinetul de curiozități” și urmează linia de design a celorlalte două produse lansate anterior în ediție – limitată. Eticheta ilustrează silueta unei zeițăți fictive, care are ca sursă de inspirație personalitatea și imaginea zeului roman al mărilor, Neptun.  Zeița Neptunia este cea care dă numele produsului și reflectă atributele și conceptul său creativ.

Hendrick’s Neptunia a fost gândit, încă din momentul producției și îmbutelierii sale, pentru a fi partener al ”Project Seagrass”, o organizație caritabilă de mediu, globală, dedicată conservării și refacerii ecosistemelor de iarbă de mare, un element primordial pentru bio-diversitate, acesta fiind un motiv în plus pentru ca noua creație să fie adusă în atenția publicului din România.

Ne bucurăm să le putem oferi cumpărătorilor și consumatorilor noștri încă un produs rafinat, inovator, care să completeze tabloul creionat de cele două “invenții” anterioare ale”Cabinetului de Curiozități”, foarte bine primite de iubitorii de gin, Midsummer Solstice și Hendrick’s Lunar. Crearea acestor băuturi și lansarea lor pe piața din România s-au dovedit decizii foarte bune. Analizele Nielsen din ultimii 3 ani, au evidențiat o creștere constantă a cotei de piață pentru întreaga gamă Hendrick’s Gin. Astfel, în 2021 aceasta s-a triplat comparativ cu 2019.”, declară Nicholas S. Kass, Executive Director for International Corporate Affairs Alexandrion Group.

Hendrick’s Neptunia are o concentrație alcoolică de 43,4% și este îmbuteliat în sticle de 0.70l.

Hendrick’s Neptunia este disponibil în România, prin intermediul magazinelor de specialitate, al marilor lanțuri de retail, magazinelor e-commerce, în locațiile HoReCa partenere, dar și în magazinul online al Grupului Alexandrion, https://www.iconicdrinks.shop/ .

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

 

Recent:

Creatii4 ore ago

Alexandrion Group a demarat turul internaţional pentru prezentarea Carpathian Single Malt, printr-un eveniment organizat la Washington DC

Primul whisky single malt românesc, produs la Distileriile Alexandrion Saber 1789, a fost dezvăluit publicului, pe pământ românesc, la reşedinta...

Creatiio zi ago

Cum să te pregătești pentru sezonul nunților?

Sezonul estival se apropie, iar cu acesta revin în mare vogă și petrecerile. Fie că este vorba despre nunți sau...

Succes Press & PR3 zile ago

Unde poti inchiria o nacela in Bucuresti?

Toate tipurile de nacele au prevazute stabilizatori mici in josul sasiului care stabilizeaza nacela cand se ridica, sau care au...

Emisiunea TV Business Philosophyo săptămână ago

„Urmează-ți visul”, cu Andreea Prisăcariu. Despre prietenia cu Iga Swiatek – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o ca invitată specială pe jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu, informează Revista Sport Magazin. Andreea a...

Succes Press & PRo săptămână ago

Cum sa arati sexy intr-un costum de baie

La revedere, costum de baie dintr-o singura bucata! Si bun venit costum de baie cu bikini!In acest an, nu va...

Emisiunea TV Business Philosophyo săptămână ago

„Urmează-ți visul”, cu Andreea Prisăcariu

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 19 mai, de la ora 22:00, o va avea ca invitată...

Succes Press & PRo săptămână ago

Idei de cadouri pentru partenerii de afaceri

Te-ai gandit unde ai fi fara partenerul tau de afaceri? El sau ea este probabil unul dintre oamenii cu care...

Stiri2 săptămâni ago

Prima tranşă de sticle Carpathian Single Malt a fost ȋmbuteliată la Distileriile Alexandrion Saber 1789

Prima tranşă de 930 de sticle, cu trei note finale de degustare: Fetească Neagră, Pinot Noir şi Madeira a fost...

Emisiunea TV Business Philosophy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Frumuseţe, stil şi afecţiune felină Main Coon, marca „Gina’s Dream”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de joi, 12 mai, de la ora 22:00, i-a avut ca invitați pe Gina  Alban  si...

Creatii2 săptămâni ago

Aqua Carpatica la doză a obținut premiul ”Votat Produsul Anului 2022”

Noua AQUA Carpatica la doză de 330 de ml a obținut premiul: ”Votat Produsul Anului®” în categoria apă minerală, în...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: