Connect with us

PR Emotional

Hai cu AQUA Carpatica la colindat și împreună putem schimba vieți!

Sărbători fără colindători?

Anul acesta a fost unul atipic și a adus multe schimbări în viața de zi cu zi. Sărbătorile acestea nu vor fi așa cum erau odată, iar obiceiurile care înainte ne aduceau multă bucurie, astăzi, pot pune viețile celor dragi în pericol.

Colindătorii nu vor mai bate la uși, dar asta nu înseamnă că tradițiile nu vor fi duse mai departe. Da, s-au schimbat multe, dar nu și magia sărbătorilor, bucuria de a dărui și forța pe care o au oamenii atunci când se unesc pentru un ideal sau pentru o cauză nobilă, în acest caz.

Chiar dacă ușa casei tale nu se va mai deschide pentru colindători în acest an, AQUA Carpatica a găsit o soluție: organizează cel mai mare colind virtual!

Le puteți deschide ușile colindătorilor prin intermediul ecranelor, pe laptop sau pe telefon și vă puteți arăta recunoștința donând pentru cei pentru care izolarea este un mod de viață și pentru care mersul la colindat a fost doar un vis îndrăzneț. Covrigii și merele, răsplata obișnuită pentru colinde, se vor transformă în acest an, cu ajutorul vostru, în fondurile de care cei de la Fundația Motivation România au nevoie pentru achiziționarea scaunelor rulante pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Povestea lor o puteți urmări aici:

https://youtu.be/v4Iu2cFYmt0

Un scaun rulant înseamnă o viață schimbată.

Primiți cu colindul?

Invitației AQUA Carpatica de a porni la colindat online și de a schimba vieți prin acest gest simplu au răspuns prompt artiști îndrăgiți și recunoscuți pentru implicarea lor activă în susținerea cauzelor sociale precum Andra, Horia Brenciu, Smiley și Pavel Bartoș.

Primul care a aflat a fost Horia care nu a stat deloc pe gânduri și cu mult entuziasm și-a mobilizat colegii:

https://www.youtube.com/watch?v=9rjo5LGuxCw&list=PLPp4ZgRNTwxpr6n5yHibFh4FhQXx2EKIb

Pavel Bartoș a continuat tradiția și a colindat-o la rândul său pe Andra:

https://www.youtube.com/watch?v=yazkd5ug4cc&feature=emb_title

Și bineînțeles că nu avea cum să nu-l colinde și pe bunul său prieten, Smiley:

https://www.youtube.com/watch?v=Jaq8MU9sKkE&feature=emb_title

Iar, astfel, mesajul AQUA Carpatica a ajuns din casă-n casă și mulți alți prieteni dragi au răspuns cu bucurie invitației de a colinda și de face o faptă bună: Mirela Retegan și Gașca Zurli, Iulia Zgripcea, Dan Helciug, Raluca Radu, Andrada Popa, Irina Sârbu, Alina Dumitru, Victor Yla, Paul Georgescu, Roxana Iliescu, Liviana Tane și mulți alții.

Hai și tu cu AQUA Carpatica la colindat! Doar împreună putem schimba vieți.

Cum te poți implica?

  • Fii colindător!

Înregistrează un colind alături de cei dragi și încarcă-l pe platforma www.colindamromania.ro Astfel, poți ajunge virtual în casele celor pe care ți-ai fi dorit să-i colinzi în acest an, dar și în casele tuturor românilor care iubesc colindele și obiceiurile din străbuni.

  • Primește colindători!

Accesează site-ul campaniei și bucură-te de fiecare colind încărcat.

  • Fă o faptă bună!

Donează și tu pe https://bit.ly/ColindamRomaniaDoneaza și ajută atât copiii, cât și adulții cu dizabilități. Cu ajutorul tău, vor avea șansa unei vieți mai bune.

AQUA Carpatica, un brand implicat activ în societate

Încă de la începutul acestei perioade de crize sanitare, prin intermediul societăților și a Fundației VALVIS, Jean Valvis a ales să se implice direct prin toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție în lupta pentru combaterea acestei pandemiei. Campania ”Colindăm România” a venit ca un pas firesc în continuarea acestui demers și își propune să aducă multe colinde în casele românilor și, astfel, să contribuie la ajutarea Fundației Motivation România.

Societatea românească trebuie susținută și fiecare în parte trebuie să își aducă aportul spre binele tuturor. În vreme de sărbătoare, în acest context delicat, vrem să aducem oamenilor bucurie și să demonstrăm prin tot ceea ce facem că ne pasă de ceilalți.” Jean Valvis – Președinte – Director General

Echipa Valvis Holding:

Jean Valvis – Președinte, Director General

Valentina Vesler – Head of PR and Communication

Menotty Tudosie – Special Projects Manager

Gabriel Săftescu – Media Specialist

Raluca Popescu – Social Media Manager

Andreea Velicoiu – Social Media Manager

 

 

 

 

Please follow and like us:

Recent:

Creatii9 ore ago

Aqua Carpatica a primit, pentru al cincilea an consecutiv, distincția ”Superior Taste Award”

AQUA Carpatica a început anul cu vești bune, primind, pentru al cincilea an consecutiv, distincția ”Superior Taste Award”, acordată de...

Stiri2 zile ago

Vasile Stȋngă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion ȋşi respectă numele şi tradiţia celebrând şi susţinând sportul românesc»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy2 zile ago

Tema jertfei pentru creație. Ana lui Manole – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 20 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Creatii6 zile ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri6 zile ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stirio săptămână ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...