Ghiță Ciobanul a transferat “oile” de la Vodafone la Telekom

Vodafonе Romania a fost infiintata la 15 apriliе 1997, fiind prima rеtеa GSM din Romania, informează teodorchiriac.ro. Initial compania a fost numita CONNЕX, dеoarеcе avеa mai multi actionari. La data dе 27 apriliе 2006, dupa o politica dе promovarе a campaniеi “Connеx si Vodafonе”, sе lansеaza oficial brandul Vodafonе, printr-o campaniе inovativa intitulata “Traiеstе fiеcarе clipa”.

Trecem repede prin revistă și ajungem în 2013, moment în care Vodafone crează personajul Giță Ciobanul, care avea să le poarte stacheta sus în continuare printr-o manieră creativă și plină de subtilitate.

Nimic surprinzător dacă ne uităm puțin în urmă și privim toate celelalte campanii de succes și pline de esență pe care rețeaua de telecomunicații ni le-a oferit de-a lungul anilor. Oameni precum Paul Ipate, Matei Dima, Antonia și mulți alții sunt în aceiași măsură recunoscători pentru sporirea faimei precum Ghiță Ciobanul.

Sau cel puțin așa credeam până să aflu că de fapt Ghiță s-a mutat la Telekom. Ce să vezi.. imediat după apare și într-un spot publicitar alături de noul său furnizor.

”Am aflat că s-a portat la noi. Veştile bune circulă repede şi l-am abordat să facem o campanie împreună. Le vom face viaţa grea competitorilor noştri în 2020”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial al companiei.

Tot ce mai rămâne de spus e că zâmbetul oilor nu minte niciodată și că acum te poți bucura de 50% reducere în primele 12 luni dacă te portezi dintr-o altă rețea la Telekom.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password