Connect with us

Stiri

“Focus to Green-Eco-Life”aduce obiceiuri sanatoase si sustine performantele micilor tenismeni

“Focus to Green-Eco-Life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, sprijina mediul şi viaţa verde a planetei, sub toate formele.

Antrenamentele in grup si jocurile sportive in interiorul salilor sunt momentan accesibile doar intr-un numar limitat asa ca ne antrenam mai mult afara. Exista si sporturi mai norocoase, daca le putem numi asa, avand in vedere ca se desfasoara in aer liber. Asa este si tenisull pe zgura. Micii tenismeni de la Academina Victor Hanescu se antreneaza zilnic pentru a deveni mai buni. Atat din punct de vedere tehnic, dar si mental, emotional sau din punct de vedere al obiceiurilor alimentare sau cele care vizeaza un stil de viata sanatos.

Ne-am intalnit cu unii dintre ei si am invatat impreuna sa ne analizam rezultatele sportive, sa ne focusam pe ceea ce am reusit sa imbunatatim si cum sa ne bucuram de pasii facuti astfel incat sa fim cat mai des veseli si plini de optimism in fata provocarilor.

Fiecare dintre copiii prezenti ne-a impartasit cel mai semnificativ rezultat obtinut in ultima saptamana de antrenamente. Unii si-au imbunatatit tehnica, altii au devenit mai atenti sau mai putin emotivi, iar cineva si-a recapatat vointa si motivatia de a performa mai departe.

Intalnirea s-a derulat ca o joaca, dar una constructiva, serioasa, asa cum le place micilor performeri sa abordeze lucrurile.

„Avand in vedere ca este final de tabara, e importanta bucuria copiilor, dar si ca ei sa-si fixeze cat mai clar in mental aspectele personale pe care le-au imbunatatit in aceste zile, la jocul lor. Asadar, am realizat impreuna cu ei un mic joc – o discutie, insotita de baloane si mingiute colorate, pe care le-am folosit metaforic. Jucandu-ne si discutand, fiecare dintre ei a numit ceea ce lasa in urma (obiceiul, miscarea sau frica ce il impiedica pana acum sa performeze) si apoi a numit ceea ce a deprins nou, pentru a fixa constient noua abilitate dobandita sau imbunatatita in cadrul taberei, astfel incat sa potenteze la maxim acel aspect in meciurile si antrenamentele viitoare”,  a declarat Ileana Vladut, terapeut BFRP, facilitatorul intalnirii cu copiii.

Copiii se antreneaza pe terenurile de tenis ale Academiei Victor Hanescu, din Bucuresti, in speranta ca isi vor relua cat mai curand competitiile, pentru a-si pune in valoare calitatile sportive!

Apa Aqua Carpatica i-a ajutat sa se hidrateze corect pe parcursul intalnirii, dar si in continuare, la viitoarele antrenamente.

In speranta ca determinarea, focusul si veselia micilor tenismeni v-au inspirit si v-au trezit pofta de verde si de miscare, va invitam sa le urmati exemplul, incercand sa descoperiti sau sa reluati sportul alb – tenisul.

Si nu in ultimul rand, amintiti-va sa pastrati un mediu curat si pe terenul de zgura!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, ” este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Please follow and like us:

Recent:

Creatii20 de ore ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri21 de ore ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo zi ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri3 zile ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy4 zile ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 6 ianuarie, de la ora 18:00, îi va...

Analize & Studiio săptămână ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna ianuarie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna ianuarie...

PR Emotionalo săptămână ago

Andreea Chiţu, dublă vicecampioană mondială la judo, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Mă gândesc la faptul că voi fi pe podium. Ar fi o imensă bucurie pentru mine »

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...