Connect with us

Business-ul tau aici

FeminasMed – clinică dedicată femeilor în centrul Bucureștiului

 

 

Clinica FeminasMed, din centrul Bucureștiului, Str. Sevastopol Nr.14, oferă servicii medicale femeilor, indiferent de vârstă. Acestea au acces la servicii de ginecologie și supraveghere a sarcinii, inclusiv morfologii fetale și screening. În plus, au la dispoziție servicii de întreținere a sănătății fizice prin servicii dermato-estetice și a sănătății psihoemoționale prin consiliere psihologică. 

 

Relația dintre o femeie și medicul ei ginecolog este una dintre cele mai intime și mai solide relații pe care aceasta le poate avea. Acesta este motivul pentru care relația e una de lungă durată. De cele mai multe ori, o femeie își urmează medicul oriunde acesta își mută cabinetul.

Ildiko Opriș, fondatoarea FeminasMed, consideră că o femeie, și mai ales o viitoare mamă trece prin toate emoțiile posibile atunci când trebuie să aleagă o clinică sau un medic care să răspundă tuturor nevoilor ei de infomare. O viitoare mămică are nevoie de un loc sigur, în care să aibă toată încrederea că își poate efectua toate investigațiile necesare pentru o evaluare corectă și completă a sarcinii.

Pe vremea când urma să devin mamă, deseori am întâmpinat dificultăți legat de informarea mea. Poate pentru că, din cauza emoțiilor, nu am reușit să pun toate întrebările pe care le aveam în minte. Sau poate pentru că medicul a fost mai „zgârcit” să îmi raspundă sau pur și simplu nu era timp să aflu toate detaliile care mă framântau. Atunci mă gândeam la cât de important e pentru medic să fie proactiv. Am decis atunci să construiesc eu un loc unde femeile să găsească ușor răspunsurile la întrebări. Să se poată informa de la specialiști recunoscuți”, afirmă Ildiko Opriș, fondatoarea FeminasMed, din Str. Sevastopol 12, lângă Piața Victoriei.

De profesie Psiholog clinician și Terapeut de cuplu și familie, fondatoarea FeminasMed a înțeles rapid nevoia unor servicii specifice adiacente pentru orice femei care urma sau care a devenit de curând mamă. Astfel, în propria clinică oferă și servicii și terapii pentru tinerele mămici.

Clinica FeminasMed a evoluat natural după lansare, iar în prezent acoperă o gamă variată de servicii pentru femei – obstetrică ginecologie, medicină materno-fetală, cardiologie, endocrinologie, diabet și nutriție, psihologie, dermato-estetică.

Pe lângă investiția în cele mai moderne echipamente din domeniile obstetricii-ginecologiei și al medicinii materno-fetale, echipa clinicii FeminasMed include profesioniști recunoscuți.

Printre aceștia se regăsesc Dr. Suzana Crăciun (medic primar obstetrică-ginecologie acreditat FMF), Dr. Cristina Moisei (medic primar obstetrică-ginecologie acreditat FMF), Dr.Sevgean Ali (medic specialist cardiolog) și Dr.Bujor Mihaela (medic primar obstetrică-ginecologie, specilaizată în colposcopii și injectări PRP vaginal), Dr. Rotaru Ana Maria, (medic obstetrică- ginecologie.) și Dr.Dan Deva, (medic primar ostetrică-ginecologie și medic specialist medicină materno fetală).

Echipa FeminasMed este completată de specialiști în alte domenii. Elena Alina Cipi este medic specialist dermatovenerice, Tatiana Malacopol este nutriționist, iar fondatoarea clinicii gestionează partea de psihologie și de terapii de cuplu și familie.

 

 

Informații complete despre toate serviciile clinicii FeminasMed, despre echipa de medici și despre prețurile pentru toate procedurile pe care le realizăm, găsiși pe https://feminasmed.ro. Tot aici găsiți informații despre programări și despre programul de lucru.

 

#             #             #

Clinica medicală FeminasMed a fost înființată din dorința de a oferi servicii de calitate tuturor femeilor, indiferent de vârstă. Printre acestea se regăsesc servicii de ginecologie, supraveghere sarcină – morfologie fetală și screening, dar și întreținere a sănătății fizice prin servicii dermato-estetice și a celei psihoemoționale prin intermediul consilierii psihologice. Toate serviciile oferite sunt realizate de către medici specialiști, folosind echipamente medicale performante pentru confortul și tratamentul corect al fiecărei paciente.

 

#             #             #

 

Contact media:

Liliana Uleia

Specialist comunicare

0766.395.799

Recent:

Stirio zi ago

Meciuri false și decontări fictive, printre acuzele aduse FR de Hochei pe Gheață

Scandalul declanșat de jucătorii echipei naționale de hochei pe gheață care ar fi cântat Imnul Ținutului Secuiesc la finalul meciului...

Stiri2 zile ago

Cum poți amenaja o bucătărie modernă fără mari eforturi?

În vara asta ți-ai propus să faci o amenajare cum n-ai mai făcut, iar bucătăria merită ta toată atenția. Aici...

Emisiunea TV Business Philosophy2 zile ago

Aliuță a avut ofertă să joace pentru naționala Ucrainei – Emisiune Business Philosophy

Marian Aliuță a declarat în cadrul Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33 că a avut ofertă să joace în...

Emisiunea TV Business Philosophy3 zile ago

Ghencea-Donețk-Baku. Traseul fotbalului spectacol, cu Marian Aliuță

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 23 iunie, de la ora 22:00, îl va avea ca invitat pe fostul fotbalist...

Succes Press & PR5 zile ago

Cauti fotolii pentru living? Iata 5 secrete pretioase!

Alegerea pieselor de mobilier pentru orice incapere se axeaza in principal pe gusturi, apoi pe functionalitate. Insa, lucrurile ar trebui...

Succes Press & PRo săptămână ago

Deratizarea – cea mai bună metodă pentru a scăpa de rozătoare fără prea multe eforturi

    Te confrunţi cu o invazie de şoareci şi şobolani şi ai nevoie de o intervenţie rapidă de deratizare...

Emisiunea TV Business Philosophyo săptămână ago

„Îndrăznește! Privește cerul!”, cu Elena Chiriac – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care este programată joi 16 iunie, ora 22:00, o va avea ca invitată specială pe vedeta...

Creatiio săptămână ago

Fundaţia Alexandrion a găzduit delegația Ordinului Sfântul Andrei, Arhonii Patriarhiei Ecumenice, ȋn cadrul misiunii de promovarea a libertăţii religioase

Domnul Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group şi Fundaţia Alexandrion: ,,Ȋmi doresc ca România să devină un model de libertate religioasă pentru celelalte ţări.’’...

Emisiunea TV Business Philosophy2 săptămâni ago

Emisiune BP: Totul despre multibusiness, cu Vivian Stroe

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat pe omul de afaceri Vivian Stroe, Fondatorul SGV Group, informează Revista Sport Magazin....

PR Emotional2 săptămâni ago

Tehnologia neurofeedback şi osteopatie. Abordarea holistică care susţine o viaţă fără dureri

Neurofeedback şi osteopatie. Abordarea holistică a sănătăţii şi stării de bine imbina din ce in ce mai mult cunoasterea straveche...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: