Eurosport difuzează semifinala dintre Simona Halep și Karolina Pliskova de la Roland-Garros 2017

În această seară, de la 20:00, Eurosport difuzează semifinala dintre Simona Halep și Karolina Pliskova de la Roland-Garros 2017, imediat după fiind transmisă finala cu Jelena Ostapenko.

Declarațiile Simonei cu privire la semifinală:

Care era starea ta și ce-ți amintești de când a început turneul?

Mă simțeam încrezătoare mergând la turneu, la Roland-Garros. Am simțit că am șansa mea și de aceea am jucat foarte vine meci de meci și mi-am crescut nivelul de la zi la zi. Am avut parte de meciuri dificile și am avut două săptămâni bune chiar dacă la final nu am fost fericită. A fost un turneu bun și cu siguranță mi-a oferit și mai multă încredere că deși nu am câștigat, într-o zi o voi face.

În semifinale erai favorită în fața Karolinei Pliskova. Era un sentiment nou pentru tine?

Da, am simțit un pic de presiune, dar jucasem de multe ori împotriva Karolinei în trecut și eram încrezătoare că există o șansă bună de a câștiga. Eram încrezătoare că jocul mă va ajuta și că știu cum va juca ea. Știam că pot câștiga și eram foarte motivată să o fac, dar mereu când joci cu ea ești foarte stresată cu privire la retur. Chiar dacă-mi place să returnez, sunt foarte stresată, fiindcă are un serviciu foarte, foarte puternic. Chiar dacă ea nu e o jucătoare care preferă zgura, știm cu toții că la Roland-Garros suprafața e ceva mai rapidă. Mingea sare puțin mai mult și vine mai rapid la tine, așa că simt că ea poate juca bine acolo.

Pare că acest contrast de stiluri de joc între tine și Karolina Pliskova este foarte interesant când jucați la nivel înalt. Este acest lucru entuziasmant, într-un fel?

Da, este entuziasmant. Știu că în fiecare meci va fi la fel. Trebuie să alerg, să țin mingea în joc și să o enervez returnând orice minge. Cel mai important lucru este să pot returna. Dacă pot face asta, simt că nu mai sunt așa stresată cu ea.

Player’s Cut este o nouă emisiune exclusivă Eurosport care prezintă viața și cariera celor mai talentați jucători de tenis. Săptămâna aceasta o are în prim-plan pe dubla câștigătoare de Grand Slam și locul 2 mondial, Simona Halep, pe Eurosport 1 fiind trecute în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password