Connect with us

Emisiunea TV Business Philosophy

Emisiune Business Philosophy: Studiu de caz „Putin și înotul”. Paul Georgescu, primul român care a câștigat titlul suprem la înot în ape deschise

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe Paul Georgescu, primul român care a câștigat titlul suprem la înot în ape deschise, informează Revista Sport Magazin.

Moderatorul Romeo Chiriac a analiza alături de invitatul Paul Georgescu tehnicile de manipulare prin care Putin a folosit înotul ca vector de imagine.

În emisiunea Business Philosophy de săptâmâna trecută s-au analizat modalitățile prin care Vladimir Putin a folosit sportul ca vector de imagine.

Acest marketing politic având ca vârf de lance sportul a dorit să-l prezinte pe Putin drept eroul salvator, care să vizeze atât publicul național, cât și pe cel internațional. Campania lui Putin a început mai întâi prin a arăta “talentele” acestuia ca judoka, în hochei, înot, pescuit sau chiar culturism.

Paul Georgescu a fost desemnat Man of the Year 2021 de către World Open Water Swimming Association Awards – WOWSA, cea mai mare organizație de înot în ape deschise din lume.

Atât performanțele pe care le-a avut în înotul în ape libere și înghețate, cât și contribuția la dezvoltarea acestei discipline i-au adus lui Paul Georgescu unul dintre cele mai râvnite titluri din lume, Man of the Year 2021.

WOWSA, cea mai mare organizație de înot în ape deschise din lume, l-a desemnat pe Paul omul anului în 2021, după ce el a fost nominalizat pentru această distincție atât în 2019, cât și în 2020. 

Argumentele care i-au adus lui Paul Georgescu titlul ”Man of the Year 2021” sunt:
  • pe 10 februarie 2021, a stabilit un nou Record Mondial omologat de reprezentanții Guinness World Records după ce a înotat 3,5 km în lacul Snagov timp de aproape o oră (57’56”), apa având numai 4⁰C.
  • pe 29 iunie 2021, el a înotat 100 km, timp de 34 de ore, în Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu”. Tot atunci, a doborât Recordul Național de distanță înotată într-o piscină olimpică în 24 de ore, și anume 72,5 km.
  • în perioada 6 – 12 august 2021, a devenit primul sportiv care a terminat Lake’s Seven Ultra Marathon, versiunea românească a Ocean’s Seven. A înregistrat și o premieră în înotul românesc în ape deschise: traversarea, în 7 zile, a 6 lacuri din România, însumând o distanță de peste 100 km.

  • dezvoltarea Ice Swimming-ului în România și formarea unui lot național alcătuit din 10 sportivi care a participat la Campionatele Mondiale de înot în ape înghețate, din Glogow, Polonia.
  • Paul Georgescu deține și cea mai importantă performanță în acest sport din România: este Campion Mondial de înot în ape înghețate (0,2°C) în proba de 500 m.
  • înființarea Asociației de Ice Swimming & Open Water România
  • inițierea și organizarea Romanian Triple Crown, o competiție alcătuită din trei traversări la standarde internaționale, care va avea loc în 2022.

Sportivii români pregătiți de Paul Georgescu s-au întors de la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate din Polonia cu 10 medalii.

Romanian Triple Crown este unul dintre proiectele în care Paul Georgescu pe care și l-a propus anul acesta. Romanian Triple Crown înseamnă înot în trei ape diferite: curgătoare, lac și mare. Traseele pentru fiecare sunt: de la Cetatea Tricule (Dunăre) până la portul Orșova (40km), Lacul Izvorul Muntelui (aproximativ 23km) și de la plaja din Eforie Nord până la plaja din Mangalia (30km). Doar câteva țări din lume organizează un asemenea eveniment. La înotul în Dunăre și-a anunțat deja prezența și Kate Steels, o înotătoare britanică în vârstă de 50 de ani, desemnată anul acesta Woman of the Year de către WOWSA. 

Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin, Mihai Igiroșanu, a prezentat Rubrica de Pariuri Sportive Pontul Verde”.

Iar terapueta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri Potrivite” .

(de Romeo Chiriac)

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: