Emisiune Business Philosophy: Importanța pădurii – conștientizare, educație și acțiuni concrete

Emisiunea Business Philosophy  intitulată “Importanța pădurii – conștientizare, educație și acțiuni concrete”  de la Canal 33,  care a fost moderată de Laurențiu Ciornei, a avut-o ca invitată pe Paula Munteanu, membră activă a Alianței Pentru Pădure.

 

De asemenea, Laurențiu Ciornei este membru al acestei organizații non-profit care dorește să reformuleze paradigma sectorului forestier, prin acțiuni concrete menite să trezească conștiința colectivă și să lărgească interesul populației pentru protejarea pădurii și mediului înconjurător și pentru dezvoltarea durabilă a comunităților locale.

 

Riscurile majore trebuie abordate cu maximă seriozitate, iar schimbările climatice se încadrează în această categorie de risc. Prin urmare, informarea corectă, imediată și coerentă, concomitent cu măsurile de atenuare adecvate, vor reduce semnificativ impactul acestor riscuri și vor permite generațiilor viitoare să beneficieze de aceleași resurse necesare vieții, așa cum beneficiem și noi în prezent. Conștientizarea, educația, îmbunătățirea cadrului legislative, prevenția și măsurile concrete sunt câteva din obiectivele pe care Alianță Pentru Pădure le-a avut în vedere în cadrul acestei emisiuni.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica Alegeri Potrivite în cadrul emisiunii.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password