Connect with us

TV Business Philosophy

Emisiune Business Philosophy – Esență de campion mondial. Cazul Andrei Enache

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 2 februarie, îl va avea ca invitat pe vicecampionul mondial în ape înghețate Andrei Enache (CSA Steaua).

La 6 ani a început înotul de performanță la Daimon Club, cu antrenorul Vali Roșioara, informează sportm.ro. Între anii 2018 – 2022 a fost antrenat de Iulia Becheru la Aqua Team. Iar din 2020 este legitimat la CSA Steaua, unde este antrenat tot de Iulia Becheru.

Este campion național în bazin la 200 m fluture, vicecampion la liber în probele de fond și semifond și campion național la openwater

Pasiunea pentru înotul în ape înghețate i-a transmis-o Paul Georgescu, care permanent îl “încurajează și îl sfătuiește”, după cum se destăinuie tânărul campion.

Iar Andrei a confirmat la cea de a 5-a ediție a Campionatului Mondial în Ape Înghetațe, organizată de “International Ice Swimming Association”. Competiție ce a avut loc n perioada 12-15 ianuarie, în stațiunea Samoens (Franța).

Andrei Enache a înotat în cadrul a 6 probe, 3 individuale și 3 de ștafetă, într-o apă cu temperatura de 3 grade. Și a reușit să se claseze pe podiumul mondial astfel:

– La proba de 500 m liber s-a clasat pe treapta a 3-a a podiumului la categoria 18-24 de ani și pe locul 5 în clasamentul general.

  • În cadrul probei de 100 m liber a cucerit medalia de argint la categoria sa de vârstă, 18-24 de ani și s-a clasat pe locul 4 în clasamentul general.

În cadrul probei de 250 m liber, a reușit să obțină titlul de Vicecampion Mondial, atât la categoria sa de vârstă, cât și în clasamentul general.

Atât la proba de 100m, cât și la cea de 250m Liber, timpii realizați de el au fost sub recordul mondial.

Delegația României a cucerit 16 medalii (3 de aur, 7 de argint și 6 de bronz) la Campionatul Mondial de Ape Înghețate din Samoens (Franța). Tricolorii au mai obținut și două recorduri mondiale.

“PALMARESUL ECHIPEI ROMÂNIEI LA CEA DE-A CINCEA EDIȚIE A CAMPIONATULUI MONDIAL DE INOT IN APE INGHETATE :

3🏅, 7🥈, 6🥉plus 2 recorduri mondiale.

EI SUNT EROII:

ANDREI DAVID, IULIA FLOREA, NICU DAVID, SERGIU DEZNAN, DAN ILEANA, DRAGOS IONESCU, BOGDAN IONITA, ANGELA KALO, LIVIU MAGDA.

BOGDAN NAS, BEATRICE OLOGEANU, ANDREEA POP, CIPRIAN POPA, TEODORA STOICA, VALENTIN CINCIULESCU, ADRIAN STROE, OVIDIU TIRLA.

FLORIN TOMOS, CRISTIAN TRANULEA, ROBERT VASILIU, ANDREI ENACHE”.

România a deplasat un lot de 22 de sportivi, sub coordonarea primului campion mondial român la această disciplină sportivă: Paul Georgescu. Probele s-au ținut într-o piscină de 25 de metri, amenajată într-un lac, iar apa nu trebuie sa depășească 5 grade.

Paul Georgescu a fost singurul reprezentant al României la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate din martie 2019 de la Murmansk, Rusia. El a ieșit campion mondial în proba de 500 de metri și vicecampion mondial in cea de 100 de metri, apa având 0 grade Celsius.

Apoi, România a obtinut 10 medalii la ultima ediție a CM, iar acum avem cel puțin același obiectiv. România merge în Franța cu un lot de 22 de sportivi, dintre care 5 fete. Una dintre acestea este Teodora Stoica, fiica managerului FCSB, Mihai Stoica.

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: