Connect with us

TV Business Philosophy

Emisiune Business Philosophy – Esență de campion mondial. Cazul Andrei Enache

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 2 februarie, îl va avea ca invitat pe vicecampionul mondial în ape înghețate Andrei Enache (CSA Steaua).

La 6 ani a început înotul de performanță la Daimon Club, cu antrenorul Vali Roșioara, informează sportm.ro. Între anii 2018 – 2022 a fost antrenat de Iulia Becheru la Aqua Team. Iar din 2020 este legitimat la CSA Steaua, unde este antrenat tot de Iulia Becheru.

Este campion național în bazin la 200 m fluture, vicecampion la liber în probele de fond și semifond și campion național la openwater

Pasiunea pentru înotul în ape înghețate i-a transmis-o Paul Georgescu, care permanent îl “încurajează și îl sfătuiește”, după cum se destăinuie tânărul campion.

Iar Andrei a confirmat la cea de a 5-a ediție a Campionatului Mondial în Ape Înghetațe, organizată de “International Ice Swimming Association”. Competiție ce a avut loc n perioada 12-15 ianuarie, în stațiunea Samoens (Franța).

Andrei Enache a înotat în cadrul a 6 probe, 3 individuale și 3 de ștafetă, într-o apă cu temperatura de 3 grade. Și a reușit să se claseze pe podiumul mondial astfel:

– La proba de 500 m liber s-a clasat pe treapta a 3-a a podiumului la categoria 18-24 de ani și pe locul 5 în clasamentul general.

  • În cadrul probei de 100 m liber a cucerit medalia de argint la categoria sa de vârstă, 18-24 de ani și s-a clasat pe locul 4 în clasamentul general.

În cadrul probei de 250 m liber, a reușit să obțină titlul de Vicecampion Mondial, atât la categoria sa de vârstă, cât și în clasamentul general.

Atât la proba de 100m, cât și la cea de 250m Liber, timpii realizați de el au fost sub recordul mondial.

Delegația României a cucerit 16 medalii (3 de aur, 7 de argint și 6 de bronz) la Campionatul Mondial de Ape Înghețate din Samoens (Franța). Tricolorii au mai obținut și două recorduri mondiale.

“PALMARESUL ECHIPEI ROMÂNIEI LA CEA DE-A CINCEA EDIȚIE A CAMPIONATULUI MONDIAL DE INOT IN APE INGHETATE :

3🏅, 7🥈, 6🥉plus 2 recorduri mondiale.

EI SUNT EROII:

ANDREI DAVID, IULIA FLOREA, NICU DAVID, SERGIU DEZNAN, DAN ILEANA, DRAGOS IONESCU, BOGDAN IONITA, ANGELA KALO, LIVIU MAGDA.

BOGDAN NAS, BEATRICE OLOGEANU, ANDREEA POP, CIPRIAN POPA, TEODORA STOICA, VALENTIN CINCIULESCU, ADRIAN STROE, OVIDIU TIRLA.

FLORIN TOMOS, CRISTIAN TRANULEA, ROBERT VASILIU, ANDREI ENACHE”.

România a deplasat un lot de 22 de sportivi, sub coordonarea primului campion mondial român la această disciplină sportivă: Paul Georgescu. Probele s-au ținut într-o piscină de 25 de metri, amenajată într-un lac, iar apa nu trebuie sa depășească 5 grade.

Paul Georgescu a fost singurul reprezentant al României la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate din martie 2019 de la Murmansk, Rusia. El a ieșit campion mondial în proba de 500 de metri și vicecampion mondial in cea de 100 de metri, apa având 0 grade Celsius.

Apoi, România a obtinut 10 medalii la ultima ediție a CM, iar acum avem cel puțin același obiectiv. România merge în Franța cu un lot de 22 de sportivi, dintre care 5 fete. Una dintre acestea este Teodora Stoica, fiica managerului FCSB, Mihai Stoica.

Recent:

TV Business Philosophy1 day ago

Business în sport. Studiu de caz Scrimă – CS Riposta – Emisiune BP

Emisiunea Business Philosophy de joi, 24 martie, de la ora 22:00, de la Canal 33 va avea temă un studiu...

TV Business Philosophy4 days ago

Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României – Emisiune Business Philosophy

“Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României” a fost tema Emisiunii Business Philosophy, de la Canal 33, de azi,...

PODCAST Dezvoltare Personală4 days ago

Răzvan Itu (Tennis Europe), despre secretele performanței și motivele absenței sponsorilor din sportul alb românesc

Vicepreședintele FR Tenis, Răzvan Itu, singurul român din Tennis Europe, a fost invitatul lui Romeo Chiriac în cadrul Podcastului Business...

TV Business Philosophy1 week ago

Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României – Emisiune Business Philosophy

“Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României” este tema Emisiunii Business Philosophy, de la Canal 33, de azi, de...

ECONOMIC2 weeks ago

UBtalks, ediție aniversară. Aqua Carpatica, partener al competiției proiectelor #de10 și în 2023

Devenită deja o tradiție în ceea ce privește competiția UBtalks, colaborarea Universității din București cu Aqua Carpatica continuă și în 2023. Pentru cea...

TV Business Philosophy2 weeks ago

Emisiune Business Philosophy: Studiu de caz al contractelor de sponsorizare cu celebrități

Moderatorul emisiunii Romeo Chiriac l-a avut ca invitat pe Mihai Igiroșanu, Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin.

ECONOMIC2 weeks ago

Kreskova Vodka a fost premiată la World Vodka Awards 2023, categoria Pure Neutral Vodka cu medalie de aur și a primit distincţia „Romania Pure Neutral Winner”

Kreskova Vodka a dovedit, de-a lungul anilor, că angajamentul față de calitate este un ingredient cheie atunci când vrei să...

TV Business Philosophy2 weeks ago

Studiu de caz al contractelor de sponsorizare cu celebrități – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de joi 16 martie, ora 22:00, va avea ca temă contractele de sponsorizare...

ECONOMIC3 weeks ago

Grupul Alexandrion oferă 50.000 USD în sprijinul victimelor cutremurelor

Grupul Alexandrion oferă 50.000 USD în sprijinul victimelor cutremurelor din Turcia și Siria, anunță pagina de Facebook Nawaf Salameh.  ...

PODCAST Entertainment3 weeks ago

Victor Yila, despre superstiții, “adversarul” Gică Hagi și industria muzicală – PODCAST Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=x0EKPxbiDZ8 Actorul Victor Yila a fost invitatul lui Romeo Chiriac în cadrul Podcastului Business Philosophy. Victor Yila, despre superstiții, “adversarul”...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: