Emisiune Business Philosophy: Despre industria gamblingului, cu Liviu Popovici, președintele Romanian Bookmakers și al Asociației Joc Responsabil

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe Liviu Popovici, președintele Romanian Bookmakers și al Asociației Joc Responsabil.

Din 2004 în industria de jocuri de noroc din Romania, Liviu Popovici cunoaște îndeaproape sectorul de gambling din țara noastră. Cu peste 10 ani de experiență în conducerea unuia dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România. Liviu Popovici este în prezent președintele Romanian Bookmakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România și al Asociației Joc Responsabil și un susținător al mesajului potrivit căruia doar prin responsabilitate, industria de gambling autohtonă se poate dezvolta durabil.

Liviu Popovici a vorbit în cadrul emisiunii, care a fost moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, despre implicarea industriei de jocuri de noroc în problematici ce țin de responsabilitate socială, despre principiile de joc responsabil ca factor esențial în evoluția business-urilor operatorilor, precum și despre prevenirea și combaterea problemelor cauzate de practicarea în exces a jocurilor de noroc ca demers de diminuare a efectelor negative ale operării de jocuri de noroc în România.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri potrivite”.

Iar actorul Victor Yila a prezentat pastila ”Munca la negru”.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password