Connect with us

Emisiunea TV Business Philososphy

Emisiune Business Philosophy: Despre impostură și performanță în sport și business, cu medicul Vasile Oșean

 

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat special pe medicul Vasile Oșean, coordonator al clinicii Medy Sportline.

El acordă o atenție deosebită psihicului și fizicului oamenilor care practică activități extreme și este implicat în numeroase proiecte caritabile. Este medicul coordonator al loturilor olimpice și naționale de canotaj și a fost căpitanul echipei care a reușit să traverseze oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle și să doboare recordul anterior al britanicilor la categoria pure 4.

Vasile Oșean a vorbit în cadrul emisiunii, care a fost moderată de Romeo Chiriac, despre impostură și performanță în sport și business. De asemenea, a fost analizat un studiu de caz în acest sens, cu o comparație între comportamentul de la finalul competiției al marilor sportivi internaționali după ce înoată peste 24 h și cel al românului Avram Iancu după ce a înotat recent la Porțile de Fier.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila a avut pastila „Munca la negru”.

 

Please follow and like us: