Connect with us

Emisiunea TV Business Philosophy

Degradarea culturii ruse în epoca lui Putin – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 21 aprilie, de la ora 22:00, îl va avea ca invitat special pe pianistul Nicolae Dumitru, profesor și speaker motivațional, informează Revista Sport Magazin.

Caracterizat de Diarionews ca un artist cu „talente extraordinare, cu o tehnică foarte bogată și aprofundată” și de revista Melos ca fiind „spontan, de o mare sinceritate și pasionat de fiecare detaliu”, pianistul Nicolae Dumitru este recunoscut pe plan intern și internațional atât pentru tehnica specială, cât și pentru sensibilitatea lui.

În emisiunea care va fi moderată de Romeo Chiriac, pianistul va vorbi despre perioada studiilor pe care le-a petrecut la Moscova, dar și despre efectul devastator pe care l-a avut Putin asupra culturii ruse.

Nicolae Dumitru a studiat pianul la Academia Rusă de muzică „Gnessin”, la clasa profesorului emerit Mihail Sayamov, sub a cărui direcție a terminat studiile postuniversitare. În perioada petrecută în străinătate, a fost solist la Filarmonica Academică de Stat din Moscova, la Orchestra Filarmonică de Stat din Chișinău și la Orchestra Filarmonică din Nijni – Novgorod, Omsk, Novosibirsk, Belgorod.

După întoarcerea în România, din ianuarie 2002 a jucat pe scena principalelor filarmonici naționale. La București, a susținut recitaluri la Sala Mare a Ateneului Român, la Sala Radio și la Sala Auditorium a Muzeului de Artă. A apărut ca solist invitat la Orchestra Filarmonică „George Enescu” din București și la Orchestra Națională Radio, cu care a susținut prima executare radio a Concertului pentru pian și orchestră Antonin Dvorak.

Pe scena europeană, Nicolae Dumitru a susținut recitaluri la Stockholm, Viena, Baden am Wien. În 2008, la invitația Institutului Cultural Român, a făcut un turneu la Lisbona, Madrid, Barcelona, Budapesta, Veneția și Roma dedicat centenarului nașterii lui Sigismund Toduță. În septembrie 2010, a început proiectul de concerte în aer liber „Armonii de toamnă” la Teatrul de vară Herăstrău. În ianuarie 2011, la Teatrul „Act” din București, a lansat spectacolul permanent „Poveste pentru pianist și măști”, iar în 2013 a lansat proiectul național de recital educațional „ConCerto”, destinat tinerilor interpreți și susținut în principalele centre filarmonice și culturale din România.

Nu este vorba doar despre un pianist care concertează la Londra, Viena, Moscova, Madrid sau în alte capitale europene. Este vorba despre o personalitate deosebit de puternică și versatilă, care stabilește un contact energetic extrem de puternic cu publicul. Adică, îl cucerește imediat. Nicolae Dumitru a demonstrat la fiecare apariție a sa că știe să comunice cu publicul și să îl tină captiv emoției sale artistice independent de gradul de dificultate al programului interpretat.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica Alegeri Potrivite.

Recent:

Creatii5 ore ago

Alexandrion Group a demarat turul internaţional pentru prezentarea Carpathian Single Malt, printr-un eveniment organizat la Washington DC

Primul whisky single malt românesc, produs la Distileriile Alexandrion Saber 1789, a fost dezvăluit publicului, pe pământ românesc, la reşedinta...

Creatiio zi ago

Cum să te pregătești pentru sezonul nunților?

Sezonul estival se apropie, iar cu acesta revin în mare vogă și petrecerile. Fie că este vorba despre nunți sau...

Succes Press & PR3 zile ago

Unde poti inchiria o nacela in Bucuresti?

Toate tipurile de nacele au prevazute stabilizatori mici in josul sasiului care stabilizeaza nacela cand se ridica, sau care au...

Emisiunea TV Business Philosophyo săptămână ago

„Urmează-ți visul”, cu Andreea Prisăcariu. Despre prietenia cu Iga Swiatek – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o ca invitată specială pe jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu, informează Revista Sport Magazin. Andreea a...

Succes Press & PRo săptămână ago

Cum sa arati sexy intr-un costum de baie

La revedere, costum de baie dintr-o singura bucata! Si bun venit costum de baie cu bikini!In acest an, nu va...

Emisiunea TV Business Philosophyo săptămână ago

„Urmează-ți visul”, cu Andreea Prisăcariu

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 19 mai, de la ora 22:00, o va avea ca invitată...

Succes Press & PRo săptămână ago

Idei de cadouri pentru partenerii de afaceri

Te-ai gandit unde ai fi fara partenerul tau de afaceri? El sau ea este probabil unul dintre oamenii cu care...

Stiri2 săptămâni ago

Prima tranşă de sticle Carpathian Single Malt a fost ȋmbuteliată la Distileriile Alexandrion Saber 1789

Prima tranşă de 930 de sticle, cu trei note finale de degustare: Fetească Neagră, Pinot Noir şi Madeira a fost...

Emisiunea TV Business Philosophy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Frumuseţe, stil şi afecţiune felină Main Coon, marca „Gina’s Dream”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de joi, 12 mai, de la ora 22:00, i-a avut ca invitați pe Gina  Alban  si...

Creatii2 săptămâni ago

Aqua Carpatica la doză a obținut premiul ”Votat Produsul Anului 2022”

Noua AQUA Carpatica la doză de 330 de ml a obținut premiul: ”Votat Produsul Anului®” în categoria apă minerală, în...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: