Connect with us

Business-ul tau aici

De ce echipamente ai nevoie pentru a-ti deschide o vulcanizare

Anvelopele sunt o parte esențială pentru buna funcționare a mașinii. Și amenajarea unui atelier de reparații de anvelope pare o opțiune foarte bună. Este un proiect care nu este atât de scump și este la mare căutare.

În acest articol îți oferim o listă de echipamente de atelier pentru anvelope de care vei avea nevoie pentru a începe proiectul. Pe lângă achiziționarea de echipamente mari și căutarea unui spațiu fizic bun și amplasarea acestuia, este necesara și achiziționarea celor mai importante instrumente pentru a începe.

Angajarea personalului și achiziționarea de echipamente

Un mic atelier este un loc de lucru pentru 2-3 persoane, nu mai mult. Este indicat să angajezi un specialist cu experiență care poate ajuta şi persoanele care sunt la început. Această combinație este cea mai utilă. Pe de o parte, ai un maestru de materiale, pe de altă parte, poți pregăti specialiști care vor lucra pentru tine în mod practic.

La începutul deschiderii vulcanizării

În aproape fiecare vulcanizare, pe lângă serviciul de înlocuire a roților, sunt oferite și o serie de altele. Cel mai frecvent este echilibratul roților, defecțiunea și convergența. Trebuie să te gândești la cumpărarea unor echipamente de tipul unui compresor, dar și a altor articole esențiale, mai mici.

Montator și demontator anvelope

Este un instrument necesar în atelierul tău. Suportul pentru anvelope și schimbătorul de anvelope pe care le cumperi ar trebui să fie de calitate și durabilitate excelentă, deoarece le vei folosi foarte mult.

Și în funcție de cererea pe care o ai, ar trebui să ai cel puțin două dintre acestea în atelierul tău. Îți recomandăm ca schimbătorul de anvelope pe care îl cumperi să îl fixezi pe podea pentru un confort sporit la locul de muncă și pentru a îmbunătăți stabilitatea și siguranța.

Compresor de aer

În funcție de numărul de servicii pe care intenționezi să le ai în atelier, vei avea nevoie de un compresor de aer de capacitate mai mică sau mai mare. Vulcanizarea va trebui să utilizeze aer pentru diverse unelte pneumatice, pentru curățare și pentru repararea anvelopelor.

Aceasta ar trebui să fie o investiție unică, dacă o tratezi corect. Ia în considerare să cumperi doar cel mai bun compresor de aer pentru banii pe care îi ai, deoarece va avea o rată de utilizare ridicată.

Calculează capacitatea necesară a atelierului, în funcție de consumul de aer comprimat proiectat. Pentru atelierele mici, poate fi util un compresor de 200 de litri, dar asta depinde de calculele proprii ale atelierului. Ține minte să cumperi și furtunuri de bună calitate.

Rolă de perforare pentru plasturi

Acesta este un instrument manual pe care trebuie să-l ai. Rola îți permite să elimini aerul și bulele care pot fi prinse în procesul de aderență a plasturelui de cauciuc. Este un instrument ieftin și ar trebui să ai mai multe în vulcanizare.

Cric hidraulic

Pentru a scoate anvelopele vei avea nevoie de ajutorul unui cric hidraulic. Cricurile hidraulice pe care intenționezi să le cumperi ar trebui să fie una dintre primele achiziții. Cricurile hidraulice sunt instrumente de ridicare și nu trebuie folosite pentru a asigura mașina.

În acest scop, ar trebui să utilizezi întotdeauna suporturi cu cric. Sunt două unelte care sunt folosite simultan, una pentru a ridica mașina și cealaltă pentru a securiza mașina deja ridicată.

Un cric de bună calitate poate fi costisitor, dar este de preferat să cheltui puțin mai mult și să fii sigur că echipamentul nu dă greș. Sunt echipamente simple, alimentate în general cu energie hidraulică, deși există și tipuri mecanice.

Șevalet pentru mașini

Standurile sunt suporturile care sunt folosite pentru a ține mașina ridicată. Unul dintre instrumentele esențiale necesare în timpul lucrărilor de reparare a anvelopelor.

La ridicarea unui autovehicul de la sol cu ​​ajutorul cricului hidraulic, trebuie să-i asiguri poziția cu ajutorul suporturilor, incercand să susții vehiculul în punctele prevăzute pentru acesta. Suporturile trebuie proiectate pentru greutăți mai mari decât cele ale vehiculului.

Set prize de impact

Sunt foarte diferite de setul de prize convenționale, deoarece prizele de impact sunt proiectate pentru acesta. Acestea sunt cele pe care ar trebui să le folosești la cheia de impact. Sunt foarte rezistente.

Clește pentru echilibrator

Pe mașina de echilibrat va trebui să scoți și să atașezi contragreutăți la roată pentru a o echilibra. Acest lucru se face cu un clește special care acționează ca un dispozitiv de îndepărtare a greutății cu cleștele său și ca un ciocan cu celălalt capăt. Face parte din instrumentele de bază din stația de echilibrare.

Piuliță cu aripă pentru echilibru

A avea un echilibrator în atelierul tău este esențial dacă vrei să intri pe deplin în vânzarea și asamblarea anvelopelor. Și o piuliță cu aripă care să îți permită să lucrezi pe diferite tipuri de roți este esențială. Această piuliță are filete cu eliberare rapidă, ceea ce face procesul de balansare ușor.

Presiometru digital

Aceste manometre sunt ideale pentru verificarea presiunii aerului din roțile mașinii. Sunt digitale și foarte ușor de utilizat, oferind o citire foarte clară și precisă. Acest manometru este format dintr-un manometru digital și o conexiune cu clemă cu autoblocare care permite o etanșare bună cu supapa roții.

Nu este scump și este foarte util deoarece poți verifica presiunea de umplere, verifica scurgerile și starea anvelopei.

 

Recent:

Creatii16 hours ago

Elemente de amenajări interioare inedite care vor transforma complet locuința ta

Amenajarea interioară reprezintă o modalitate minunată de a-ți exprima personalitatea și de a crea un spațiu unic și reconfortant în...

Creatii16 hours ago

Cum îți surprinzi iubitul de Crăciun? Top 3 idei de cadou inedite

Perioada Crăciunului se apropie, iar odată cu ea și dăruirea cadourilor între prieteni și cei apropiați. Dacă ai un partener...

ECONOMIC17 hours ago

Analiza datelor și automatizarea în auditul financiar: beneficii pentru businessul tău

Auditul financiar a evoluat semnificativ în ultimele decenii, odată cu avansarea tehnologiei și creșterea volumului de date disponibile pentru auditori....

ECONOMIC21 hours ago

Îți dorești să menții aroma proaspătă în casă? Iată 3 metode mai puțin cunoscute pentru a menține mirosul plăcut acasă

Mirosul din casă este primul detaliu care descrie atmosfera spațiului, fiind resimțit chiar din primele trei secunde de la intrarea...

ECONOMIC2 days ago

Alexandrion Group, premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului Financiar

Alexandrion Group a primit un premiu special în cadrul Galei dedicate aniversării a 25 de ani de la înființarea Ziarului...

TV Business Philosophy6 days ago

Despre economia circulară, cu Neacşu Cristina, responsabil CSR GreenGroup

Emisiunea “Business Philosophy” de la Canal 33, programată miercuri, 22 noiembrie, de la ora 18:00, a avut-o ca invitată pe Neacşu...

PODCAST - Business1 week ago

Superstiții în lumea plantelor. Un business Verde – Podcast

Podcastul Business Philosophy a avut-o ca invitată pe Alexandra Pîrîianu, fondator şi peisagist “Bonsai Landscape & Design“. DESCRIERE: 01:00 Job...

ECONOMIC1 week ago

“Roata Norocului” de la Alexandrion, o adevărată atracție la deschiderea Supermarketului “La Cocoș 2”

“Roata Norocului” a fost o adevărată atracție pentru cei care au venit să facă cumpărături şi să se bucure de...

ECONOMIC2 weeks ago

AQUA Carpatica la doză a primit ”Premiul pentru cel mai bun produs nou” la Categoria Băuturi Nealcoolice

AQUA Carpatica la doză a primit ”Premiul pentru cel mai bun produs nou” la Categoria Băuturi Nealcoolice, îa cadrul ediției...

ECONOMIC2 weeks ago

Fundaţia Alexandrion anunţă laureaţii celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu

Fundaţia Alexandrion anunţă laureaţii celei de-a X-a ediţii a Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu. În cadrul galei au fost premiaţi oameni...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: