Connect with us

Business-ul tau aici

Cum alegi un depozit de materiale reducând costurile? Aflăm de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Construirea unei case reprezintă un vis împlinit, responsabilitate, planificare și determinare. O casă dă sens și stabilitate vieții unui om: Îl ”așează la casa lui”, cum spun românii. Un vis care, după un 2021 cu prețuri crescătoare la materiale de construcții, ridică multe provocări celor care țin la bugetul și timpul lor.

 

 

În 2022, ”casa” are noi valențe de prioritate. Odată cu noua realitate apărută după lockdown-ul din primăvara anului 2020, construirea unei case la curte  a devenit o nevoie. Casa și curtea proprie consolidează sentimentul de siguranță, iar tendința este ca din ce în ce mai mulți români să părăsească marile aglomerări urbane și să construiască în zone liniștite.

 

 

Dilema clienților de materiale de construcții

 

Nevoia de a avea propria oază de bine și certitudini s-a suprapus cu o altă realitate din piață: creșterea prețurilor la materiale de construcții. Costurile produselor s-au mărit de la baza piramidei, iar prin fiecare adaos de-a lungul lanțului de depozitare și distribuție pun în dilemă pe micii proprietari care, în majoritatea lor, cumpără materiale de la cel mai apropiat depozit de materiale de construcții de proximitate.

Depozitul Virtual – salvezi bani și timp

 

Ca răspuns la această nevoie, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro vine pe piață cu un nou concept: Depozitul Virtual. Acesta aduce avantajele unui depozit de materiale de construcții de proximitate, dar elimină din preț costurile adunate de-a lungul lanțului de distribuție. Mai mult decât atât, redă clienților săi cea mai importantă resursă: timp. Astfel clientul are prețuri mai mici și, în loc să alerge după materiale de construcții din depozit în depozit, investește timp în lucrurile care contează pentru el.

 

Conceptul este inovativ, orientat spre client și adaptat mileniului tehnologizării. Explicăm în continuare principiile.

Lanțul tradițional de distribuție a mărfii și costul adăugat

 

În lanțul tradițional de distribuție (supply distribution chain) marfa, în cazul nostru materiale de construcții, pleacă de pe poarta fabricii cu un cost. Este transportată către un depozit regional care taxează depozitarea și manevrarea. Este, din nou,  transportată spre un depozit de materiale de construcții local sau regional, iar transportul implică alt cost adăugat. Odată ajunsă în depozit, în mod firesc, ea are un adaos comercial. Așadar de la poarta fabricii până în depozit există alte trei etape, purtătoare de cost, care măresc prețul materialelor de construcții cu un procent variabil  între 5 și 20%. Acesta depinde de o plajă de factori economici, precum lungimea lanțului, tipul mărfii, durata depozitării și alte.

 

Clientul final nu are pârghii de negociere cu producătorul, cantitățile comandate fiind prea mici. În schimb, Casa de Comenzi achiziționează pentru clienții din portofoliu și poate încheia contracte avantajoase. Cantitatea contează, din acest motiv chiar și clienții individualii care au comenzi mai mari primesc prețuri mai bune, în consecință economiile lor la materiale de construcție sunt mai mari când comandă cu Vindem Ieftin.

Cum reduce prețul  sistemul de comandă online sau telefonică la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

 

Vindem-Ieftin.ro elimină etapele de transport și depozitare din acest lanț și de aici prețul scăzut. Casa de Comenzi este un consultant care asistă clientul în procesul de cumpărare și facilitează achiziția materialelor de construcții direct între producător sau importator și clientul final. Altfel spus, marfa pleacă de la poarta fabricii și ajunge direct  la client acasă.

 

Depozitul Virtual acționează ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții, numai că relația e mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. Similar cumpărării dintr-un depozit local, clientul are marfa de calibru transportată la adresă, recepționând marfa, doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.

Depozitul Virtual și  prietenul care te ajută să cumperi materiale de construcții

 

Faptul că există un consultant care asistă clientul în tot procesul de la prima comandă, la livrare este un argument puternic. În primul rând, cunoscând piața, acesta recomandă produse și cantități astfel încât clientul să cumpere marfa de care are nevoie, la calitatea optimă scopului lui și la un preț mai mic.

Consultantul este cel care se ocupă de toate detaliile de negociere și detaliile de livrare, clientul fiind eliberat de acest stres.

 

În tot acest proces de relaționare consultant – client se stabilește conexiune,  consultantul Depozitului Virtual (brand Vindem-Ieftin.ro) devenind un prieten care ajută clientul să cumpere mai simplu și mai ieftin.

 

Avantajele Depozitului Virtual în locul unui depozit de materiale de construcții de proximitate

Primul avantaj vizibil pentru care clienții comandă prin Casa de Comenzi este prețul ieftin al materialelor de construcții.

Timpul, care este cea mai importantă resursă, este văzut pe plan secund, dar contează semnificativ când clientul are o casă în construcție, un job full time, o familie și multe pasiuni pe care le ignoră pentru că trebuie să alerge din depozit în depozit să caute produsele de care are nevoie și, pe cât se poate, mai ieftine.

Simplificarea și eliberarea de stres sunt ultimul argument prin care comanda online sau telefonică este o soluție. Clientul comandă necesarul și încheie contract din confortul casei și nu se preocupă de transport.

 

 

Decizia aparține fiecărui client. Întrebarea de final este: de ce ai cumpăra mai scump, mai complicat, mai stresat de la depozitul local când poți să comanzi simplu și la preț optim de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro și Depozitul Virtual?

 

 

 

Recent:

Stirio zi ago

Meciuri false și decontări fictive, printre acuzele aduse FR de Hochei pe Gheață

Scandalul declanșat de jucătorii echipei naționale de hochei pe gheață care ar fi cântat Imnul Ținutului Secuiesc la finalul meciului...

Stiri2 zile ago

Cum poți amenaja o bucătărie modernă fără mari eforturi?

În vara asta ți-ai propus să faci o amenajare cum n-ai mai făcut, iar bucătăria merită ta toată atenția. Aici...

Emisiunea TV Business Philosophy2 zile ago

Aliuță a avut ofertă să joace pentru naționala Ucrainei – Emisiune Business Philosophy

Marian Aliuță a declarat în cadrul Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33 că a avut ofertă să joace în...

Emisiunea TV Business Philosophy3 zile ago

Ghencea-Donețk-Baku. Traseul fotbalului spectacol, cu Marian Aliuță

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 23 iunie, de la ora 22:00, îl va avea ca invitat pe fostul fotbalist...

Succes Press & PR5 zile ago

Cauti fotolii pentru living? Iata 5 secrete pretioase!

Alegerea pieselor de mobilier pentru orice incapere se axeaza in principal pe gusturi, apoi pe functionalitate. Insa, lucrurile ar trebui...

Succes Press & PRo săptămână ago

Deratizarea – cea mai bună metodă pentru a scăpa de rozătoare fără prea multe eforturi

    Te confrunţi cu o invazie de şoareci şi şobolani şi ai nevoie de o intervenţie rapidă de deratizare...

Emisiunea TV Business Philosophyo săptămână ago

„Îndrăznește! Privește cerul!”, cu Elena Chiriac – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care este programată joi 16 iunie, ora 22:00, o va avea ca invitată specială pe vedeta...

Creatiio săptămână ago

Fundaţia Alexandrion a găzduit delegația Ordinului Sfântul Andrei, Arhonii Patriarhiei Ecumenice, ȋn cadrul misiunii de promovarea a libertăţii religioase

Domnul Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group şi Fundaţia Alexandrion: ,,Ȋmi doresc ca România să devină un model de libertate religioasă pentru celelalte ţări.’’...

Emisiunea TV Business Philosophy2 săptămâni ago

Emisiune BP: Totul despre multibusiness, cu Vivian Stroe

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut ca invitat pe omul de afaceri Vivian Stroe, Fondatorul SGV Group, informează Revista Sport Magazin....

PR Emotional2 săptămâni ago

Tehnologia neurofeedback şi osteopatie. Abordarea holistică care susţine o viaţă fără dureri

Neurofeedback şi osteopatie. Abordarea holistică a sănătăţii şi stării de bine imbina din ce in ce mai mult cunoasterea straveche...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: