Connect with us

Stiri

Corneliu Ștefan: Administrația publică, singurul loc în care oamenii nu trebuie să poarte mască

Partidul România Mare (PRM) intră în cursa electorală cu un tehnocrat. De profesie jurist și cu o vastă experiență în management, Corneliu ȘTEFAN este candidatul PRM pentru funcția de primar al Primăriei Sector 3.

Partidul România Mare (PRM) și-a lansat joi, 21.08.2020, candidatul la funcția de primar al Sectorului 3, precum și programul cu care intră în cursă electorală. Printre proiectele propuse de Cornel ȘTEFAN se numără construirea unui spital clinic de sector, înființarea Crucii Galbene, creșterea siguranței cetățenilor pe străzile secundare prin montarea de camere de supraveghere, creșterea calității vieții persoanelor încadrate în grad de handicap prin suplimentarea bugetului lunar pentru întreținere personală cu 500 de lei pentru adulți, respectiv 1000 de lei pentru minori, fluidizarea traficului prin construirea de parcări supra și subterane.

 “Am intrat în cursa electorală întrucât actualul grup de interese aflat la conducere primăriei Sector 3 a uitat de cetățeni și de nevoile acestora. A venit timpul să privim realitatea în ochi, și să spunem cu tărie că administrația publică este singurul loc în care oamenii nu trebuie să poarte mască. Și nu vorbesc despre masca de protecție împotriva coronavirusului. Vorbesc despre acea masca de politicieni devotați, pe care actuala conducere a sectorului o poartă; oameni corupți sau coruptibili, care au un preț și o lesă mult prea scurtă pentru a lupta pentru cetățeni în detrimentul “prieteniilor de partid”. Faptul că sectorul este plin de materiale promoționale, plătite din banii noștri, prin subvențiile de zeci de milioane de euro primite de partidele parlamentare de la Bugetul de Stat, prin care ne spun că vor face 1% politică și 99% muncă, ne arată cât de nepregătiti sunt pentru funcțiile pe care le ocupă. Politica este stiinta și practica de guvernare a unui stat, ori, dacă nu vreți să faceți politică, stați acasă, domnilor aleși!  Pe principiul “lupul își schimbă părul, dar năravul ba”, ar fi o ipocrizie să credem că traseistii își vor schimba atitudinea odată cu schimbarea culorii siglei electorale sub care candidează. Trebuie să înțelegem că este vremea tehnocraților, a oamenilor noi, bine pregătiți. Și după cum știți, poate despre peremiști se pot spune lucruri, dar nimeni nu poate afirma că au lucrat vreodată în detrimentul românilor. Da, avem un mare defect: românii și România. Dar cine poate fi blamat pentru asta? Totodată nu mai vrem să fim conduși de “copiii” unei țări care nu respectă legile. Cât despre lista propusă pentru Consiliul Local Sector 3, puteți observa că toți sunt profesioniști din sectorul privat. Adevărați patrioți, care au un singur crez: dreptul și obligația de a apăra România în fața tuturor celor care vor să o decimeze”, a declarat Cornel ȘTEFAN.

În data de 19.08.2020, Biroul Electoral Sector 3 a admis atât propunerea de candidatură pentru funcția de primar al Sectorului 3 al Municipiului București, cât și lista propusă pentru funcțiile de consilieri locali.

Partidul România Mare (PRM) este un partid de centru – stânga și are în centrul preocupărilor sale apărarea drepturilor omului simplu, justiția socială, egalitatea (nu numai de șanse, ci și în drepturi), nediscriminarea oamenilor după rasă, naționalitate sau sex. 

 Date de contact:

Email: secretariat@romare.ro

Website: http://romare.ro

Telefon: 0743859940

Please follow and like us:

Recent:

Creatii21 de ore ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri21 de ore ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo zi ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri3 zile ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy4 zile ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 6 ianuarie, de la ora 18:00, îi va...

Analize & Studiio săptămână ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna ianuarie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna ianuarie...

PR Emotionalo săptămână ago

Andreea Chiţu, dublă vicecampioană mondială la judo, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Mă gândesc la faptul că voi fi pe podium. Ar fi o imensă bucurie pentru mine »

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...