Connect with us

PR Emotional

CONCURS „Un weekend în culori și forme ale apei”

Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life” si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica continua sa ne rasfete in culori si forme.

Daca la inceputul lunii am invatat ce materiale sa folosim, dar si cum sa desenam structura unei mandale, acum punem in practica: ne jucam si desenam liberi.

Nu doar copiii, ci si adultii sunt invitati sa ne arate cum vad ei APA asternuta pe hartie, pe lemn, plastic, sticla, metal sau pe o panza.

CONCURS Desen „Un weekend în culori și forme ale apei”

Te invitam ca in acest weekend  (26 – 28 iunie) sa iti folosesti timpul liber si sa iti pui imaginatia la contributie. Sa scoti la suprafata artistul din tine si sa desenezi o varianta a apei, asa cum o simti tu acum sau asa cum ti-o doresti.

Fie ca vorbim de apa din lacuri, rauri, mari si oceane, de ploi, de gheata, de zapada sau de lacrimi , ori emotii interioare, ai libertatea sa alegi ceea ce vrei sa exprimi prin desen.

Trimite-ne desenul tau, iar pe data de 30 iunie 2020, vom anunta castigatorii celor mai inspirate 3 desene, alese dintre cele trimise. Premiile pe care le poti castiga constau in: apa Aqua Carpatica, mandale pictate unicat si sedinte gratuite de terapie florala Bach+remediu.

CERINTE PENTRU DESEN:

  • Foloseste ca suport pentru desen un material reciclabil. O bucata de hartie/ziar, un servetel, un carton, o panza/tesatura veche, o sticla de plastic, o bucata de lemn etc.
  • Foloseste ce culori ai la indemana, acasa. (creioane colorate, carioci, acuarele…)
  • Dimensiunile desenului raman la latitudine ta. In functie de timpul pe care vrei sa ti-l aloci in acest sens. Asadar, orice dimensiune este permisa.
  • Orice forma sau reprezentare a APEI, prin desen, este permisa. Fie ca este una reala sau abstracta.

CONDITII DE PARTICIPARE:

  1. Da “Like” la pagina: https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/
  2. Ca sa vezi primul noutatile, concursurile si materiale difuzate, aboneaza-te la canalul Youtube
  3. Trimite desenul si numele tau la adresa de email contact@totceeaceeste.ro sau incarca-l pe grupul Tot ceea ce este pana duminica, 28 iunie 2020, orele 24:00.

PREMIILE pentru cele mai inspirate 3 desene castigatoare constau in:

  • apa minerala si plata Aqua Carpatica (bax cu sticle de 0,5 l)
  • mandala pictata in puncte  pe panza canvas, in culori acrilice
  • sedinta online gratuita de terapie florala Bach + remediul personalizat (cu Ileana Vladut – terapeut BFRP)

Fiti pregatiti in acest weekend sa scoateti la iveala artistul din voi, avand alaturi  un pahar sau o sticla de apa Aqua Carpatica!

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Please follow and like us:

Recent:

Creatii3 zile ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri3 zile ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy3 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stiri6 zile ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy6 zile ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 6 ianuarie, de la ora 18:00, îi va...

Analize & Studii2 săptămâni ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook din luna ianuarie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online și pe Facebook în luna ianuarie...

PR Emotional2 săptămâni ago

Andreea Chiţu, dublă vicecampioană mondială la judo, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Mă gândesc la faptul că voi fi pe podium. Ar fi o imensă bucurie pentru mine »

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...