CLUB BP, platformă virtuală pentru membrii online, creată pentru a combate singurătatea perioadei de izolare

Club Business Philosophy (BP) este un club virtual, unde membrii se pot întâlni pe o platformă online pentru a sta la un pahar de vorbă. Ba chiar și de apă, suc, cafea, vin sau o altă băutură alcoolică, pentru a combate singurătatea din perioada de izolare la domiciliu cauzată de pandemia de COVID-19.

Pe această platformă video, care poartă numele de Club BP, oricine se poate bucura un pahar şi o discuţie prin mesageria electronică. Participanţii pot audia discursuri pe diverse subiecte precum psihoterapie, psihologie, business coaching, artă, politică, literatură, filozofie, cooking, gambling, sport și altele.

“Suntem afectaţi de izolarea socială, aşa că acum e important ca să ne susținem și să fim o comunitate solidară, chiar și virtuală. Ne dorim să iniţiem o platformă unde să se poată reuni oamenii ca să stea de vorbă şi să servească poate chiar și o băutură. Vom crea multe evenimente şi activităţi pe o platformă unde consumatorii pot găsi tot de ce întâmplă în online la un singur click distanţă”, a spus Romeo Chiriac, CEO Clubul Media Business. 

Cei care doresc să devină membrii ai platformei virtuale Club pot accesa la adresa: https://www.youtube.com/channel/UC8yLh3yntjtTuu3tkQ7hvVQ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password