Celebritynetwirth, despre business-urile lui Kobe Bryant

“Celebritynetwirth” susține că “Black Mamba”, cum i se mai spunea lui Kobe Bryan, a adunat doar din salariul său ca jucător 323 de milioane de dolari, fără alte bonusuri sau prime. Pe lângă asta, fostul mare baschetbalist a adunat doar din salariul său ca jucător 323 de milioane de dolari, fără a a mai încasat în jur de 350 de milioane de dolari din alte surse, în special drepturi de imagine și alte drepturi comerciale.

Așadar, în total, averea fostului superstar din NBA valorează în jur de 680-700 de milioane de dolari, înainte de plata taxelor.

Primul salariu al lui Kobe în momentul în care a intrat în NBA a fost de1,015 milioane de dolari pe an, iar finalul carierei avea un salariu de bază de peste 25 de milioane de dolari pe an la LA Lakers. Sezonul în care a avut cel mai mare salariu a fost 2013-2014, când a încasat 30,453 milioane de dolari.

Pe lângă averea adunată din activitatea sa, Kobe și-a înființat și o companie, în 2014, care a achiziționat și acțiuni la o companie de băuturi sportive, în valoare de 6 milioane de dolari. În 2016, gigantul Coca Cola a achiziționat o parte din acțiunile companiei lui Kobe, pentru 2 milioane de dolari.

Astfel, investiția făcută de Bryant i-a adus în jur de 200 de milioane de dolari, înainte de plata taxelor. A fost momentul când averea fostului star din NBA a depășit 600 de milioane de dolari.

Tot în 2016, Kobe Bryant a lansat o altă afacere, împreună Jeff Stibel, cu un fond de investiții de 100 de milioane de dolari.

9 persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul de elicopter în care au murit fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant (41 de ani) şi fiica sa Gianna (13 ani), duminică, la Calabasas, în sudul statului California.

‘Elicopterul s-a prăbuşit la nord-vest de Los Angeles, iar potrivit autorităţilor locale, pompierii au primit un apel cu puţin înainte de ora 09:37 legat de accident, care a provocat un foc de vegetaţie pe un deal.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password