Connect with us

Stiri

Care sunt avantajele mobilierului la comanda?

 

Amenajarea si decorarea casei este unul dintre cele mai incitante momente cand vine vorba de nou-nout sau renovarea locuintei, dar uneori este dificil sa gasesti mobilierul potrivit pentru fiecare spatiu. Deci mobila la comanda este cea mai buna solutie, deoarece ne va ajuta sa profitam la maximum de fiecare spatiu din casa noastra.

Este adevarat ca pe piata sunt disponibile tot felul de modele, dar sunt piese de mobilier cu dimensiuni standard care nu se adapteaza intotdeauna la ceea ce avem nevoie si la spatiul de care dispunem.

Transformarea casei tale intr-un spatiu unic, conceput de si pentru tine, cu gusturile si preferintele tale si adaptat nevoilor tale este posibil datorita mobilierului personalizat. Pe langa faptul ca se potrivesc perfect, vei avea piese unice si un stil personal care sa aduca distinctie casei tale. Printre motivele pentru care mobilierul la comanda este cea mai buna optiune pentru decorarea locuintei:

– Design si personalizare: asa cum am mai spus, nimeni nu va avea o piesa de mobilier ca a ta. Putem alege designul, finisajul, culorile, dimensiunile, forma, daca vrem sa adaugam sau sa scoatem sertare, rafturi etc. si chiar personaliza suprafetele cu desene. Un design total adaptat noua care ne va oferi o piesa unica.

– Adaptabilitate: acesta este unul dintre principalele avantaje atunci cand se cauta o piesa de mobilier care se adapteaza unui apartament cu dimensiuni sau forma foarte specifice. In acest fel, putem profita la maximum de fiecare centimetru.

– Calitate: de regula, mobilierul la comanda este de obicei realizat cu materiale de calitate superioara, intrucat noi insine ne ocupam sa il alegem, spre deosebire de cele care sunt deja prefabricate. In plus, primesc o atentie mult mai speciala.

– Durabilitate: alaturi de punctul anterior, prin alegerea materialelor de calitate superioara si acordarea unei atentii personalizate la fabricarea acestora, rezistenta si durabilitatea produsului va fi mai mare in timp.

– Prietenos cu mediul: industriile produc mai multa poluare la fabricarea mobilierului standard decat un tamplar. In plus, acestea folosesc mai bine resursele si chiar incearca sa refoloseasca cat mai mult posibil materialele.

Exista multe feluri de case, asa ca uneori gasirea mobilierului care se potriveste perfect spatiului de care dispunem este foarte complicata. De aceea un dressing la comanda Bucuresti  este optiunea care nu da niciodata gres!

Un alt avantaj al mobilierului la comanda este ca, de regula, acesta este de obicei realizat din materiale de inalta calitate.

Este foarte important ca, daca te hotarasti sa achizitionezi o piesa de mobilier la comanda, sa mergi la profesionisti deoarece stiu cum se comporta lemnul, finisajele, mecanizarile si timpul necesar. Acest lucru va va asigura ca obtineti o piesa de mare calitate si la pretul corect.

Desi pretul de fabricatie nu trebuie sa fie mult mai mare decat cel al unei piese de mobilier de serie, va fi putin peste el. Asta pentru ca tamplarul care produce mobila la comanda nu cumpara aceeasi cantitate de materie prima ca o fabrica si deci nu este acelasi pret. In plus, necesita mai mult timp si, prin urmare, forta de munca pentru fabricarea sa. Pentru multe incaperi un dressing la comanda este ideal deoarece se poate adapta cu usurinta la forma si dimensiunile necesare!

 

 

 

Recent:

TV Business Philosophy2 days ago

Despre Brȃncuşi, relaţii şi mistica iubirii, in cadrul emisiunii „Business Philosophy”

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, de joi, 11 august, de la ora 22:00, a avut-o ca invitată pe...

PODCAST2 days ago

PODCAST: Arta kinetoterapiei și performanța, cu Dragoș Luscan

Dragoș Luscan, founder & Wellness Coach at KinetoFit, a fost invitatul lui Romeo Chiriac la Business Philosophy PODCAST. “Arta kinetoterapiei...

PODCAST2 days ago

PODCAST: Go Invictus România! Spirit al sacrificiului și renașterii

Câțiva componenți ai delegației Invictus România au fost invitații lui Romeo Chiriac la Business Philosophy PODCAST. “Go Invictus România! Spirit al...

TV Business Philosophy2 days ago

Brȃncuşi – Relaţii şi mistica iubirii. Emisiune „Business Philosophy”

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, de joi, 11 august, de la ora 22:00, o va avea ca invitată pe terapeuta...

TV Business Philosophy1 week ago

Motivele revenirii spectatorilor români în tribune

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut ca temă revenirea publicului pe stadioanele din campionatul românesc. Romeo Chiriac și Mihai Igiroșanu...

ECONOMIC1 week ago

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour

Peste 80 de jucători din 24 de țări vor concura la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour,...

TV Business Philosophy1 week ago

Motivele revenirii spectatorilor români în tribune – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 va avea ca temă revenirea publicului pe stadioanele din campionatul românesc. Romeo Chiriac și Mihai Igiroșanu vor...

ECONOMIC2 weeks ago

AQUA Carpatica și PepsiCo anunță încheierea unui parteneriat strategic

Brandul premium de apă minerală AQUA Carpatica întregește portfoliul de produse PepsiCo destinat piețelor europene , cu perspective de expansiune...

TV Business Philosophy2 weeks ago

Despre astrologie si spiritualitate pe ȋnţelesul copiilor

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 28 iulie, de la ora 22:00, le-a avut ca invitate pe...

PODCAST2 weeks ago

PODCAST: Pelerinaj spiritual în Iordania, cu ghidul Adel Mahadin

Ghidul turistic iordanian Adel Mahadin a fost invitatul lui Romeo Chiriac la Business Philosophy PODCAST. “Pelerinaj spiritual în Iordania” a...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: