Connect with us

Economie

Babygift.ro – pentru nou-născutul din familia ta

Dacă ești o tânără mămică sau, pur și simplu, în familia ta apare un nou-născut, știi deja cât de important este să ai la îndemână o soluție rapidă și completă pentru a cumpăra hainuțe şi accesorii pentru cel mic. Babygift.ro este locul de unde poți cumpăra un set cadou premiun ce conţine produsele esenţiale de care are nevoie bebelușul în primele luni – de la prosop, până la pijamaua atât de utilă.

Loredana, 32 ani, tânără mămică, a decis să ia calea antreprenoriatului într-o perioadă complicată din punct de vedere economic. Pasul acesta a venit natural, atunci când, însărcinată fiind, a început să caute pe internet haine şi accesorii pentru micuța pe care o aștepta.

Și-a dat repede seama că în mediul online din România soluțiile sunt limitate şi niciodată complete. Având experiență în domeniul comunicării a decis să pună bazele Babygift.ro – locul de unde poți cumpăra un set complet cu haine şi alte produse utile de care are nevoie un nou-născut în primele luni de viață.

Povestea brandului Baby Gift este strâns legată de povestea familiei noastre în care a apărut de curând o fetiță minunată. Încă de când eram însărcinată, toți apropiații ne întrebau ce cadouri să îi dăruiască celei mici. La rândul meu, am început să mă gândesc ce anume trebuie să cumpăr pentru ea, dar fără să fac risipă sau să omit ceva important. Au urmat multe luni de căutări continue, nenumărate întrebări, de griji și încercări, de decizii care azi stau la baza conceptului de gift pe care l-am creat”, a declarat Loredana.

Materiale de calitate și parteneri din România

Piaţa hainelor şi accesoriilor pentru nou-născuţi este în continuă extindere, oferta este variată, dar atunci când vrei să achiziţionezi un pachet complet, lucrurile se complică. Trebuie să ai în vedere calitatea materialelor, provenienţa lor, croiala, designul şi, mai ales, cât de potrivite sunt pentru bebeluşi.

Totuşi, cel mai dificil este să găseşti toate produsele într-un set premium, perfect pentru bebeluşul tău sau pentru a-l face cadou.

Produsele de la Babygift.ro sunt din bumbac 100% certificat, non alergenic, păstreaza corpul aerisit, absoarbe și elimină umezeala corpului cu ușurință. În producția pieselor din set nu se utilizează produse chimice sau agenți de colorare care conțin metale grele și compuși organici cu clor. Capsele, prinderile, etichetele sunt toate gândite pentru a fi prietenoase cu bebeluşii şi nevoile lor.

Bumbacul folosit în producția de body-uri, salopete, bluzițe, pantaloni, căciulițe și botoșei este certificat OEKO-TEX® Standard 100.

Într-o perioadă în care tot mai multe fabrici de textile din România se închid, Loredana a externalizat producția hainelor şi accesoriilor din set către un furnizor cu capital românesc şi o experiență de peste 20 de ani pe piață.

„Suntem un business 100% românesc care aduce pe piaţă conceptul unui gift set premium: de la super experienţa de unboxing pe care am construit-o până la ultimul detaliu, până la culorile unisex, cool şi atenţia în selectarea produselor”, afirmă Loredana

În prezent sunt disponibile pe site 2 seturi de cadouri gândite să includă tot ce are nevoie un bebeluș:

Lucky star, un pachet cadou ce contine 14 piese şi Premium Star, un pachet cadou ce contine 20 piese printre care: body-uri, salopetă, bluziţă, pantalon cu botoșei, batistă, scutece finet, bavețele, prosop bebe cu glugă, mănuși nou­-născut, căciulițe, păturică şi adorabilul ursuleț Star.

Fiecare produs din pachet este atent conceput şi ales, de exemplu, body pe capse pentru a se îmbrăca şi dezbrăca uşor, pantalonii cu botoşi şi banda pe burtă, fără elastic care să strângă, etichete printate non-toxic care să nu zgârie şi multe altele pe care le puteţi descoperi în fiecare set.

Toate informațiile necesare despre produse, materiale și posibilitatea de comandă sunt disponibile pe www.babygift.ro.

Please follow and like us:

Recent:

Creatii11 ore ago

Aqua Carpatica a primit, pentru al cincilea an consecutiv, distincția ”Superior Taste Award”

AQUA Carpatica a început anul cu vești bune, primind, pentru al cincilea an consecutiv, distincția ”Superior Taste Award”, acordată de...

Stiri2 zile ago

Vasile Stȋngă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion ȋşi respectă numele şi tradiţia celebrând şi susţinând sportul românesc»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy3 zile ago

Tema jertfei pentru creație. Ana lui Manole – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 20 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Creatii6 zile ago

adidas lansează Ultraboost 21 – cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas

adidas lansează astăzi ULTRABOOST 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare al brandului. O echipă...

Stiri6 zile ago

Narcisa Lecuşanu, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «Fundaţia Alexandrion trebuie să fie alături de sportul românesc ȋn continuare, aşa cum a făcut până acum, atât prin organizarea galelor cât şi prin acţiuni caritabile»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy7 zile ago

Emisiune Business Philosophy: Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Romeo Chiria, l-a avut ca invitat special pe...

Stirio săptămână ago

Gabi Balint, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: « Fundaţia Alexandrion sprijină sportul şi anul acesta prin acordarea acestor premii importante, care sunt foarte motivante pentru sportivi»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphyo săptămână ago

Actorul Victor Yila, despre industria muzicală în perioada COVID-19 – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, îl va...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă, despre Gala Trofeelor Alexandrion 2021: «În această perioadă dificilă este necesar să căutăm motive frumoase prin care să aducem din nou sportul ȋn prim plan»

În preambulul celei de-a şasea ediţii a Galei Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală dedicata sportului din România, Fundaţia Alexandrion...

Emisiunea TV Business Philososphy2 săptămâni ago

Emisiune Business Philosophy: Participarea sportivilor români la J.O, un obiectiv între deziderat și realitate

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor...