Connect with us

ECONOMIC

Aniversarea de 25 de ani a Dr. Oetker România – o experiență plină de bucurie pentru copiii din cadrul SOS Satele Copiilor România

Cu ocazia aniversării a peste 25 de ani de momente dulci în România, Dr. Oetker a găzduit, în data de 26 iunie, un eveniment special în cadrul căruia a primit peste 120 de copii și însoțitori din cadrul organizației SOS Satele Copiilor România.

Această întâlnire a avut loc la fabrica Dr. Oetker din Curtea de Argeș. Copiii și însoțitorii din cadrul programelor SOS Satele Copiilor au sosit la Curtea de Argeș în două grupuri, unul din București și Teleorman și celălalt din Sibiu-Cisnădie.

Programul a inclus o vizită în fabrică, unde copiii au avut ocazia să descopere și să înțeleagă procesul de fabricație al produselor Dr. Oetker, de la amestecarea și dozarea ingredientelor și până la procesul de ambalare și pregătire pentru livrarea acestora în magazine.

Pe lângă vizită, copiii au avut parte și de o scurtă prezentare a istoriei  Dr. Oetker în România și au putut savura câteva dintre produsele companiei.

Parteneriatul cu SOS Satele Copiilor, inițiat ca un program pe termen lung, a presupus, încă de la început, o implicare deosebită a companiei Dr. Oetker.

În cadrul parteneriatului, Dr. Oetker se implică în programe dedicate promovării unei vieți normale, fără griji, și acordă o atenție deosebită sprijinirii proiectelor SOS Satele Copiilor și a celor peste 1000 de copii din programele lor, dorind să ofere bucuria unei familii normale, unite în jurul bunătăților de pe masă, în special în perioadele de sărbătoare.

”Sărbătorim 25 de ani de Dr. Oetker în România, plini de bucurii și momente dulci. Ne-am dorit să avem alături de noi, la această aniversare, copiii din programele SOS Satele Copiilor, care, acum că a sosit vacanta, ne-au vizitat în fabrica de la Curtea de Argeș.

Au avut parte de un tur al fabricii, de o prezentare despre istoria Dr. Oetker în România, și, bine-înțeles, de bunătățile pregătite de colegele noastre din bucătăria Dr. Oetker.

Suntem bucuroși că, de peste 10 ani, Dr. Oetker se implică în programe dedicate promovării unei vieți normale, lipsite de griji și acordă o atenție deosebită sprijinirii proiectelor SOS Satele Copiilor.” Ioana Iacobescu, Marketing Manager Dr. Oetker România

”Suntem recunoscători pentru tot sprijinul pe care îl primim din partea Dr. Oetker, vechii si bunii noștri prieteni.

De peste 10 ani, sunt alături de noi în momentele importante, susțin integral cheltuielile unei case de tip familial din București și se implică constant pentru copiii din programele SOS.

Vizita organizată în fabrica Dr. Oetker a fost o experiență inedită pentru cei peste 100 de copii din programele Sibiu, București și Teleorman.

S-au bucurat de timpul petrecut împreună și de tot ceea ce au văzut și învățat. Pentru mulți dintre aceștia, excursiile cum a fost cea la Dr. Oetker sunt ocazii unice de a ieși din propriile comunități.

Vă mulțumim pentru oportunitate, pentru o zi încărcată de amintiri și pentru că le faceți copiilor vacanța mai frumoasă.” Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România

Cu o tradiție de peste 130 de ani pe plan internațional, Dr. Oetker aduce oamenii împreună pentru a crea și a împărtăși momente cu adevărat importante.

De peste 25 de ani, Dr. Oetker a adus în România produse de calitate superioară și a dezvoltat parteneriate care exprimă bucuria de a fi acasă și de a oferi celor dragi tot ce este mai bun.

Povestea a început în 1998, când pasiunea pentru lucrul bine făcut a adus împreună două companii de prestigiu la Domnești, Argeș: Regal Corporation și Dr. Oetker.

Această fuziune a marcat începutul unei călătorii extraordinare în peisajul culinar românesc. Din 2002 activitățile de producție și inovație s-au mutat în fabrica modernă din Curtea de Argeș.

Despre SOS Satele Copiilor România

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și îi susține și protejează pe cei care riscă să o piardă.

La nivel național, SOS Satele Copiilor derulează programe de îngrijire alternativă a copiilor, de întărire a familiei și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situații de risc.

Asociația SOS Satele Copiilor România este considerată un model de bună practică în protecția copilului și se numără printre inițiatorii modelului caselor de tip familial în România, al centrelor de consiliere și sprijin pentru copii și părinți din comunități.

Despre Dr. Oetker România

Dr. Oetker România face parte din grupul internațional Dr. Oetker, unul dintre cei mai importanți producători de produse alimentare la nivel global.

Prezentă în peste 40 de țări, compania este recunoscută pentru calitatea superioară a produselor sale și pentru angajamentul său față de inovație și satisfacția clienților.

De 25 de ani, prin inovație constantă și preocupare pentru calitate, Dr. Oetker România continuă să fie un partener de încredere în fiecare bucătărie, aducând în casele românilor momente autentice și savuroase.

Pentru mai multe informații despre Dr. Oetker, vă rugăm să accesați website-ul www.oetker.ro.

Recent:

ECONOMIC1 week ago

Tinerii inovatori români zboară spre stele: O șansă unică la Conferința International Space Development

Într-o demonstrație impresionantă de inteligență, pasiune și dedicare, echipa Derzis Hospital, formată din șase elevi excepționali ai Colegiului Național „Cantemir-Vodă”...

ECONOMIC2 weeks ago

STOICA & ASOCIAȚII câștigă definitiv litigiul având ca obiect anularea actelor administrative care au stat la baza edificării unui important depozit ecologic de deșeuri finanțat cu fonduri UE nerambursabile

În data de 4 aprilie 2024, a fost soluționat definitiv un litigiu complex inițiat în anul 2018 de o societate...

PODCAST SPORT2 weeks ago

Cătălin Munteanu, despre mentalitatea de victimă a fotbaliștilor români care joacă în străinătate

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Despre mentalitatea de victimă a fotbalistului român care joacă în străinătate”, l-a avut ca invitat pe...

ECONOMIC2 weeks ago

Nike te trimite în spațiu direct din Piața Universității!

Nike își invită fanii să descopere noul model Air Max DN, experimentând senzația de plutire în spațiu printr-o activare ce...

TV Business Philosophy2 weeks ago

House of Cookies: prăjituri cu gust de artă, la birou şi acasă. Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 10 aprilie,  de la ora 18:00, i-a avut ca invitaţi pe Cristian Şerban, CEO House of...

ECONOMIC2 weeks ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă pentru luna martie 2024

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online la categoria “Top expresii” și “Facebook...

PODCAST - Business2 weeks ago

Importanța sistemelor performante de irigații, cu Hasan Atmeh (CEO AFKO România)

DESCRIERE: 00:00 – Intro 00:40 – prezentare Hasan Atmeh – CEO AFKO România – una dintre cele mai mari companii...

ECONOMIC3 weeks ago

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute

AQUA Carpatica a obținut 6 noi distincții Monde Selection – International Quality Institute după cum urmează: AQUA Carpatica Natural Mineral...

TV Business Philosophy3 weeks ago

Antreprenoriat pe note muzicale. Cuplul Cristi şi Iulia Ivan la Emisiunea „Business Philosophy”

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată miercuri, 3 aprilie, de la ora 18:00, a avut ca invitaţi un...

ECONOMIC3 weeks ago

Ce ar trebuii sa stii inainte de a inchiria o masina

Autoturismul este un instrument indispensabil în viața de zi cu zi, facilitându-ne să ne desfășurăm activitățile cotidiene și să ajungem...

Publicitate

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: