Connect with us

PR Emotional

Alianță pentru Pădure, exemplu bun de urmat

În toamna anului trecut, ALIANȚĂ PENTRU PĂDURE a început să scrie povestea faptelor bune. Împreună cu prieteni, rude, celebrități asociația aduce în prim-plan necesitatea de a schimba mentalități prin puterea exemplului.

Pădurea României a început să sufere: este tăiată nemilos, este furată insidios, iar prea puțini află adevărul. Mulți judecă după vorbe, sub imperiul emoției și nu o fac tocmai bine. De aceea, ALIANȚĂ PENTRU PĂDURE insistă pe calea corectă: prezentarea realității, cu discernământ și profesionalism. Împreună, putem salva nu doar Pădurea României, ci și traiul celor ce vor urma după noi.

Așadar, printre acțiunile pe care ne bazăm să ofere puterea exemplului bun de urmat sunt împăduririle. Pritenii asociației ALIANȚĂ PENTRU PĂDURE au plantat în cele trei acțiuni de până acum, peste 10.000 de puieți care se vor transforma, peste zeci de ani, în adevărate păduri de stejar, salcâm, plop.

La ultimul eveniment, organizat de APP pe malul Dunării, la Gostinu-Giurgiu, au participat oameni deosebiți, care sunt deja repere morale pentru generațiile actuale și viitoare.

Reuniți în echipa ineditului și deja consacratului proiect ”Business Philosophy” au plantat plopi euroamericani: Ileana Vlăduț (strănepoata inegalabilului Constantin Brâncuși, în prezent business coaching), Romeo Chiriac (fondator și CEO al Business Media Club), Teodor Chiriac (project manager&AVS VideoEditor), belgianul Titus Marin (președinte Organizației Internaționale Media pentru România).

Din partea ALIANȚEI PENTRU PĂDURE au fost Paula Munteanu (membru CD al APP și manager la Allianz Lebenversicherung AG), Florin Gongu (reputat jurnalist și secretar genaral al APP), Laurențiu Ciornei (fondator și președinte al APP), Andrei-Lucian Ciornei (ecolog și geograf).

De asemenea, au sprijinit demersul inițiat de ALIANȚĂ PENTRU PĂDURE la Gostinu și alți jurnaliști cunoscuți precum Horia Ghibuțiu (Morning Glory/Rock FM) sau Laurențiu Manolache (editor New Money). Au plantat, dar mai mult au filmat (pentru un scurt-metraj ce va fi difuzat la vară), doi vajnici reprezentanți ai unei cunoscute multinaționale Alexandra Postelnicu (ea o celebritate și a jurnalismului online) și camaradul Costin Modoianu.

Acțiunea a fost posibilă și datorită implicării speciale a personalului silvic de la Ocolul Silvic Giurgiu/Direcția Silvică Giurgiu/Regia Națională a Pădurilor-Romsilva.

Please follow and like us: